735

Billaras

Με…πρόλαβε ο covid!

Και είχα μιά όρεξη γιά το φετινό Πάσχα σε συνδυασμο με το στοίχημα. Και λέω είχα -και όχι “έχω”- γιατί με…πρόλαβε ο κορωνοϊός! Από χθες δεν ήμουν καλά, κάτι βηχάκια, κατι δέκατα, κάτι πονάκια σε όλο το κορμί, κάτι ρίγη, την ψυλλιάστηκα. Χθες το τεστ αρνητικό, αλλά σήμερα θετικά δύο τεστ. Καλά είμαι σε γενικές γραμμές, ότι σας περιέγραψα.

Με μάσκα μέσα στο σπίτι και μιά σχετική απομόνωση. Οπότε, σε λίγο θα την πέσω, θα είμαι σβέλτος, περισσότερο στεναχωρημένος που μου…έσκισε το Πάσχα είμαι, που θα την βγάλω σπίτι ξάπλα και μοναχός μου. Τέλος πάντων, οι….λαλακίες πληρώνονται, το Σάββατο πήγα λαϊκή χωρίς μάσκα, την ειχα ξεχάσει σπίτι κι εκεί κόλλησα 100%.

Χαλάρα σήμερα-αυριο στο στοιχηματικό κομμάτι, δεν έχω και δύναμη να αναλύσω τι και πως, θα παίξω κατιτίς σε Νις σήμερα και Κάντιθ αύριο.

Μονά-δυάδα με πρώιμη. Και νέα στήλη Μ.Παρασκευή βράδυ ή Μ.Σαββατο πρωί, κανονική στήλη, όχι…τηλεγραφική, αρκεί να είμαι καλά! Μάλλον δεν θα τα πούμε chat σήμερα, οπότε να προσεχετε, να διαβάσετε την αυριανή Kingbet (η οποία κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, πρόλαβα και έγραψα χθες βράδυ αργά) και τα λέμε σε 48 ή 72 ώρες!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras