309

Germanos

Με πρόγραμμα και με… στόχο

Καλημέρα betsellerάδες και καλό Σ/Κ. Και ενώ εσείς λιώνετε στους 40+ βαθμούς, σας γράφω από το δροσερό Nord Rhein Westfallen, εκεί όπου ο υδράργυρος δείχνει όμορφους 26 βαθμούς και ολίγη συννεφιά να καλύπτει τον μπλε ουρανό.

Ελπίζω να είστε καλά, ελπίζω να σας βρίσκω δυνατούς και υγιείς. Σιγά σιγά θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς, πριν όμως από όλα αυτά, ως άνθρωπος που έχει κατά το ήμισυ γερμανικό DNA μέσα του, θα σας πω επακριβώς το τι θα επακολουθήσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Υπάρχει πλάνο, υπάρχει πρόγραμμα το οποίο θα τηρήσω, όπως τηρώ κάθε έτος.

Ας δούμε τι λέει το πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες. Αρχικά την επόμενη εβδομάδα, το επόμενο Σ/Κ (21-22-23 Ιουλίου) έχουμε την πρώτη φάση του Κυπέλλου Αυστρίας. Τα πρώτα δείγματα των ομάδων και φυσικά όλο και κάποια έκπληξη μπορεί να δούμε.

Αυτό σημαίνει πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση, ένα πρώτο preview για Αυστρία Α και Αυστρία Β. Το πρωτάθλημα σε Α και Β Αυστρίας ξεκινάει το τελευταίο Σ/Κ του Ιουλίου.

Όσον αφορά τη Γερμανία, το πρώτο πρωτάθλημα που ξεκινάει είναι η Β Γερμανίας, για την οποία θα γίνει preview μεταξύ 22 και 27 Ιουλίου, καθώς ξεκινάει 28 Ιουλίου.

Μία εβδομάδα αργότερα έχουμε την έναρξη της Dritte Liga και φυσικά preview θα έχουμε κάπου ενδιάμεσα. Η πρώτη φάση του Κυπέλλου στη Γερμανία, το Σ/Κ πριν το Δεκαπενταύγουστο σημαίνει ουσιαστικά και την έναρξη της σεζόν, καθώς μια εβδομάδα αργότερα θα έχουμε το πρώτο πλήρες κουπόνι (για εμένα), με Bundesliga 1,2, Dritte Liga, Αυστρία Α,Β.

Ξεκαθαρίζω πως από αρχές Αυγούστου θα δείτε τα πρώτα bet  από εμένα, μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχουμε προσέγγιση και σκέψεις, να μπω πρώτα στο… κλίμα του betsellers, αφήστε δε που οι περισσότεροι από εσάς είστε ακόμα διακοπές. Το πλάνο πάντως το γνωρίζετε, ξέρετε πότε ξεκινάει τι, πότε θα δείτε preview.

Τώρα, πάμε σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το betsellers, καινούριο κεφάλαιο. Όπως γνωρίζετε μένω από το 2017 μόνιμα Γερμανία και φυσικά η κουλτούρα των Γερμανών με επηρέασε. Μπήκε στην καθημερινότητα μου το Darts, είμαι παίκτης του Darts και παράλληλα παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα ξεκινάει ένα από τα top ετήσια τουρνουά, το Darts Worlds Matchplay.

Αγώνες νοκ άουτ, αυτοί που προκρίνονται παίζουν μεταξύ τους μέχρι να φτάσουμε στις 23.07.2023 στον μεγάλο τελικό. Η πρώτη φάση δεν μου βγάζει κάποιο bet, σωστά διαβασμένα τα σετ. Όσον αφορά την κατάκτηση, προφανώς έχουμε φαβορί τα τρία μεγάλα ονόματα, τον Van Gerwen, τον Price και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Michael Smith. Πέραν αυτών όμως, που προσφέρονται μεταξύ 4,50 και 6,00 ως κατάκτηση, θα έστρεφα την προσοχή μου στον Luke Humphries που πληρώνει 13,00 για κατάκτηση.

Ο Luke «Coolhand» Humphries είναι τον τελευταίο μήνα ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στα Darts και αν βρει ρυθμό, τότε σίγουρα μπορεί να επιβεβαιώσει το 13,00. Μοναδικός παίκτης με τον οποίο έχει θέματα και δεν τον… βολεύει, είναι ο Price, επομένως αν δεν διασταυρώσουν οι δύο τα ξίφη τους, τότε έχει σούπερ πιθανότητες κατάκτησης.

Αυτά από μένα, θα τα πούμε κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα με preview Αυστρίας αλλά και update για τα… βελάκια! Καλό Σ/Κ εύχομαι!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS