1321

Thassios

Με ρίσκο και ανατροπές-UPDATE!

Καλημέρα! Κανονικά θα έπρεπε όλες οι φωτογραφίες ,από τις στήλες μου, να είναι με σκόρδα. Μήπως και γίνει κάτι δηλαδή με αυτό που παθαίνω φέτος . Εντάξει δεν μπορώ να έχω παράπονο από την ανατροπή  καθώς η Λάτσιο μπήκε πολύ δυνατά ενώ θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ η Κάλιαρι για να πιάσουμε το σκορ! Από εκεί και έπειτα όλα κυλούσαν καλά όσο αναφορά τα κόρνερ της Σότσι αλλά μόλις έπιασε τα 4 στο 52’ ήρθε η κόκκινη κάρτα για να μας τελειώσει .

Ούτως η άλλως όμως το βράδυ δεν πήρε περισσότερες κάρτες η Φιορεντίνα οπότε έτσι και αλλιώς δεν θα κερδίζαμε την δυάδα.

Όπως σας είχα πει σήμερα οι επιλογές είναι πιο πολλές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τις παίξω όλες ούτε ότι θα ανεβάσω ποντάρισμα . Ειδικά μια περίοδο που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι ντεφορμέ! Παρόλο αυτά θα τις αναφέρω όλες μήπως και σας αρέσει κάτι και παίξετε από αυτά που θα αφήσω .

Ξεκινάω από ένα ματς στην Λετονία ανάμεσα στην Σπάρτακς και την Ρίγα που έχουν παράδοση στα όβερ . Στα τελευταία οκτώ ματς που παίξανε είχαμε σε όλα όβερ 2,5 γκολ ενώ στα 7 από αυτά επιβεβαιώθηκε και το όβερ 3,5 .  Η Σπάρτακς έχει στα τελευταία 3 εντός όβερ 3,5 γκολ οπότε το g/g και όβερ 2,5 ή το g/g και όβερ 3,5 μπορούν να αποτελέσουν επιλογές .

Συνεχίζουμε με Σκωτία και το παιχνίδι ανάμεσα στην Σέλτικ και την Χιμπέρνιαν όπου επιλέγω το g/g σε απόδοση 1,95 . Η Σέλτικ έχει 2/3 g/g εντός με αντίστοιχες νίκες ενώ από την άλλη η Χιμπέρνιαν είναι μία ομάδα που έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει παίξει.

Στην Δανία έχω ξεχωρίσει το Μπρόντμπι – Χόρσενς  το οποίο μπορεί να μας προσφέρει μια ωραία ανατροπή .

Η Μπρόντμπι κέρδισε με ανατροπή στο σκορ με την Κοπεγχάγη και επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ καλά ενώ στην πρώτη αγωνιστική έκανε μια ωραία ανατροπή με την Νόρτζελαντ . Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλή παράδοση αφού στα τελευταία 4 ματς έχουν 2  ανατροπές και μία  ανατροπή σκορ .

Στη Σουηδία  θα πάμε με το g/g ημιχρόνου στο ματς της Τζουργκάρντεν με την Νόρκεπινγκ.

Στα 10 παιχνίδια που έχει παίξει εντός η Τζουργκάρντεν είχαμε g/g ημιχρόνου στα 3 από αυτά ενώ από την άλλη 4/10  g/g ημιχρόνου έχει στα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει η Νόρκεπινγκ . Και οι δύο ομάδες έχουν μέσο όρο σε γκολ λίγο πάνω από 1 στο πρώτο ημίχρονο ενώ αντίστοιχα τρώνε γκολ με τον ίδιο μέσο όρο . Δεν είναι τυχαίο ότι η Νόρκεπινγκ δεν έχει φέτος ούτε ένα 0-0 σκορ ημιχρόνου εκτός έδρας αλλά και η Γηπεδούχος μόνο 2 από τα 10 ματς.

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ είναι ένα ζευγάρι που θα απολαύσουμε το βράδυ και όλοι είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα παρουσιαστεί η Μπαρτσελόνα καθώς είναι το πρώτο της παιχνίδι . Σίγουρα έχει κάποια αξία το διπλό (κάπου στο 6) όπως ανέφερε και ο  Βασίλης στο ράδιο αλλά σπάνια θα παίζουμε σημεία σε τέτοιες λίγκες . Εδώ είναι μια διαφορετική στήλη και θα καταλάβετε το λόγο παρακάτω .

Η Βιγιαρεάλ λοιπόν έχει μία Ισοπαλία και μία νίκη μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα και φαίνεται ότι πατάει καλά . Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και στα δύο αυτά παιχνίδια που έπαιξε δέχτηκε πρώτη γκολ .  Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που της αρέσει να σκοράρει πρώτη ενώ και η παράδοση των ομάδων μας λέει ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια σκόραρε σε όλα πρώτη η Μπαρτσελόνα .

Δεν θα μου κάνει λοιπόν εντύπωση αν δούμε καμία ανατροπή σκορ υπέρ της Βίγια (βέβαια δεν έχουμε δει την Μπαρτσελόνα και αυτό είναι ρίσκο) ή έστω να μην χάσει αφού βρεθεί πίσω στο σκορ.

Το βράδυ στη Χιλή στο ματς ανάμεσα στην Ούνιον και την Ουνιβερσιτάδ είναι ένα παιχνίδι που παραδοσιακά έχει αρκετά γκολ αλλά και ανατροπές.

Ενώ την ίδια ώρα στη Γουατεμάλα το διπλό της Ατσουάπα στο 2,80 έχει κάποια αξία καθώς είναι σε καλύτερη φόρμα από την τελευταία και αποδυναμωμένη σε ρόστερ Σαναράτε. Προσωπικά δεν θα το παίξω από τώρα γιατί θα περιμένω το απόγευμα μήπως έχουμε φρέσκιες ειδήσεις όπως συνηθίζουν στην Λίγκα Νασιονάλ (ειδικά τώρα με το Κορωνοϊο) και θα το δω στο live.

Τα ξημερώματα έχουμε και Αμερική όπου έχω ξεχωρίσει δύο σημεία! Ένα είναι το g/g ημιχρόνου ανάμεσα στη Βανκούβερ και την Πόρτλαντ . Η Γηπεδούχος στα 5 παιχνίδια που έχει παίξει εντός έχει φέρει 4 g/g ημιχρόνου ενώ και η Πόρτλαντ σαν φιλοξενούμενη φέτος έχει 4/6 g/g ημιχρόνου . Είναι ομάδες με υψηλό μέσο όρο σε γκολ καθώς και οι δύο έχουν πάνω 2,5  ενώ αντίστοιχα ο μέσο όρος που τρώνε γκολ και οι δύο είναι λίγο πάνω από το 2.

Κλείνω με το ματς της Λος Άντζελες και την Σαν Χοσέ όπου έχω σαν επιλογή το όβερ 3,5 κόρνερ της Φιλοξενούμενης που βρίσω σε απόδοση 2,20 . Η Σαν Χοσέ και στα πέντε ματς που έπαιξε εκτός είχε πάνω από 3 κόρνερ στο ματς ενώ στα 4 από αυτά είχε και πάνω από 4. Η Λος Άντζελες είναι μια ομάδα που δέχεται κόρνερ γενικά καθώς ο μέσος όρο είναι λίγο πάνω από 7 κόρνερ ανά ματς ενώ στα εντός έδρας παιχνίδια βρίσκεται στο 4.

Αυτά λοιπόν για σήμερα . Δεν τα λες και λίγα καθώς είναι μια πλούσια στήλη να διαβάσετε με το καφεδάκι σας και να κάνετε τις επιλογές σας . Τώρα τι θα παίξω εγώ ; Εκεί είναι το θέμα. Δεν καπνίζω αλλιώς θα έκανα και ένα τσιγάρο που λέει και ο Billaras . Λοιπόν το αποφάσισα! Θα αφήσω έξω όλες τις μικρές αποδόσεις και θα πάνω μόνο με μεγάλες απόψε .

Εσείς δείτε  όσα αφήνω γιατί όλα είναι πολύ καλά μελετημένα με  μικρές αξίες απλά εγώ λέω να πάω με πιο πολύ ρίσκο . Ούτως η άλλως συνηθίζω να σας δίνω τέτοια στοιχήματα και σιγά σιγά θα το μάθουν και τα νέα παιδιά που ήρθαν στην παρέα μας.

Τα λέμε στο chat από το μεσημεράκι και μετά!

UPDATE!

Καλημέρα και καλό μήνα!

Όσο αναφορά τα ματς της προηγούμενης στήλης θα τα πούμε στην επόμενη που μάλλον θα ανεβάσω Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί!

Κανονικά δεν θα έκανα update ,γιατί όπως είπαμε όσο αναφορά το Europa league δεν έχουμε καλή εικόνα των ομάδων ακόμη ενώ το σίγουρο είναι πως οι μονοί αγώνες θα προσφέρουν λίγο παραπάνω θέαμα απ’ ότι οι διπλοί, αλλά μου πάσαρε το Big Boss κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα και είπα να το εκμεταλλευτώ μιας που έγινε και επίσημο! Αναφέρομαι φυσικά στον αγώνα της ΆΕΚ που δίνει απόψε για το Europa League και τον Πορτογάλο ρέφερι (Σοάρες Ντίας) που σφυρίζει.

Όλοι θυμόμαστε τι έγινε με αυτόν το ρέφερι στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη και όλα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ λοιπόν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κινήθηκε απειλητικά προς τους διαιτητές (δεν αναφέρω λεπτομέρειες) για ένα πέναλτι που είχε δώσει ο Πορτογάλος υπέρ του Άρη. Το θέμα τώρα είναι πως θα συνδυαστεί η επιστροφή του Πορτογάλου μέσα στην ΑΕΚ ;; Θα έχουμε κάποιου είδους εκδίκηση ή θα έρθει φοβισμένος και θα παίξει λίγο έδρα ;;! Αυτό θα το μάθουμε απόψε ,πάντως σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από ένα πέναλτι υπέρ ή μια κόκκινη κατά για να ευνοήσει άμα θέλει την  ΑΕΚ ή την Βόλσφμπουργκ! Ούτως η άλλως είναι ένας διαιτητής με καλό μέσο όρο σε πέναλτι (περίπου στο 0,3 στην Πορτογαλία και 0,27 σε Europa League) και σε  κόκκινες (0,27 μέσο όρο) .

Οπότε και χωρίς παρασκήνιο είναι ένας ρέφερι που παίζονται τα δύο ειδικά στοιχήματα πόσο μάλλον τώρα. Εγώ θα παίξω και τα δύο αλλά και λίγο το συνδυασμό τους! Επειδή το περιμένουμε κλειστό το ματς δείτε λίγο εσείς μήπως σας αρέσει το ειδικό ”το πρώτο γκολ να είναι με πέναλτι” που δίνει 11 απόδοση.

Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ λοιπόν και ας ελπίσουμε να είναι το πέναλτι υπέρ της Ελληνικής ομάδας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS