1135

Skotostrious

Με στόχο την έκπληξη…

Καλημέρα σε όλες και όλους! Ξεκίνημα χτες στο φεστιβάλ του Cheltenham με τα φαβορί να μονοπωλούν σχεδόν όλες τις κούρσες και τους bookmakers να παίρνουν μια βαθιά ανάσα σε μια σχεδόν καταστροφική μέρα για αυτούς μόνο χάρη ήττα της φοράδας Concertista στα τελευταία μέτρα της κούρσας της και η ερώτηση της ημέρας είναι αν αυτό αναμένεται να επαναληφθεί καθώς και σήμερα έχουμε σε κάποιες από τις κούρσες πολύ δυνατά φαβορί που έχουν πάρει πάνω τους τον μεγαλύτερο όγκο του πονταρίσματος, όπως τα Monkfish που αγωνίζεται στη 2η κούρσα και Chacun Pour Soi που αγωνίζεται στην κορυφαία κούρσα της ημερίδας, την Queen Mother Champion Chase στην οποία θα εχουμε την σημερινή μας επιλογή.

Είναι γεγονός ότι το φαβορί έχει όλα τα δεδομένα υπέρ του καθώς έχει την καλύτερη φόρμα και αγωνιστικό προφίλ που χρειάζεται σε κούρσες αντίστοιχου επιπέδου άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις πιστεύω πως αξίζει ένα ρίσκο σε ένα άλογο που μας έχει καλοπληρώσει πρόσφατα και αναφέρομαι στο FIRST FLOW (each-way). Εχει αξιοσημείωτη πρόοδο τη φετινή σεζόν επεκτείνοντας το νικηφόρο σερί του στα ψηλά εμπόδια στις 3 νίκες με την τελευταία του επιτυχία να έρχεται σε Grade 1 ιπποδρομία κερδίζοντας με πολύ μεγάλη άνεση αφήνοντας δεύτερο το σημερινό αντίπαλο του Politologue.

Σίγουρα η σημερινή ιπποδρομία έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις άλλα αν καταφέρει και αντέξει το γρήγορο ρυθμό που αρέσκεται να δίνει στις κούρσες του αναμένεται να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις.

YΓ : Στην φωτογραφία του σημερινού κειμένου ο νικητής της ίδιας κούρσας το 2016 Sprinter Sacre που πρόσφερε μια από τις πιο όμορφες ιπποδρομιακές ιστορίες των τελευταίων χρόνων (και σε εμάς πολύ καλό κέρδος).

Συνοπτικά

Τετάρτη 17/03 17:05 Cheltenham Betway Queen Mother Champion Chase : FIRST FLOW (17,00 each-way)*

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

To ποντάρισμα του placed θα γίνει από την καρτέλα Αλλες Αγορές / Να πλασαριστεί/Να μη πλασαριστεί για να μπορέσουμε να βάλουμε το ανάλογο ποσό σύμφωνα με τις μονάδες που προτείνονται.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious