4178

Billaras

Με συμβατικό παιχνίδι…

Αμα αρχίσω και γράφω πάλι γιά το Champions League του διημέρου που μας πέρασε, θα γίνω κακός. Τα γράφω μιά ζωή εξάλλου. Πως διάολο έχουμε Ντόρτμουντ-Ρεάλ 2-1 και στη ρεβάνς έχουμε 1.30 άσου, δεν ξέρω. Πως διάολο έχουμε Αγιαξ-Σίτι 3-1 και στη ρεβάνε έχουμε 1.30, δεν ξέρω. Πως διάολο έχουμε Μπάρτσα-Σέλτικ 3-2 στο 93' και χθες είχαμε 1.30 στο διπλό, πάλι δεν ξέρω.

Προφανώς ξέρουν αυτοί που τα παίζουν αυτά. Ας μην το συνεχίσω. Οποιος έχει μνήμη χρυσόψαρου, καλά να πάθει. Αμα αρχίσω και γράφω πάλι γιά τα εγγλέζικα μου, πως διάολο δεν πήραμε ένα 2ο σήμειο να βγούμε κι από πάνω, θα διαβάσω πάλι γραφικότητες στα σχόλια. Οπότε το μόνο που θα πω είναι ότι όποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά του 0-0 σε αουτσάιντερ του 3.

20 με του 2-2 σε καραφαβόρα του 1.30, ας το γυρίσει στο πλέξιμο. Εχω ειλικρινά βαρεθεί τους ξερόλες, τους μαιντανούς, τους χαζούς, τους χασούρηδες και τους μίρλες. Οποτε βρέχει, σκάνε σαλιγκάρια. Οποτε χάνουνε, σκάνε άσχετοι. Νόμος αυτός. Τι να κάνουμε, μιά ζωή έτσι ήταν στο κουμάρι και ειδικά στην Ελλάδα. Την ημέρα που ένας (μα ένας) θα βρεθεί με αιτιολόγηση και ανάλυση παρόμοια με την δική μου γιά ένα οποιοδήποτε αουτσάιντερ και θα μου γράψει ΠΡΙΝ από ένα ματς “το και το και το, σε πάω κόντρα ή λες βλακειές”, θα του υποκλιθώ.

Αλλά αυτό, όσα χρόνια θυμάμαι να γράφω…δεν έχει συμβεί…ποτέ! Κατόπιν εορτής, όπως…κατόπιν βροχής τα σαλιγκάρια. Ε, όταν έρχεται Μάιος, ζεσταίνει ο καιρός (και η τσέπη μας εδώ) και τα σαλιγκάρια εξαφανίζονται. Πάμε στο σήμερα. Συμβατικό παιχνίδι. Ισα γιά να παίξω. Δεν με τρελλαίνει και κάτι πολύ. Κοίταγα κανά-δύο αουτσάιντερ (πχ Νιουκάστλ), τα αφήνω ήσυχα.

Θα πάω με φαβορί (κάνοντας και λίιιιγο) τα στραβά μάτια και μερικά g/g. Που σημαίνει ότι οι πολλοί θα…βρουν την χαρά τους. Καλό αυτό. Αμα βάζεις δύσκολα (μεγάλα σημεία, παικτικές αξίες, γκανιότες και δεν συμμαζεύεται) οι πολλοί τραβάνε ζόρι. Και επειδή είναι έτσι φτιαγμένος ο άνθρωπος, το …άγνωστο το αναθεματίζουμε και καθαρίζουμε.

Δεν θα το πολυψειρίσω. Είπα εξ' αρχής, θα κάνω λίγο τα στραβά μάτια. Η απόδοση της Ανζί γιά παράδειγμα, έπεσε. Και λογικό ήταν. Αλλά οκ, στο 1.75 ας πούμε ότι καταπίνεται. Εχει δύο σοβαρές επιστροφές βασικών, θέλει το ματς πολύ, η Λίβερπουλ βάζει “δεύτερη ομάδα”, σε μιά τέτοια ομάδα ας πούμε, η Γιουνγκ Μπόις έβαλε τρία. Και η απόδοση της Τβέντε έπεσε.

Στο 2.00 ήταν μιά χαρά (όπως και στο 1.95 της Ανζί). Αλλά έλα που και η Λεβάντε κάνει rotation και θα είναι πχ στην εντεκάδα Γκέκας και Καράμπελας. Εχοντας και εικόνα από το πρώτο ματς (μαγική εικόνα το 3-0 μετά το 60', το 1-0 έγινε με πετσινο πέναλτι και στο 0-0 είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ της Τβέντε), πάω με τον άσο του 1.70. Αλλο φαβορί δεν παίζω.

Ούτε Ιντερ, ούτε Ατλέτικο, ούτε Μαρσέιγ, ούτε τα πιό μικρά (τύπου Μπορντή ή PSV). Δύο και φτάνουν. Αν συνεχίσω να κάνω τα στραβά μάτια θα…αλληθωρίσω (γέλια). Ποιά είναι τα αμφίσκορα; Μιά τετράδα. Η Νάπολι (ομολογώ ότι σκέφτηκα τον άσο, βλέπω άλλη διάθεση από τον Ματζάρι απόψε, να το χτυπήσει το ματς, αλλά σέβομαι την αντίπαλο της), στο 1.

65. Η ΑΙΚ στο 1.65 επίσης. Η Μπιλμπάο στο 1.58 και η Μαρσέιγ στο 1,95. Αυτά τα τέσσερα. Και καθάρισα γιά σήμερα. Μικρή σημασία θα δώσω στο παιχνίδι μου. Το ανέφερα παραπάνω, ίσα γιά να παίξω. Θα πάω σε σπίτι φίλου μου, θα δω νωρίς το Ανζί-Λίβερπουλ, το βράδυ το Λάτσιο-ΠΑΟ, θα φάω κανά σουβλάκι και απλώς…θα θέλω να μου τα πληρώσουν οι μπουκ αυτά τα σουβλάκια.

Το ενδιαφέρον μου είναι ήδη στο Σαββατοκύριακο, πριν 2 ώρες τέλειωσα τη μελέτη και το γράψιμο γιά την αυριανή KingBet. Κάνω λοιπόν ένα…ανακάτεμα (ο καθένας ας κάνει το δικό του) και καταλήγω: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.0000 μονάδες. ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 19.510 μονάδες. Ποντάρισμα 8/11: Τριάδα: Ανζί 1-Μπιλμπάο g/g- Νάπολι g/g. (4.56), με 120 μονάδες. Τριάδα: Τβέντε 1-ΑΙΚ g/g- Μαρσέιγ g/g (5.

46), με με 100 μονάδες. Και τετράδα με όλα τα g/g: Μπιλμπάο-Νάπολι-Μαρσέιγ-ΑΙΚ (8.38), με 40 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.250 μονάδες. Κλείσαμε. Τώρα, την ώρα που έγραφα τις προτάσεις, έκανα μιά σκέψη και με έπιασαν τα γέλια! Να περάσουν -λέει- όλα. Και άξαφνα να δω…πανηγύρια που ΔΕΝ θα αξίζω, σιγά τα αυγά δηλαδή, δύο φαβόρες και τέσσερα goal/goal, με παιχνίδι της πλάκας.

Αλλά είπαμε. Η μάζα τέτοια γουστάρει, μιλάω την…γλώσσα της σήμερα. Ας περάσουν λοιπόν. Κι αν δεν περάσουν, θα ξαναβουτήξουμε στα βαθιά το Σάββατο. Χάνους πιάνεις εύκολα. Και αν σου φύγουν κι από το αγκίστρι, δεν τρέχει και κάστανο, πολλές φορές τους πετάς και μόνος σου πίσω στο νερό. Τσιπούρες πιάνεις δύσκολα. Και αυτές θέλουν μαστοριά να τις φέρεις επάνω.

Και αν σου φύγουν δικαιώς τσαντίζεσαι…. Υ.Γ: Αύριο δεν θα υπάρχει νέα στήλη, αλλά…ρίξτε μιά ματιά σε τρεις ομάδες!! Ρεν (πόσες φορές να γράψω ότι ομάδα Νανσί δεν υπάρχει;), Εσκισεχίρ και Ααρχους. Καλές αποδόσεις, ίσως αξίζει ένα μικρό trixie… Υ.Γ 2: Τα λέμε στις 6 αύριο στο www.betradio.com, αλλά και στο τηλεοπτικό-αθλητικο κανάλι Sport TV, όπου είμαι εκτάκτως καλεσμένος, αμέσως μετά το ράδιο, 8-10!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras