636

Skotostrious

Με στήριγμα τις “δεσποινίδες”…-UPDATE !!

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Λόγω κάποιων έκτακτων υποχρεώσεων δεν υπήρξε στήλη με επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα σε Goodwood και Galway. Ξεκινώντας από σήμερα θα προχωρήσουμε με μια μικρή αλλαγή για τις επόμενες 3 μέρες με τα προγνωστικά να δίνονται από την προηγούμενη οπότε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας δούμε τι περιλαμβάνει το αυριανό ιπποδρομιακό “μενού”.

Δύο οι σημερινές επιλογές, μία από το κάθε φεστιβάλ και ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά, μια Listed ιπποδρομία σε απόσταση 7 furlongs (1,400 μέτρα) για φοράδες και την προτίμηση μας έχει η AFFOGATO (ΝΟΝ-RUNNER). Εχει να υπερκεράσει την θέση στο βατήρα εκκίνησης που θα την αναγκάσει να τρέξει αρκετά ανοιχτά άλλα με εξαίρεση την τελευταία της κούρσα όπου και εκεί έχει μια σοβαρή δικαιολογία καθώς γλύστρησε η σέλα της και ο αναβάτης αναγκάστηκε να κόψει τελείως το ρυθμό για να αποφύγει μια πτώση, έρχεται με ένα σερί 2 νικών στην μικρή καριέρα της στις οποίες αντιμετώπισε πολύ πιο έμπειρα άλογα.

Η απόσταση δείχνει ιδανική και δε φαίνεται να επηρεάζεται από την κατάσταση του εδάφους καθώς οι νίκες της ήρθαν σε καλό στίβο άλλα και σε πολύ κακές συνθήκες με βούρκο. Εχει τα λιγότερα μίλια από τον ανταγωνισμό σήμερα και αν μεταφέρει τη φόρμα της στην κούρσα θα είναι στις πρώτες θέσεις.

Δεύτερη και τελευταία πρόταση για σήμερα και μεταφερόμαστε στο φεστιβάλ του Goodwood στην έκτη κούρσα του προγράμματος, ένα handicap στην απόσταση των 5 furlongs (1,000 μέτρα) μόνο για τριετείς και η επιλογή μας είναι η φοράδα GET AHEAD.

Θα αγωνιστεί σήμερα σε κούρσα χαμηλότερης δυναμικής σε σχέση με τις τελευταίες εξόδους της και πιο ειδικά η παρουσία της σε Listed κούρσα στο Sandown πριν 45 μέρες δείχνει πολύ καλή φόρμα καθώς τερμάτισε με πολύ μικρή διαφορά από το νικητή εκείνης της κούρσας ο οποίος μάλιστα είχε μια πολύ καλή δεύτερη θέση σε Group 2 κούρσα. Ακόμα και η εμφάνιση της στην τελευταία της έξοδο σε ένα ιστορικό handicap στο Ascot πριν 18 μέρες ήταν πολύ καλή παρά το αποτέλεσμα, καθώς μπήκε στο τελευταίο κομμάτι της κούρσας επικεφαλής άλλα εμποδίστηκε από ένα άλλο άλογο με αποτέλεσμα να χάσει τη φόρα της.

Με λίγη τύχη αύριο σίγουρα αναμένεται να είναι στους πρωταγωνιστές της κούρσας. Εκπαιδευτής και τζόκεϋ είναι ένα πολύ καλό δίδυμο με καλές παρουσίες και νίκες σε Group κούρσες.

UPDATE !!

Πολύ συνοπτικές οι αυριανές επιλογές λόγω πίεσης χρόνου :

Πρώτη επιλογή από την 4η κούρσα στο Glorious Goodwood και θα στηρίξουμε το φαβορί RAASEL, το οποίο μετά την περσινή σεζόν με τις 6 νίκες σε κούρσες handicap, έρχεται στην αυριανή ιπποδρομία από ένα σερί 2 νικών επιπέδoυ Listed και Group 3.

Αναμένεται και αύριο να είναι στους πρωταγωνιστές.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή από το Galway επίσης από την 4η κούρσα της ημερίδας, μια ιπποδρομία στην οποία ο εκπαιδευτής του BABY ZEUS (each-way) έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια και σε διψήφιες αποδόσεις αξίζει να τον στηρίξουμε. Τέταρτος στην περσινή έκδοση της κούρσας έρχεται σήμερα με 2 lbs λιγότερο βάρος και πολύ καλή κλήρωση και δείχνει να αγωνίζεται καλά μετά από μεγάλο διάλειμμα στους αγώνες του.

Συνοπτικά :

Παρασκευή 29/07 17:35 Glorious Goodwood King George Qatar Stakes : RAASEL (5,00)

Παρασκευή 29/07 20:35 Galway Guinness Handicap : ΒABY ZEUS (15,00 each-way)*

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Η κούρσα στο Goodwood βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 025 , αρ : 8).

*Η επιλογή πλασέ για τον Baby Zeus γίνεται από το Αλλες Αγορές / Να πλασαριστεί (4 θέσεις).

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious