215

Billaras

Σημεία που προκαλούν-UPDATE!

Mετά το αυτογκόλ του Ματίπ το Σάββατο που μας χάλασε το Χ στο 96′, είχαμε το αυτογκόλ του Ματούρο της Τζένοα στο 91′ για να μας χαλάσει αυτό το διπλό την Κυριακή. Ούτε γκολ μέχρι προχθές η Ουντινέζε, τώρα βρήκε δύο, το ένα…χάρισμα απο τη Τζένοα. Ισα για να μην πληρώσουν οι γενοβέζοι.

Βέβαια, μπορεί η μπάλα να κάνει τα δικά της, αλλά…κάνει και τα δικά μας.

Γιατί όπως και το Σάββατο έσπασε το χινάρι αλλά πήραμε δυάδα και μονό, έτσι και την Κυριακή πήραμε δυάδα…πανεύκολα. Η Νότιγχαμ λίγο με άγχωσε, αλλά το g/g στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ήταν και καλοπληρωμένο και ήρθε χωρίς ιδρώτα. Οπότε και…επίσημα μπήκε καλά ο Οκτώβρης και με κέρδη, ας χάνουμε και ένα ματς στο 91′ αν είναι να πληρωνόμαστε κάτι άλλο εύκολα.

Τα υπόλοιπα, τα εξωαγωνιστικά, δεν θέλω να τα σχολιάσω και εδώ, το έκανα στο χθεσινό vidcast, ελπίζω να το είδατε στο κανάλι της Kingbet. Κι έτσι, ας πάμε παραπέρα, στο σήμερα! Για αύριο και την Πέμπτη θα δείτε αυριανό update, τώρα επικεντρώνομαι μόνο στην Τρίτη. Οχι ότι…τρελλαίνομαι, αλλά οκ. Βασικά δεν έχει καλό πρόγραμμα η Αγγλία.

Φέτος αν δείτε ως τώρα περισσότερα σημεία μας έχει δώσει η Premier και η Championship, παρά οι “μικρούλες”. Ειδικά στην 1η, είμαι συνέχεια στο “ένα ή κανένα”.

Στο Champions League αρχικά, τρία με μαγνητίζουν. Το ένα το πόνταρε ήδη ο Germanos, το είπαμε και στο vidcast, είναι η Μπράγκα. Η παντελώς άπειρη Ουνιόν, σε ουδέτερο ουσιαστικά γήπεδο (στο Ολυμπιακό του Βερολίνου, εκεί που παίζει η Χέρτα) και βεβαιώς ντεφορμέ, είναι στο 1,90.

Προφανώς δεν στέκει. Η Μπράγκα και έμπειρη είναι και γκολ βρισκει και δεν θα “μασήσει”. Δηλαδή 1,90 ο άσος και 1,83 το Χ-2; Είναι πολύ χαρακτηριστικό το λάθος, το θέμα είναι πως παίζουμε. Ξερό διπλό; Με draw no bet; Με Χ-2+under 3 (2,90) ή under 4 (2,37); Είναι σκέψεις αυτές.

Το άλλο είναι η Ιντερ, θεωρώ ότι “την έχει” τη Μπενφίκα (αυτό λέει και η παράδοση), μαζί με g/g μπορούμε να πάμε στο 3.

10.

Και το τρίτο είναι φυσικά το ματς στο Ολντ Τράφορντ. Διορθώθηκε λίγο το 7αρι, πήγε στο 6,50. Για μένα έπρεπε να είναι στο 4,00. Επρέπε να έχουμε το σετ του Ουνιόν-Μπράγκα (1,90 με 4,00). Αυτά τα 1,45 με 6,50 είναι μέγα λάθος, ότι και να γίνει στο ματς. Εμείς κρίνουμε με ότι έχουμε δει. Κι έχουμε δει το χειροτερο ξεκίνημα της Μάντσεστερ εδώ και 34 χρόνια! 4 ήττες σε 7, ή (αν βάλουμε μέσα και Champins League και Λιγκ Καπ), έχει 5 στα 9.

Πίσω μπάζει, χωρίς Μαρτίνεζ και Σο είναι μοιραίο. Εσωτερικά θέματα (με Σάντσο και Αντονι), γενικώς…προβλήματα. Η Γαλατά το ξερετε όλοι, φοβερά ενισχυμένη. Εχει θεματα πίσω (φάνηκε και στην πρεμιέρα με την Κοπεγχαγη) αλλά μεσοεπιθετικά είναι φωτιά. Δεν προσπερνάω ότι έχει μιά δεκαετία να βγάλει διπλό στο σεντόνι, αλλά το 11-3-0 φέτος είναι πιο δυνατό στοιχείο απ’ τα μέσα Αυγούστου.

Θέλετε ξερό διπλό; Θέλετε Χ-2 με g/g που πάει στο 3,60; Επίσης, αξίζει ένα fun bet στον Ζαχά, ο πρώην παίκτης της Κρίσταλ Πάλας όποτε έβρισκε την…ακόμα πιό πρώην του, την Μάντσεστερ, την κοπάναγε με γκολ (φωτό). Ισως το έχει απωθημένο ότι δεν του έδωσαν ποτέ την ευκαιρία να καθιερωθεί (τότε επί Μόγιες, το 2013 ως το 2015). Το any time απόψε είναι πολύ ψηλά, στο 5,00.

Μετά τα σεντονάτα; Εχω τις αγγλιδούλες που δυστυχώς παίζουνε πολλά ζευγάρια φορμαρισμένα μεταξυ τους. Ιπσουιτς-Χαλ ή Μίντλεσπρο-Κάρντιφ ας πούμε. Ή Νοτς-Κάουντι-Σουίντον ή και Τσέστερφιλντ-Μπρόμλεϊ.

Ξεκινάω λέγοντας ότι έχω δύο τίμιους άσους, με αξία. Πλίμουθ στο 2,40 και Ντόρκινγκ στο 2,50. Αυτά τα σημεία σε 98 απο 100 sites τα παίζουν με κάλυψη ή σε σύστημα.

Εδώ όχι. Μια ωραία “ξερή” δυάδα. Το ενα έχει πρώιμη, το αλλο δεν έχει. Δεν θα τα έδινα πάνω απο 2,25 το καθένα. Και μετά, τα μεγάλα. Ελάχιστα. Βασικά ένα με προκαλεί, η Χάτερσφιλντ. Με Ντάρεν Μουρ στον πάγκο να συνεχίζει το έργο του Γουόρνοκ, δείχνει καλά. Οριακα δεν κέρδισε προχθές, έπαιξε όμως καλά. Και ανάποδα, η Μπέρμιγχαμ μετά απο εκείνη την άδικη/χαζή ήττα με την Γουότφορντ (που την είχαμε ποντάρει) σαν να σκάλωσε.

Φράκαρε. Εδώ λοιπόν δέχομαι το 3,30.

Η 1η τιποτα, στην 2η έσβησα Κρόουλι γιατί βούλιαξε στο 2,50 (εδώ δεν είναι σωστό, τα λέγαμε για την Ντόνκαστερ ότι “βρίσκει βηματισμό”), μένει να κοιτάω δυο που λέγαμε απο 2η και Νάσιοναλ. Σέβομαι απόλυτα και Νοτς Κάουντι και Τσέστερφιλντ. Πρώτες είναι, αυτό τα λέει όλα. Ομως, κάπου χάθηκε το μέτρο.

Ειδικά στην Μπρόμλεϊ. Τι 6αρια είναι αυτά; Τραίνο πάει, ξεκίνησε άσχημα τέλη Ιουλίου και έκτοτε πάει ένα φοβερό σερί 8-3-0! Περίπου ότι έγραψα και για το Μάντσεστερ-Γαλατά. Το σετ και εδώ έπρεπε να είναι σαν της Ουνιόν, κάπου 1,90 με 4,00. Οχι 1,40 με 6,00 (στο Νοτς-Σουίντον βλέπετε, το έχουν προσέξει και έχουν βγει οριακά σωστά). Στο Τσέστερφιλντ-Μπρόμλεϊ το Χ-2+g/g μου δίνει απόδοση περίπου σαν σωστού διπλού (στο 3,75).

Δεν έχω κάτι άλλο. Τι θα παίξω και πως;

Ενα μονό fun bet ο Ζαχά στο 5,00 any time αρχικά. Πάει αυτό.

Δυάδα ξερή Πλίμουθ/Ντόρκινγκ που μας κάνει 2,40Χ2,50=6,00 ακριβώς. Πάει κι αυτό.

Σβηνω την Μπράγκα, δεν μπορώ να τα ποντάρω όλα, την αφήνω στον Germano. Σβήνω και τη Σουίντον γιατί το σετ είναι προσεγμένο. Μένω με Χατερσφιλντ, Ιντερ σε combo, Γαλατά και Μπρόμλεϊ.

Βάζω Χάτερσφιλντ 2 με Ιντερ 1+g/g και Μπρόμλι Χ-2+g/g σε trixie. Προσέξτε κάτι εδώ (για να δειτε πως επιλέγω): Η Γαλατά παρότι έχει διπλό στο 6,50 μου δίνει 3,50 στο Χ2+g/g. Η Μπρόμλεϊ παρότι έχει διπλό στο 6,00 μου δίνει…4,00 στο Χ-2+g/g! Αυτά δεν περνάνε απαρατήρητα και η επιλογή είναι φυσικά αυτό που έχει (ακόμα) μεγαλύτερη αξία.

Τέλος, η Γαλατά μονάχη της.

Εντελώς. Στο 6,50. Θηρίο το σημείο, έχει πρώιμη, αλλά όταν η Μάντσεστερ έχει ήδη χάσει εντός από Πάλας και Μπράιτον, γιατί να μην το ρισκάρω; Ας γίνει 0-2 (και με γκολ Ζαχά) και μετά…ότι θέλουν ας κάνουν.

Αρα, δύο μονά απο το ίδιο ματς, μιά δυάδα και ένα trixie. Καλά είμαι.

Update: Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι για χθες.

Τα ματς, τα γκολ, τα αποτελέσματα, οι παίκτες, όλα μίλανε απο μόνα τους. Αν απλώς χρειάζεται να τονίσω, να “φωτίσω” κάτι, είναι ένα: Να ΜΗΝ φοβάστε. Οταν τα νούμερα, η φόρμα, η απόδοση, οι ειδήσεις, σας ωθούν κάπου, ΝΑ ΤΟΛΜΑΤΕ. Μόνο έτσι θα έρθει η μεγάλη, η καλή νίκη. Οπως χθες. Ωραία η δυαδουλα την Κυριακή αλλά τη Δευτέρα την είχαμε ξεχάσει.

Το διπλό της Γαλατά όμως, με 2-3 (και την Μάντσεστερ να προηγείται δύο φορές παρακαλώ), τον σκόρερ Ζαχά, την κόκκινη κάρτα του Κασεμίρο, αυτά δεν θα τα ξεχάσουμε. Οπως δεν θα ξεχάσουμε και το διπλό της Μπράγκα στο 94′ από 2-0 σε 2-3. Γιατί κι αυτό προτάθηκε και παίχθηκε στο Betsellers. Αυτά λοιπόν τα θυμάσαι. Είναι θρίαμβοι, είναι μεγάλες νύχτες.

Και είναι bets χωρίς φόβο. Ολοι έβλεπαν τα χάλια της Μάντσεστερ. Πόσοι το τόλμησαν όμως; Λίγοι…

Πάω στο σήμερα/αύριο. Σήμερα όποιος θέλει παιχνίδι με γκολ, έχει μπόλικα. Εκτιμώ ως σοβαρά λάθη τα under σε Αντβερπ και Νιουκάστλ και ανάποδα είναι τίμια τα over+g/g σε Ερυθρό Αστέρα και Πόρτο. Στο 2,00 το καθένα. Διαλέξτε και πάρτε.

Μεγάλο σημείο; Σαν χθες δεν έχει. Χθες ξεχώριζαν. Σήμερα όχι. Μια σκέψη (και bet από τον Germano) είναι η Λειψία. Εγώ θα μείνω αμέτοχος. Μια δεύτερη, πιό σοβαρή, είναι η Σαχτάρ. Οπως η Ουνιόν, έτσι και η Αντβερπ ως πρωτάρες δεν αντέχουν τόσο φαβοριτισμό. Και είναι επίσης ντεφορμέ και η βελγίδα (βασικά δεν σκοράρει με τίποτα). Γιατί το αφήνω από ξερό διπλό; Γιατί το ματς θα γίνει στην κανονικη έδρα, στην Αμβέρσα (χθες πχ αν η Ουνιόν έπαιζε στο σπίτι της, στο “κλουβάκι της” δεν ξέρω αν θα γύρναγε το ματς) και γιατί η Σαχτάρ δεν είναι Μπραγκα.

Είναι μια μεγάλη μεν, ταλαιπωρημένη και ξεσπιτωμένη ομάδα. Οποιος θέλει το πιο συντηρητικό Χ-2+under (2,90) ας πάει προς τα εκεί. Ξερό διπλό όχι.

Πάω και λίγο στο αύριο. Αρχικά, μου αρέσει να “μετατρέψω” ένα 1,20 σε 2,50. Λίβερπουλ. Τι είναι αυτό το 1,20; Ενώ με 1+g/g πάμε στο 2,50 και είναι σούπερ. Η Λίβερπουλ τρώει μόνιμα ένα (μονο με την Βίλα φέτος σε εκείνο το 3-0 δεν δέχθηκε γκολ), η Σεντ Ζιλουάζ είναι…η Μπράιτον του Βελγίου (ίδιος ιδιοκτήτης, ίδια φιλοσοφια), θα παίξει με θράσος αλλά είναι άπειρη ευρωπαικά.

Το γκολάκι θα το βάλει, αλλά ως εκεί. Γιά την ιστορία, η Λίβερπουλ έχει φέτος πέντε φορές φέρει ήδη το 3-1 σε εννιά επίσημα ματς. Κι ακόμα δύο φορές το 2-1 (τα άλλα δύο είναι το 1-1 με Τσέλσι και το 3-0 με Βίλα). Αύριο λοιπόν 2-1 ή…3-1 θα φέρει (10,00 δίνει το 3-1, απολύτως ψυλλιασμένο).

Παρακάτω, κοιτάω το Χ-2 της Ρεν. Η Βιγιαρεάλ είναι ανέκδοτο, την είδα πάλι προχθές.

Απλως δεν με ψήνουν και οι γάλλοι γιά ξερό διπλό (να είχε μείνει ο Ντοκού να μιλάμε αλλιώς). Kαι τέλος, ευθέως, παίζω ΠΑΟΚ στο 2,75. Η Αϊντραχτ ποτέ δεν με έψησε εκτός έδρας. Σκέτη τραγωδία. Φουλ του Χ. Θα πάρει κι άλλο αύριο; Ας το κάνει. Εγώ ξέρω ότι φέτος έχει μόνο μιά νίκη και πως ΟΛΟ το 2023 εκτός έχει κερδίσει…μόνο δύο ματς κυπέλλου! Και φυσικά έχασε το καλοκαίρι και τον “αφρό” (Κόλο Μουανί, Λίντστρομ, Καμάντα).

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι φαβορί, επειδή οι άλλοι είναι γερμανοί μας τους δινουν φαβορί. Μόνο εξαιρετικό τέρμα εχει η Αϊντραχτ (ελπίζω ο Τραπ να μην είναι στη βραδιά του), ο δε Γκέτσε αγγίζει το όριο του παλαίμαχου. Στην Τούμπα πάω με τον άσο.

Αυτά είναι όλα. Ο καθένας ας κάνει τους συνδυασμούς του. Εγώ πως θα πάω;

Κάνω μια διαλογή διημέρου.

Σίγουρα Λιβερπουλ 1+g/g (2,50) και ΠΑΟΚ 1 (2,75). Μένει ενα τρίτο. Απο τέσσερις επιλογές με γκολ, πάω στο Πορτο-Μπάρτσα over+g/g στο 2,00. Και κάνω ένα “κοντό” trixie, ζητούμενα 2 στα 3. Και τέλος. Οποιος θέλει, ας “ανακατέψει” και ξερές δυάδες. Θα τα πούμε φυσικά ΚΑΙ αποψε στο chat, αλλά όχι αύριο. Γιατί αύριο έχει από νωρίς…γήπεδο, θα είμαι στο ΑΕΚ-Αγιαξ.

Νέα στήλη Σάββατο και νωρίτερα, την Παρασκευή απόγευμα κλασικά θα έχουμε ράδιο, στις 4, Betsellers Radio μονάχα για εσάς.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras