4043

Billaras

Με τάσεις..παλιμπαιδισμού

Καλό μεσημέρι σε όλους! Χθες ήταν μάλλον…ζόρικο να πληρωθείς. Το είχαμε “δει το έργο” με τον Μάκη, οι τίτλοι μας ήταν ενδεικτικοί. Βέβαια, ακόμα κι έτσι, στις λεπτομέρειες ήρθε ήττα. Πριν μιά εβδομάδα, Στόουκ-Βίλα 1-3 με το 1-2 να γίνεται στο 87' και Νιουκάστλ-Φούλαμ 2-1 με το 2-1 να γίνεται στο 93'. Ε, χθες, στο Βίλα-Φούλαμ δεν έγινε το 2-1 στο τέλος, παρότι οι “χωριάτες” ήταν καλοί, άξιζαν της νίκης.

Οπως και να'χει, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν μετανοιώνω γιά κάτι, είναι γιά κάποιες που δεν έπαιξα, όπως την Χάτερσφιλντ ή την Κορούνια. Τα αφήνω όλα πίσω μου, ήμουν ξεκάθαρος και γιά την τακτική και γιά την προσέγγιση χθες. Αλλά αναφέρθηκα και στο σήμερα. Εγραψα ότι “θα την βγάλουμε με σουβλάκια”. Και στο τέλος του χθεσινού κειμένου έγραψα και τις μονάδες που περίπου θα παίξω.

Οπότε, στο νόημα έχετε μπει. Λίγα πράγματα. Ψίχουλα. Κάτι “απίθανα” φαβορί τύπου Παλέρμο, τύπου ΑΕΚ ή Αρη είναι σαν να μην υπάρχουν. Σε μεγάλες αποδόσεις μιά τετράδα κοίταξα, καμιά ομάδα όμως δεν με έπεισε. Κοίταξα τις Γκλάντμπαχ, Ατρόμητο, Νάπολι και Μπιλμπάο. Οι αποδόσεις όντως εδώ “κρύβουν” λαθάκια. Η Στουτγάρδη είναι μιά χρυσή μετριότητα (γιά να μην πω κακή ομάδα),  στο ελληνικό ματς μετράνε μόνο το κίνητρο, στο ιταλικό η απουσία του Μπαλοτέλι είναι καταλυτική και στο ισπανικό έχω δεδομένη την -σχετική- αδιαφορία της Ρεάλ (και το πάθος των βάσκων ειδικά γι αυτό το ματς).

Κι όμως, δεν θα παίξω…κανένα. Μα κανένα. Δεν με πείθει η Γκλάντμπαχ, δεν με πείθει ο Ατρόμητος, δεν με πείθει η Μπιλμπάο, ούτε η Νάπολι (ειδικά αυτή, όποτε πάει σε “μεγάλα” ματς, χάνεται). Κι έτσι; Κι έτσι έμεινα με ψίχουλα…. Η Βιγιαρεάλ που μου άρεσε ξεκίνησε, την Νις την έσβησα μετά από σκέψη, και…τι κράτησα; Μιά Φέγενορντ (1.

90), μιά Φενέρμπαχτσε (1.60), μιά Κιέβο (2.20), μιά Ρίβερ Πλέιτ (1.85) και ένα g/g (1.83) ή over (2.07). Ε, αυτά είναι! Μην πείτε ότι δεν σας προϊδέασα απο χθες! Αυτό δεν είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, δεν είναι καν….παιχνίδι. Είναι “γιά να περάσει η μέρα”. Αν βάζω μέσα σημείου που είναι στο δικό μου προσωπικό όριο (το 1.60, δεν έχω παίξει φέτος νομίζω κάτω απο 1.

60), μπορείτε να καταλάβετε. Δεν θα…κακίσω κανέναν σήμερα που δεν θα ακολουθήσει (η πλάκα είναι ότι θα γίνει ακριβώς το ανάποδο γιατί γιά τους πολλούς αυτό είναι ένα πολύ προσιτό και γνώριμο παιχνίδι). Να κατσω να τα αναλύσω; Δεν μου πάει το χέρι, δεν ξέρω αν έχει και νόημα. Δείτε τα, όλα έχουν ένα “εξτρά” που με έκανε να τις κρατήσω (τα δύο αδέρφια αντίπαλοι στο ολλανδικό, έχουν κύπελλο ξανά μεσοβδόμαδα οι τουρκάλες, με αλλαγές η αντίπαλος της Ρίβερ, με πρόγραμμα “περίεργο” στη συνέχεια η Κιέβο), αλλά ξαναλέω, είναι στοίχημα….

να περνάει η ώρα. Γενικά, είτε κερδίσω είτε χάσω, αύριο θα το έχω ξεχάσει. Κάντε ο καθένας τη χημεία του, εγώ θα κινηθώ ως εξής: Φενέρ-Ρίβερ-Λιλ g/g θα είναι ένα παρολί, και Κιέβο-Φέγενορντ μιά δυάδα. Α, και σήμερα θα παίξω κι ένα σκοράκι, το 2-2 (ποιό άλλο;) στο Λιλ-Μαρσείγ. Αφου “παλιμπαιδίζω” ως παίκτης σήμερα, ας το…αποτελειώσω (γέλια).

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.360 μονάδες. Ποντάρισμα 14/4: Δυάδα: Κιέβο 1-Φέγενορντ 2 (4.18) με 150 μονάδες. Παρολί: Ρίβερ 1-Λιλ g/g- Φενέρμπαχτσε 1 (5.41) με 120 μονάδες. Ακριβές σκορ: Λιλ-Μαρσείγ 2-2 (15.00) με 30 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.060 μονάδες. Ε, δεν χρειάζονται σχόλια. Παίζω όσα είπα χθες. Ακόμα 300 μονάδες.

Συνολικά κάπου 500 λιγότερες μέσα στο ΣΚ. Τα χθεσινά αποτελέσματα δείχνουν ότι…καλώς έκανα. Αμα μαζέψουμε κάτι πίσω σήμερα, καλώς. Αν όχι, πάλι καλώς. Απαίτηση δεν έχω, ήδη κοιτάω την Τρίτη! Τα ξαναλέμε τότε λοιπόν, την ημέρα των γενεθλιών μου.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras