1234

Skotostrious

Με πολλά ναι μεν αλλά…

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλες και όλους ! Αρκετά πλούσιο το ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα άλλα όχι απαραίτητα και αντίστοιχα πολλές επιλογές καθώς στα περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχηματικά άλογα που βγήκαν από τη μελέτη υπάρχουν πολλά ναι μεν αλλά που αποτρέπουν στοιχηματισμό.

Το μη χείρον βέλτιστον λοιπόν και παρά το γεγονός ότι και στην μοναδική επιλογή της ημέρας υπάρχουν οι αντίστοιχοι αστερίσκοι, είναι αρκετά περισσότερα τα συν που δίνουν αξία στο συγκεκριμένο ποντάρισμα.

Οδηγούμαστε λοιπόν στο ιπποδρόμιο του Newbury και στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος αγωνίζεται η φοράδα MARIE’S ROCK. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το συγκεκριμένο άλογο δε θα συμμετείχε ποτέ στην κούρσα αυτή καθώς οι ικανότητες που έδειξε ως τριετές ήταν αλόγου επιπέδου Grade 1, άλλα ένας τραυματισμός στην τελευταία της συμμετοχή την περσινή σεζόν αναγκάζει τον εκπαιδευτή της να ξεκινήσει από πιο χαμηλό επίπεδο την φετινή της καμπάνια.

Σε αντίστοιχου επιπέδου κούρσα πέρσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα κέρδισε σχεδόν περπατώντας και έδειξε έτοιμη για συμμετοχή στο μεγάλο φεστιβάλ του Τσέλτεναμ. Επιπλέον είχε και μια επέμβαση στο αναπνευστικό της που αναμένεται να την βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Αν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό της σε καλή κατάσταση αναμένεται να είναι η βασική διεκδικήτρια της νίκης σήμερα.

Συνοπτικά

Σάββατο 28/11 16:25 Newbury Ladbrokes Committed To Safer Gambling Intermediate Hurdle : MARIE’S ROCK (2,87)

Η ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious