78

Germanos

Με πολύ ρίσκο!

Καλημέρα, καλημέρα!  Οι λεπτομέρειες παίζουν τρομερά μεγάλο ρόλο, ειδικά στο betsellers, όπου δεν παίζουμε αποδόσεις που λατρεύει ο Book να παίζονται από τους παίκτες. Τρανό παράδειγμα το χτεσινό αποτέλεσμα της Φράιμπουργκ ΙΙ. Γράφω πριν μια εβδομάδα «είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει αλλάξει προς το θετικό».

Παίζουμε πριν μια εβδομάδα λοιπόν άσο με την Αρμίνια. Κόκκινη, ήττα με 0-3. Χτες το διπλό ήταν κάπου στο 7,00, με την Ίνγκολστατ. Το «γύρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε. Καθυστέρηση μια εβδομάδα και βάσει των όσων έγιναν πριν μια εβδομάδα μας «απαγορεύτηκε» να παίξουμε το διπλό. Έτσι είναι τόσο απλό, οι λεπτομέρειες. Σκεφτείτε να κέρδιζε την τελευταία εβδομάδα και να είχαμε στο 90’ την Κολωνία να κερδίζει 0-1.

Τέλοσπαντων.

New day, new air, που λένε και οι Άγγλοι (άσχετα αν δεν το λένε). Γεμάτο το πρόγραμμα, όχι όμως τόσο γεμάτο στοιχηματικά. Δεν μου αρέσει και πολύ η αλήθεια είναι. «Μεσαία» σημεία δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο «μπομπίτσες» όπως λένε οι παππούδες στα πρακτορεία. Και φυσικά υπάρχουν και τα αγαπημένα μου γκολ/γκολ ημιχρόνων, που φέτος λόγω χημείας έχουν μείνει στο 20%.

Bundesliga – Μυρίζει «μπαρούτι» στο Μόναχο

Δύσκολο το πρόγραμμα στην Μπουντεσλίγκα. Δεν βρίσκω τίποτα τρομερό, τίποτα value. Σίγουρα έχουμε μια Άουγκσμπουργκ που η απόδοση προκαλεί. Δυστυχώς για εμάς η Μάινς άλλαξε προπονητή, όλα τούμπα, αλλάζουν πάρα πολλά δεδομένα και αν οι παίκτες βάλουν το 5% των ευκαιριών τους στα προηγούμενα ματς, τότε η Μάινς θα βάλει μίνιμουμ 2 γκολ.

Πάσο λοιπόν από εμένα.

Πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς στο Χάιντενχαϊμ. Η έκπληξη της σεζόν από την κάτω μεριά της βαθμολογίας, Χάιντενχαϊμ, υποδέχεται την μεγάλη έκπληξη της σεζόν Λεβερκούζεν από την… πάνω μεριά της βαθμολογίας. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη Λεβερκούζεν. Αν δεν ήμουν τόσο πολύ ενθουσιασμένος με τη Λεβερκούζεν, θα κόντραρα ευχαρίστως, όμως δεν θα το πράξω.

Στο παιχνίδι της Λειψίας με την Γκλάντμπαχ, δεν θα διέγραφα την Γκλάντμπαχ. Το 7,00 είναι μεγάλο και σίγουρα η Γκλάντμπαχ έχει την ποιότητα να πάρει κάτι. Μοναδικό κακό της Γκλάντμπαχ φέτος, η άμυνα και αυτός είναι ο λόγος που το αφήνω εντελώς.

Κλείνω με το παιχνίδι της Μπόχουμ με την Μπάγερν Μονάχου. Δεδομένο Nr.

1 ότι οι δύο ομάδες έχουν τρομερές σχέσεις, αλλά αυτό έχει να κάνει με το οπαδικό κομμάτι. Δεδομένο Nr.2 οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου γράφουν τον Τούχελ εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Κάκιστο κλίμα στα αποδυτήρια, ο Τούχελ το έχει χάσει τελείως, συν όλοι οι τραυματίες παίκτες. Δεδομένο Nr.3 η Μπάγερν έχει να κάνει τρεις σερί ήττες από την προηγούμενη χιλιετία.

Δεδομένο Nr.4 η Μπόχουμ εντός έδρας είναι εξαιρετική όσον αφορά το πάθος, τη θέληση. Για να την κερδίσεις πρέπει να κάνει κανείς πολλά πράγματα σωστά. Δύο από τα τέσσερα δεδομένα λοιπόν είναι υπέρ μας, τα άλλα δύο κατά μας. Το 8,00 του άσου μου κάνει. Πάμε με το πάθος των παικτών της Μπόχουμ, που έχει τρομερή ταχύτητα μπροστά και σίγουρα οι αντεπιθέσεις της θα είναι καλύτερες από αυτές της Λάτσιο.

Zweite Liga – Ντεφορμάρισμα η Πάουλι;

Κουβέντα μπορούμε να κάνουμε για το διπλό της Βέεν Βίσμπαντεν στο Γκελζενκίρχεν, όμως η Βέεν έχει χάσει τη συνοχή της εκτός έδρας και η Σάλκε παίζει πλέον για το αποτέλεσμα, το είδαμε και με Μπράουνσβαϊκ, όμως δεν θα πω σε κανέναν όχι, αν θελήσει να παίξει διπλό.

Το ίδιο ισχύει και για το διπλό της Όσναμπρουκ την Κυριακή.

Προσωπικά θα πήγαινα με το διπλό της Μπράουνσβαϊκ στο Αμβούργο και την έδρα της Πάουλι. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Πάουλι την περασμένη εβδομάδα και η Μπράουνσβαϊκ δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά, όντας μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της δεύτερης Γερμανίας στον δεύτερο γύρο.

Το 8,50 στο διπλό είναι εντελώς μα εντελώς λάθος.

Κλείνω με το σημερινό παιχνίδι της βραδινής ζώνης, όπου η Καρλσρούη υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να δούμε πολλά γκολ. Το ωραιότατο 3,75 του γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου δεν μπορώ να το παραβλέψω.    

Με γκολ σε Dritte και Αυστρία

Η 3η κατηγορία της Γερμανίας δεν έχει κάτι καλό, το ένα ήταν χτες η Φράιμπουργκ ΙΙ, όμως πώς να τολμήσεις δεύτερο σερί ποντάρισμα πάνω της μετά την περασμένη εβδομάδα; Δύσκολο.

Κατά τα άλλα περίεργα παιχνίδια.

Σε ένα μόνο παιχνίδι έχω καθαρή εικόνα και μου αρέσει πολύ το ποντάρισμα στα γκολ. Η Ροτ Βάις Έσσεν από τις αρχές Γενάρη, είχα πει πως έχει βελτιώσει αφάνταστα την επίθεση της. Το επιθετικό στυλ είναι σε αυτό που πιστεύουν στη γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι υποδέχεται την Ουλμ, κάνει το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,33 ελκυστικότατο.

Η πρώτη κατηγορίας της Αυστρίας έχει παιχνίδια για συζήτηση, όμως σε κανένα δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό. Σκέψη αποτέλεσε το γκολ/γκολ και άσος της Αούστρια Βιέννης με την απόδοση να φτάνει στο 4,00, ενώ την Κυριακή στο Χάρτμπεργκ – Λίντσερ το γκολ/γκολ και διπλό πληρώνει πάνω από 5,00.           

Το focus μου ήταν στο ματς της Ντόρνμπιρν με τη Λιεφερίνγκ, όπου βρίσκω ξεκάθαρο λάθος.

Η Ντόρνμπιρν άλλαξε εντελώς πρόσωπο. Εστίασε στο 100% πώς να βάζει γκολ σε όλη την προετοιμασία, ενισχύθηκε και το 3-5-2 που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τον προπονητή της, με ωθεί στο να επιλέξω το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,33. Προφανώς και βοηθάει η Λιεφερίνγκ σε αυτό, μια ομάδα που αν προκύψει παίζει «όσα φάμε, όσα βάλουμε».

Αυτά λοιπόν για σήμερα και αύριο. Κλείσαμε. Δύο «τέρατα» με Μπόχουμ και Μπράουνσβαϊκ και τρία γκολ/γκολ ημιχρόνων, που μου αρέσουν πάρα πολύ. Εύκολο το παιχνίδι, μονά/δυάδα και… trixie! Καλή τύχη να έχουμε, θα είμαι τσατ σήμερα όλη μέρα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS