65

Billaras

Με ρίσκο στο διήμερο!

Αν θα θυμάμαι κάτι απο την Κυριακή; Ναι, θα θυμάμαι. Κάτι που με εκνεύρισε πολύ. Στοιχηματικά, δυο με φρικάρουν. Πρώτον να πέσω εντελώς έξω σε μια εκτίμηση. Οχι σε σκορ (μπάλα είναι), σε εκτίμηση. Δεύτερον, η ομάδα “μου” να μην παλέψει.

Τώρα ηταν το δεύτερο που με εκνεύρισε και ήταν η Αταλάντα. Οποιος είδε το ματς, θα συμφωνήσει 100%.

Εχουμε το 1-1 στο ημίχρονο, όλα καλά. Και παίζουνε δεύτερο μέρος και η Αταλάντα…δεν περνάει σέντρα. Οχι γιατί δεν μπορούσαν. Δε ήθελαν. Στο 95′ με 5′ χασομέρια είχαν ευκαιρία για μιά τελευταία γιόμα από στημένο και γύρισαν τη μπάλα πίσω. Με το πόδι στο φρένο ήταν όλοι, ειδικά απο Αταλάντα δεν το περίμενα με τίποτα αυτό. Κατέβηκε να πάρει το Χ και να φύγει, κάποια στιγμή έλεγα “ας γίνει 2-1, να βγουν μπροστά κανονικά, κι αμα γίνει 2-2 έγινε”.

Χίλιες φορές να έχαναν και να κυνηγούσαν σκορ, όχι αυτό που είδα.

Αυτά με την Κυριακή, και τα μονά έφτασαν κοντά, κέρδιζε ως το 70′ ο Παναιτωλικός, στις λεπτομέρειες 1-1 η Ζιλ Βιθέντε. Οσο για χθες; Ανίκανη αυτη η Ράγιο, δέκα χρόνια να έπαιζαν, γκολ δεν έβαζε ειδικά όταν έμεινε με δέκα. Αυτό το δέχομαι όμως. Της Αταλάντα δεν το δέχομαι.

Πάμε παρακάτω, φεύγει και ο Φλεβάρης, τελευταίο του κουπόνι αυτό εδώ. Κάποια στιγμή σύντομα θα δείτε και το νέο vidcast που δεν γυρίσαμε χθες γιατί…δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή που είναι τα στούντιο!

Σήμερα λοιπόν αλλά και αύριο, είναι πιστεύω μέρα ρίσκου. Μένει να αποφασίσω πόσο ρίσκο θα πάρω και που θα το πάρω. Εχουμε FA CUP, λίγο πολύ τα δεδομένα γνώστα, απο τα επτά ζευγάρια στα τέσσερα μπορεί να σκάσει το “παπάκι” και μιλάω για Μπόρνεμουθ-Λέστερ, Μπλάκμπερν-Νιουκάστλ, Τσέλσι-Λιντς και Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων της Championship είναι αυτές που έπεσαν πέρυσι και μάλλον θα…ξανανέβουν φέτος, είναι ο “αφρός”, το έχουν το ύψος. Το θέμα είναι ποιές το χτυπήσουν ή θα έχουν το νου τους στην άνοδο.

Πέρα απο τα τέσσερα κυπελλικά, στα άλλα εγγλέζικα κοίταξα “λίγο” τις Τσέλτεναμ, Φλίτγουντ, Ιστλι. Αλλά όπως το έγραψα: Λίγο.

Δεν είναι καλό το μενού. Και οκ, σε Φλίτγουντ και Ιστλι δεν ειναι και τίποτα “ουάου” τα 2,90 και 2,87. Οριακά είναι.

Τέλος, υπάρχει και ένα ΠΑΟ-Αρης στην εμβόλιμη δική μας. Κόντραρα ΑΕΚ στο Περιστέρι, κόντραρα ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, τρίτη και φαρμακερή; Οπως είναι ο Παναθηναϊκός (κι ας γυρίζει ο Μπερνάρ) εκτιμώ ότι δεν είναι θέμα παικτών.

Είναι θεμα μυαλού. Και Τερίμ ενδεχομένως, αλλά πρωτίστως μυαλού. Και ο Αρης κάνει ζημιές, φέτος έχει κερδίσει και ΠΑΟΚ και ΠΑΟ και έχει αποκλείσει την ΑΕΚ στο κύπελλο. Και δεν έχει και κανένα άγχος. Τεράστια αυτά τα 6,50 που βλέπω, δεν έπρεπε να είναι πάνω απο 4,30 η απόδοση του διπλού.

Και τώρα, μετα τις “γενικές κατευθύνσεις” πάμε στο παρασύνθημα.

Αρχικά τι αφήνω;

Λέω να μην ασχοληθώ με τα τρία “μικρά” εγγλέζικα (μικρά του 2,87/2,90/3,50). Είναι στο όριο η αξιολόγησή μου. Και να παρω μόνο ρίσκα με τα μεγάλα.

Ποιά να αφήσω από αυτά; Αρχικά λέω να αφήσω την Μπλάκμπερν. Η Νιουκάστλ θα το παίξει το ματς στο 100%, θέλει τη διάκριση και η Μπλάκμπερν δεν με ψήνει και τρελλά, παρότι ανέλαβε ο Γιούστας, νίκη δεν έχει έρθει (by the way, o Γιον Νταλ Τόμασον που απολύθηκε απο την Μπλάκμπερν ανέλαβε την εθνική Σουηδίας, πρώτη φορά μη Σουηδός αναλαμβάνει εθνικός προπονητής, όσο κι αν ο Τόμασον ως Δανός είναι…σαν να λέμε “πρωτοξάδερφος”).

Μετά, λέω να αφήσω την Σαουθάμπτον. Το σκέφτηκα πολύ. Οι “άγιοι” έχουν 3 ήττες στα τελευταία 4, εδώ σκάλωσα αρχικά, σαν να χάνουν τη φόρμα τους. Μετά, έχουν την χαμηλότερη απόδοση απ όλα (4,75). Μετά, έχουμε…Ανφιλντ. Η Λίβερπουλ ναι, θα είναι ξανά με σύνθεση ανάγκης και κουρασμένη ίσως. Αλλά το Ανφιλντ μετά το τρόπαιο θα είναι σαν…2 παίκτες εξτρά.

Τρομερό boost. Και κάνω πίσω. Κι έτσι, έμεινα με τρία… Λέστερ/Λιντς/Αρης. Ως “ξερές αποδόσεις” είναι 5,00/6,50/6,50. Ολα με πρώιμη πληρωμή. Θυμίζω, στο FA CUP δε θα έχουμε ρεβάνς αν λήξουν ισοπαλίες. Θα πάμε σε παράταση/πέναλτι.

Εδώ ακριβώς, αφού καταλήγω, κοιτάω τις εναλλακτικές μου. Ξερά σε patent; Ή κάτι άλλο;

Μια σκέψη είναι trixie με κλασικό τρικ.

Χ-2 και στα τρία, με gg στα αγγλικα και under 4 στο ελληνικό. Θα είχα 3,10/3,25/2,75. Αυτές οι αποδόσεις πλέον είναι για trixie, όχι patent.

Λέω να κάνω κάτι άλλο όμως. Ούτε “ξερά”, ούτε με τα κλασικά τρικ αφού έχουμε κύπελλο στα δύο. Και όπως έγραψα, κύπελλο=παράταση και πέναλτι αν είναι Χ στα 90′.

Αρχικά στη Λέστερ απόψε (θυμίζω η Μπόρνεμουθ δεν έχει νίκη απο την Boxing Day), το “gg+πρόκριση Λέστερ” με πάει στο 4,75! Εδώ μάλιστα.

Μπορεί με Χ-2 +gg να πληρώνομαι στα 90′ πχ με ένα 1-1 ή 2-2, αλλά το άλλο ειναι ψηλή απόδοση και με καλύπτει και στο Χ του 90λεπτου.

Το ίδιο μπετ, “gg+προκριση Λιντς” με πάει στο 5,50!

Και στη Λεωφόρο; Τι τρικ να κάνω εδώ; Πολύ απλά θα πάω στο draw no bet του 4,50. Αμα έρθει Χ, θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Προφανώς δεν έχω κάπου πρώιμη πλέον, δείτε και τους άλλους τρόπους και αποφασίστε.

Εγώ θα πάω σε patent με 4,75/5,50/4,50 για να κλείσει ο μήνας με ρίσκο σε παιχνίδι διημέρου! Τα λέμε στο chat αργά, αν παίξω κάτι άλλο θα δείτε update, αλλιως ράδιο Παρασκευή και στήλη Σάββατο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras