4455

Billaras

Με παρόμοια τακτική…

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη μετά την χθεσινή μέρα. Ετσι κι αλλιώς λόγω χιονιά είχα κατεβάσει και τις προσδοκίες μου και το ποντάρισμα μου. Και μπορεί να έσπασαν ΚΠΡ και Σάλκε (και να στεναχώρησαν κόσμο), αλλά ας είναι καλά η Σάντερλαντ (που πήρε “καθαρό” διπλό) και το trading. Τις τελευταίες μέρες τα'φερε έτσι η μπάλα που “αδικείται” η κάβα.

Μιά με την Σουόνσι την Τρίτη, δύο μαζεμένες χθες με Τσέστερφιλντ και Αμβούργο. Χθες πχ στο Αμβούργο, σε ένα τρομερό ματς, επέλεξα να πάω στον άσο του 6.80 και να κάνω trading, αντί να πάω σε ένα draw no bet. Αν το είχα κάνει, απλά θα είχα πάρει το παιχνίδι μου πίσω με το 1-1, ενώ τώρα βγήκε και κέρδος αφού “πούλησα” στο σημείο στο 1.99. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την Τσέστερφιλντ, το πήρα στο 5.

00 και το “πούλησα” στο 1.70. Ξέρω ότι κάποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν και μένουν με ξινή γεύση, αλλά σε αυτό… δεν ευθύνομαι εγώ. Το στοίχημα είναι στο 2012, όχι στο 2002. Και υπήρξαν κέρδη από αυτα τα μπετ. Στην κάβα δεν φαίνονται (όπως πχ δεν φαίνεται και ένα στοίχημα στο live γιά ανατροπή της Μπιλμπάο στο 6.00 και μετά “πούλημα” στο 1.

22), αλλά όσοι είστε στο chat (και…είστε πολλοί), είδατε το παιχνίδι μου και μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να μην εμφανίζω στην κάβα όλα αυτά τα κέρδη από trading, γιά να είναι “καθαρά” ταμεία. Φεύγω από το χθες, πάω στο σήμερα. Μετρημένα κουκιά είναι τα ματς-σημεία. Εξ'αρχής είχα ξεχωρίσει PSV, Νιουκάστλ, g/g στο Μαρσείγ-Λυών και στο (αυριανό) Λίβερπουλ-Τότεναμ, από μικρές αποδόσεις.

Και από μεγάλα, είχα στραφεί σε τρία… ζόρικα ματς, σε Μαρσείγ-Λυών, Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ και Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα “πέταξα” την Νιουκάστλ, δεν μου αρέσει η ειδησεογραφία της. Και έμεινα με τρία και τρία. Κοίταξα μπας και προσθέσω κάτι. Η αλήθεια είναι ότι βρήκα 3-4 σωστά φαβορί. Παλέρμο, Καϊζερσλάουτερν, Βέρντερ.

Στην Παλέρμο που έτσι κι αλλιώς είναι πανίσχυρη εντός, είναι φανερό ότι …ήρθε η φόρμα, εντυπωσιακό με την Ιντερ (και στην Αταλάντα δεν παίζει ο πρώτος σκόρερ της). Στην Κάιζερ καίγονται γιά τη νίκη, αλλά το ζουμί είναι στην Κολωνιά, που μπήκε με το.. αριστερό από την διακοπή και μετά την συντριβή από την Σάλκε, έχασε τον Ποντόλσκι γιά ένα μήνα περίπου.

Και Ποντόλσκι στην Κολωνιά είναι …παραπάνω από τη μισή όμαδα. Τέλος, κάτι οι επιστροφές της Βέρντερ, κάτι η κακή Φράιμπουργκ, κάτι η φοβερή παράδοση υπέρ της φιλοξενούμενης, μου έκαναν το “κλικ”. Ας τα κρατήσω, ας κάνω έξι τις “μικρές” επιλογές και μετά βλέπουμε. Γιά τα αουτσάιντερ, είμαι ζεστός γιά Μάντσεστερ πρωτίστως.

Τα βλέπετε και μόνοι σας. Η Τσέλσι σκοράρει μόνο… πέτσινα γκολ (είτε πέναλτι, είτε αυτογκόλ), είναι κακή, έχει ένα κάρο απόντες (από Ντρογκμπά και Καλού ως Τέρι και Ασλεϊ Κόουλ), έχει κακή φόρμα, την είδα σε όλα τα τελευταία της ματς και ήταν σκέτη απογοήτευση. Η δε Γιουνάιτεντ, ναι, δεν εντυπωσιάζει, μέτρια είναι (καμιά σχέση με την ομάδα πριν 1-2 χρόνια), αλλά σίγουρα είναι καλύτερη, σίγουρα είναι πιό κυνική (θυμηθείτε το Αρσεναλ-Γιουνάιτεντ πρόσφατα), έχει επιστροφές παικτών (Γιάνγκ, Κλεβερλι), έχει φρέσκους κάποιους άλλους (Νάνι, Ρούνεϊ), έχει και καλή απόδοση.

Γιά την Βιγιαρεάλ δεν μου αρέσαν οι ειδήσεις. Εξω ο Ρούμπεν, ξέμεινε από επίθεση (Ρόσι και Νιλμάρ είναι έξω κι αυτοί). Και παράλληλα, οι Ρέγιες-Νεγκρέδο που ήταν αμφίβολοι από την Σεβίλλη, θα παίξουν. Τέλος, όσο κι αν είναι καλά η Μαρσέιγ, θεωρώ υπερβολικές τις αποδόσεις γιά τη Λυών. Στο 4.40 στο ανταλλακτήριο; Τεράστιο. Οπως τεράστια είναι η απουσία του Βαλμπουενά γιά την ομάδα της Μασσαλίας, αφού ήταν σε τρομερή φόρμα.

Οταν είδα ότι αποβλήθηκε μεσοβδόμαδα, γέλασα.. πονηρά. Συν ότι λείπει και ο Αγιού (και οι δύο λείπουν, αλλά ο ένας είναι βασικός και αναντικατάστατος). Τι φοβάμαι σε όλα τα ματς; Μα τον…καιρό. Στη Μασσαλία πχ, έχει χιόνι! Και μένα εκτός απο το διπλό μου αρέσει και το g/g που έρχεται…σταθερά κάθε χρόνο. Οπως και να'χει, είμαι στο τελικό στάδιο.

Εχω 6+3, να τα ξεδιαλέξω βάση των δεδομένων που έγραψα και βάση του ενστίκτου που είναι ο τελικός κριτής. Εξω το g/g στην Μασσαλία, το γιατί το ανέφερα ήδη. Εξω η Βέρντερ. Εξω η Βιγιαρεάλ λόγω ειδήσεων. Είχα ήδη πετάξει και την Νιουκάσλ, οπότε τι έμεινε; Δύο μεγάλα (Γιουνάιτεντ, Λυών) και PSV, Παλέρμο, Καϊζερσλάουτερν, Λίβερπουλ g/g από τα “μικρά”.

Από αυτά θα κάνω παιχνίδι. Και μάλλον, έτσι όπως είναι, διαφαίνεται και πως θα παίξω. Η Παλέρμο είναι στο 1.80. Η Κάιζερ επίσης στο 1.80. Η PSV στο 1.75 (έχει ανέβει). Και το g/g στο Ανφιλντ είναι στο 1.80 κι αυτό. Αυτά είναι από μπουκ διαθέσιμους. Η Μάντσεστερ είναι στο 2.86 και η Λυών στο 4.40, αυτά είναι από το ανταλλακτήριο, εκεί που θα τα παίξω. Απλά πράγματα λοιπόν.

Δυό δυάδες από τα “μικρά”, δύο μονά από τα μεγάλα. Οπώς και χθες, μαζεμένος, λόγω καιρού. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 4/2: 24.700 μονάδες. Κέρδη από 4/2: 245 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.945 μονάδες. Ποντάρισμα 5/2: Δυάδα: PSV 2-Λίβερπουλ g/g (3.15), 120 μονάδες. Δυάδα: Παλέρμο 1-Καϊζερσλάουτερν 1 (3.24), 110 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 (2.

86), 115 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λυών 2 (4.40), 80 μονάδες. Δυάδα: Μάντσεστερ 2-Λυών 2 (12,5), 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 445 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.500 μονάδες. Οπως βλέπετε, έκανα και δυάδα Γιουνάιτεντ-Λυων, με στόχο… απλό. Ετσι κι αλλιώς, στα μονά το trading θα είναι πάντα οπλισμένο. Αν όμως περάσει νικηφόρα η ομάδα του Φέργκιουσον, τότε το βράδυ θα καλυφθώ πιό…δυνατά αν προηγηθεί η Λυών, αφού θα παίζει και η δυάδα πλέον.

Τίποτα άλλο, ραντεβού όπως πάντα στο chat, αύριο δεν θα υπάρχει νέα στήλη, το g/g της Λίβερπουλ έχει προταθεί από σήμερα. Νέα στήλη λοιπόν την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras