2121

Billaras

Με σημερινά και με νέα μακροχρόνια!

Και τώρα…προσδεθείτε! Νοκ άουτ και τα ψέμματα τέλειωσαν. Δεύτερη φάση Μουντιά, μεγάλα παιχνιδια που..ολοένα θα μεγαλώνουν. Τι έγινε τα τελευταία 24ωρα; Μπορώ να γράψω σελίδες, βασικά μου'μεινε η “κηλίδα” της Ιαπωνίας. Μπορώ να δεχθώ δύο ομάδες που τους βολεύει ο πόντος να παίζουνε ότι να'ναι. Το έκαναν Γάλλοι-Δανοί. Μπορώ να δεχθώ μιά ομάδα που την βολεύει ο πόντος να κάνει χασομέρια του θανατά επίσης.

Τα χουμε δει και θα τα ξαναδούμε. Αλλά να δεχτώ όμαδα που…χάνει, να κοροιδεύει τον κόσμο από το 75' απλά επειδή περνάει λόγω καρτών, δεν μπορώ να το δεχθώ. Ντροπιαστικό. Δικαίως έφαγαν γιούχα και αυτά πληρώνονται στο μέλλον. Απαράδεκτο. Ολοι παρακάλαν να βάλει ένα γκολ η Σενεγάλη στο “θάνατο” και να το πληρώσει η Ιαπωνία, θα ήταν δίκαιο.

Δεν έγινε επειδή οι άλλοι το έπαιζαν σπαθί. Και καλά έκαναν στο φινάλε. Οι ιάπωνες είναι το θέμα τι έκαναν…. Φυσικά, μου έμεινε και η Γερμανία. Ολοι τα βλέπαμε, τα λέγαμε, τα γράφαμε, όλοι εκτός του… Λεβ. Οκ, εγώ απλά δεν περίμενα να φύγει από τώρα. Αλλά-γραμμένα είναι αυτά- και γιά χάλια Οζιλ-Μίλερ έγραψα και γιά καμιά πιθανότητα κατάκτησης έγραψα και γιά τραγική μη-επιλογή με τον Σανέ και γιά την έλλειψη ηγέτη έγραψα και είχα ερωτηματικά με τον Νόιερ.

Περίμενα κάπου στους “8” να μας αφήσει. Το έκαναν νωρίτερα, δικαιότατα, αυτό ήταν “πράμα”, δεν ήταν ομάδα. Σύστημα τουρλουμπούκι, κάτι βαριά κορμιά στη σέντρα, η άμυνα ήταν παιδική χαρά. Και επιθετικά, το…άλλο τουρλουμπούκι, μόνο ο Κίμιχ το πάλευε ορθόδοξα, οι άλλοι, ότι να'ναι. Και ο Λέβ στην κοσμάρα του. Θα γυρίσουν δυνατοί οι γερμανοί, είναι βέβαιο, άχαστο.

Απλα τώρα παίζει να είδαμε την χειρότερη όλων των εποχών! Κατά τα άλλα, στο στοιχηματικό κομμάτι, να'ναι καλά το live, βγήκα και 9 μοναδες κερδισμένος. Ψίχουλα; Σαφώς. Αλλά καλά κι ευπρόσδεκτα όλα. Στο chat…δίνουμε μάχες. Επαιξα Τέταρτη-Πέμπτη 45 μονάδες. 6 στο ματς της Σουηδίας, 9 στο ματς της Γερμανίας, 5 στης Κολομβίας, 3 να έρθουν Χ και τα δύο (Ιαπωνία-Κολομβία), και 22 στο ματς του Βελγίου.

Εκατσε ένα και καλό. Το over 1,5 γκολ στο Γερμανία-Κορέα, με απόδοση 6.00 (τι…ωραία και σαδιστικά που ήρθε). Και πήρα 54 κέρδος, οπότε βγήκα στο +9 από το live. Θα τα δείτε στην κάβα παρακάτω. Και πάμε στα φρέσκα. Πρώτον, αποφάσισα να γράψω μόνο γιά τα σημερινά. Αυριο νέα στήλη με τα ματς Κυριακής-Δευτέρας (ίσως και Τρίτης). Απομονώνω τα πολύ ζόρικα σημερινά λοιπόν.

Δεύτερον, πλέον στα νοκ άουτ, μας προέκυψαν μερικά νέα μακροχρόνια. Η διαφορά με τα πρώτα μακροχρόνια; Μία αλλά…τεράστια. Τώρα έχουμε δει! Ξέρουμε! Τρία ματς τις είδαμε όλες, έχουμε συμπεράσματα, δεν πάμε στα τυφλα! Πρώτα στα δύο ματς. Τα περιμένω -όπως οι περισσότεροι- κλειστά. Αλλά οι μπουκ δεν είναι κορόιδα. Οτιδήποτε σχετίζεται με χαμηλά (σκορ, ημίχρονα, under), είναι…στα τάρταρα! Θα γίνουν μάχες, κορμιά θα πέσουν.

Δίνω ένα κλικ στην Γαλλία (ίσως και …ενάμισι) και μίσο στην Ουρουγουάη! Οριακά προς αυτές τις δύο. Θα εκπλαγώ αν η Αργεντινή λύσει έστω και τα μισά από τα προβλήματα που είδαμε τόσο καιρό. Και θα εκπλαγώ και αν η Πορτογαλία βρει άλλες λύσεις πλην Ρονάλντο. Φυσικά, μπάλα είναι, απλώς κάπου εκεί τα βλέπω pre game. Πως λοιπόν τα “οριακά” Γαλλια και Ουρουγουάη μπορούν να αποτυπωθούν στο στοίχημα; Στο Ουρουγουάη-Πορτογαλία, θα παίξω ένα…τζογαδόρικο.

Να κριθεί ο νικητής στην παράταση. Θα το πήγαινα ως τα πέναλτι, αλλά στο 4.5 δεν αξίζει. Το 6.00 γιά να περάσει κάποιος στην παράταση, είναι σωστό. Το Χ είναι στα τάρταρα, όλα όσα σχετίζονται με τα λίγα γκολ το ιδιο, πάω στο “πρόκριση παράταση”. Οποιος θέλει. Στο 6.00. Η Ουρουγουάη είναι η μοναδική “παρθένα”, άμυνα μπετόν. Και η Πορτογαλία επί Σάντος έχει ρεκόρ 20-11-1! Με λίγη τύχη θα οδηγηθούμε εκεί, θα δούμε την πρώτη παράταση του Μουντιάλ… Στο άλλο, αφού δίνω ένα παραπάνω κλικ στην Γαλλία, θα της το δώσω με…παραδοσιακό τρόπο.

Χ ημίχρονο/1 τελικό. Στο 5.00. Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω, αν βγάλω τον Μέσι από την εξίσωση αναρωτιέμαι πως μπορώ να συγκρίνω χαφ με Καντέ και χαφ με Μασκεράνο! Η μέρα με τη νύχτα. Στα μπακ; Στα άκρα; Στο τέρμα; Παντού η Γαλλία είναι υπέρτερη. Αλλά αν το φοβηθεί λίγο (λογικό), το ημίχρονο Χ μπορεί να έρθει. Και μετά να γείρει η πλάστιγγα.

Αυτά τα δύο. Μονά και δυάδα. Τα αλλα αύριο είπαμε, νέα στήλη, ίδια ώρα. Και πάω στα νέα μακροχρόνια. Ξεκινάω με έναν σκόρερ. Αρχικά, τα λέγαμε στο chat προχθές, είδα έναν Κουτίνιο γιά 1ο στο 34.00. Κρύβει λάθος αυτό. Πολύ ζόρικο μεν, έχει αξία δε. Χθες, τα ξαναμελέτησα. Και είδα κάτι καλύτερο! Οταν πρώτος είναι ο Κέιν με 5 γκολ και με (σχετικά) βατά ματς μπροστά του, βρήκα έναν τρόπο να τον αφήσω εκτός πλάνου! Υπάρχει στοίχημα “πρώτος σκόρερ από Primera Division”.

Εκει τι έχουμε; Ρονάλντο με 4 (1.50), Κόστα με 3 (5.00), Μέσι με…ένα (13.00), Σουάρες με 2 (15.00) και….Κουτίνιο με 2 (17.00)! Εδώ είμαι. Το δέχομαι το 17.00. Αν φρενάρει σήμερα χωρίς γκολ ο Ρονάλντο, έχω καλές τύχες. Είναι κομβικό αυτό. Γιατί ο πήχης θα είναι στα 3 κι εγώ με Κουτίνιο θα έχω 2! Θα έχω άλλους τρεις να παλέψω και ο ένας είναι ο Μέσι με ένα γκολ, δηλαδή “πίσω μου”.

Θα πάρω αυτό το 17.00 του Κουτίνιο, αν η Βραζιλία -όπως περιμένω- πάει τελικό, θα έχω 4 ματς να το παλέψω. Και πάω σε δύο μπετ ομάδων. Κοιτάω τα σταυρώματα. Η Αγγλία έχει Κολομβία τώρα και μετά είτε Σουηδία-είτε Ελβετία. Πάει 4αδα με λίγη τύχη. Και από αυτές τις τρεις καλύτερη είναι. Είχα γράψει ότι η Αγγλία άλλαξε 2 δεδομένα μετά από…40 χρόνια.

Σύστημα (3-5-2 αντί του….4-4-2 που είχε στοιχειώσει) και …μυαλά. Κόπηκε το τουπέ και έπεσαν οι μύτες. Περίμενα ως τους “8” να πάει, αλλά τώρα ο δρόμος γιά 4αδα είναι ανοικτός. Θα παίξω στο 5.00 (έπεσε, ήταν στο 6.00) να αποκλειστεί στα ημιτελικά (είτε απο Ισπανία, είτε απο Κροατία λογικά). Είναι λίγο σαν να παίζω (παράδειγμα) άσο Κροατία στο 5.

00 αν φτάσουν σε εκείνο τον ημιτελικό. Το άλλο, είναι η Κροατία. Τώρα Δανία. Πιθανώς Ισπανία στους 8, Αγγλία στους 4. Την είδαμε όλοι. Το έχει το ύψος γιά το “μπαμ”, το υψηλότερο εμπόδιο είναι η Ισπανία (αυτην “βλέπουν” και οι μπουκ). Θα παιξω στο 6.00 να φτάσει τελικό. Και εδώ, είναι σαν παίζω το Ισπανία-Κροατία διπλό του 6.00. Οκ, όχ ακριβώς, αλλά τα άλλα εμπόδια είναι πιό χαμηλά.

Αυτα τα τρία φρέσκα. Και νέα στήλη αύριο, αλλά το απόγευμα…ξέρετε, κλασικά στον χαμό του chat! ΚΑΒΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: 1.300 μονάδες. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ (5.00), 110 μονάδες. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (23.00), 25 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΓΑΛΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (21.00), 20 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ (13.

00), 40 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ (17.00), 35 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ+ΒΡΑΖΙΛΙΑ (81.00), 5 μονάδες. 1oς ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΉΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ+ΒΡΑΖΙΛΊΑ (51.00), 5 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΤΥΝΗΣΙΑΣ: ΜΠΑΝΤΡΙ (9.00), 30 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ: ΜΟΥΣΑ ΣΟ (10.00), 20 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: ΜΟΟΥΙ (15.00), 20 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ TRIXIE ΦΟΡΚΑΣΤ ΟΜΙΛΩΝ: Ουρουγουάη 1η/Ρωσία 2η (3.

00)-Αργεντινή 1η/Κροατία 2η (2.75)-Κολομβια 1η /Πολωνία 2η (4.50). Στις δυάδες από 30 μονάδες (σύνολο 90), στην τριάδα 10 μονάδες. Συνολο 100 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ Ανοιχτά μπετ σε μακροχρόνια: 410 μονάδες. ΝΕΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ: Πρώτος σκόρερ απο Primera Division: Κουτίνιο (17.00), με 15 μονάδες. Αγγλία να αποκλειστεί στα ημιτελικά (5.00) με 45 μονάδες. Κροατία να φτάσει τελικο (6.

00) με 30 μονάδες Συνολικά μπετ σε μακροχρόνια: 500 μονάδες. Τρέχουσα κάβα: 716 μονάδες μονάδες. Κέρδος από live: 9 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 725 μονάδες Ποντάρισμα 30/6: Γαλλία-Αργεντινή: Χ ημ/1 τελ. (5.00) με 18 μονάδες Ουρουγουάη-Πορτογαλία: Να κριθεί το ματς στην παράταση (6.00) με 17 μονάδες. Και στην δυάδα (30.00) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ 40 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 685 μονάδες.

Αφαιρώντας και τις 90 μονάδες των νέων μακροχρόνιων, ΝΕΟ υπόλοιπο: 595 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras