440

Billaras

Με τέσσερα…θηριάκια!

Το παιχνίδι πρωτίστως με τελευταίες (ή τέλος πάντων με ομάδες της ουράς) δεν είναι απλό. Οκ, και σήμερα και αύριο δεν έχω στην προτελευταία διαλογή μου μόνο τελευταίες, η Σριούσμπερι ή η Γουίμπλεντον ή η Εμπολι δεν ειναι τελευταίες.

Εχω όμως… πολλες. Σαουθάμπτον, Μπόρνεμουθ, Φόρεστ Γκριν, Ιωνικός, Γουίγκαν, οι πορτογαλίδες αύριο και Δευτέρα, αυτές είναι όλες της ουράς.

Δεν θα τις παίξω όλες αλλά είναι στο…μενού.

Anyway, τα αυριανά (και τα Δευτεριάτικα) θα τα πούμε αύριο. Ας μείνω στο σήμερα.

Είναι μετρημένα τα κουκιά. Γιά μιά ακόμα μέρα, μικρά σημεία…γιόκ. Οκ, τυφλός δεν είμαι, η Ουνιόν ας πούμε είναι τίμιο, αλλά δεν θέλω να παίξω. Αν είναι να χάσω, ας χάσω τα ζόρικα. Είδα τι έγινε και πρόσφατα με οτιδήποτε μικρό παίχθηκε (ακόμα και χθες με την Τσέλσι).

Λοιπόν, έχουμε αναλύσει τις μεταγραφές, έχουμε αναλύσει το κουπόνι, τις μεν στο youtube και στο vidcast που κάναμε, το δε στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Betsellers Radio. Μπορείτε και τώρα να τις δείτε και να τις ακούσετε.

Οπότε ας πάω στο παρασύνθημα:

Σαουθάμπτον-Μπόρνεμουθ-Φόρεστ Γκριν-Πλίμουθ-Σριούσμπερι-Γουίμπλεντον (από το Νησί) και Εμπολι-Ιωνικός-Τουλούζ-Μπόχουμ είναι όσα μελέτησα σήμερα.

Αυτά έφτασαν ως το παρά πέντε.

Σε σχέση με το ράδιο, δεν σχολίασα χθες καθόλου την Τουλούζ, αλλά σήμερα το ξαναειδα το σημείο και δεν ειναι κακό. Η Παρί ντεφορμέ, χωρίς Μπαπέ-Νεϊμάρ και με τη Μπαγερν (και τη Μαρσέιγ στο κύπελλο μεσοβδόμαδα) να έρχεται. Οπότε δικαίως το σκέφτομαι.

Η μικρότερη αποδοση σε όλα αυτά τα δέκα σημεία είναι η Μπόχουμ.

Είναι άθλια η Χοφενχάιμ, τα ξέρετε. Ομως, στο 2,90 δεν πολυψήνομαι, είναι και λίγο ψυχολογικό το όριο του 3,00. Οπότε, το πρώτο από τα δέκα που σβήνω είναι αυτό. Οχι γιατί είναι κακό, αλλά είπαμε.

Το επόμενο που σβήνω είναι η Σαουθάμπτον. Η Μπρέντφορντ δεν έχει δώσει δικαίωμα, είναι σοβαρή. Και απ’ όσο είδα, τα νέα αποκτήματα της Σαουθάμπτον μάλλον δεν θα είναι στην 11αδα.

Θα την έχω πάντως στα υπ’όψην και γιά το live και γιά το άμεσο μέλλον.

Το επόμενο είναι η Πλίμουθ. Είναι προκληση το 5αρι, θα θυμάστε ότι είχα παίξει κάτι ανάλογο στο Ιπσουϊτς-Πλίμουθ, ήρθε 1-1. Και γι αυτό το σβήνω και τώρα. Ναι, είναι εντελώς λάθος η απόδοση, αλλά είναι εξαιρετική και η Σέφιλντ και το Χ είναι πιθανότατο, ίσως να μην πάρει ρίσκα η Πλίμουθ, γιατί να το κάνει άλλωστε;

Και το επόμενο ειναι η Τουλούζ.

Φορμίτσα έχει,αλλά δεν είναι η ομάδα η…κλέφτρα. Γιά να κοντράρεις Παρί θες μιά “κλέφτρα”. Η Τουλούζ θα βγει να παίξει στα ίσια. Οπότε εδώ…ζορίζομαι λίγο. Κι αυτό το ελέγχουμε στο live.

Τα δέκα τα έκανα έξι. Μπόρνεμουθ-Σριούσμπερι-Φόρεστ Γκριν-Γουίμπλεντον-Εμπολι-Ιωνικός. Δείτε αποδόσεις! Με την σειρά που τις έγραψα, έχω 8,00-3,40-4,00-4,75-7,00-4,75! Μεσος όρος το 5,30! Κάπου θα το…φάμε και το ξύλο είναι βέβαιο, αλλά αξίζει το ρίσκο.

Μην λέω τα ίδια συνέχεια. Ας παίζουνε οι “μοντέρνοι” tipsters τα…κόρνερ και τα αράουτ και τα on target και τα φάουλ και τα κάθε λογής combos. Εγώ πάω…παραδοσιακά και -ως του θαύματος- είμαι και κερδισμένος!

Και τα έξι πάντως είναι πολλά. Ο καθένας ας αποφασίσει, και ποιά θα παίξει και πως θα τα ποντάρει και τι καλύψεις θα κάνει. Εγώ δίνω την γενική κατεύθυνση, από εδώ και πέρα ειναι ένστικτο, χημεία, ρέντα.

Εγώ έχω αποφασίσει για μένα. Θα αφήσω έξω και την Εμπολι (ρουφιάνα Ρόμα, θα σε παρακολουθώ), θα αφήσω και τη Φόρεστ Γκριν (γιατί είναι ανεβασμένη και η Πιτέρμπορο) και θα πάω με τα άλλα τέσσερα. Η Μπόρνεμουθ ολομόναχη, ξερό μονό αποδεκτό στο 8,00.

Και οι Σριούσμπερι-Γουίμπλεντον-Ιωνικός σε patent. Ολα έχουν πρώιμη πληρωμή.

Με ένα δεν θα χάσω, με δύο θα έχω και κέρδος καλό. Γιά να δούμε τι θα γινει! Τα λέμε στο chat αργότερα και αύριο νεα στήλη φυσικά ίδια ώρα.

Υ,Γ: Για την ιστορία: Ψυχολογικά δεν είμαι καλά. Η Πούπσι μου είναι ακόμα εδώ δίπλα μου αλλά βαρυγκομάει, την άλλη εβδομάδα, μάλλον την Τρίτη, θα την πάω να “κοιμηθεί”. Πολύ δύσκολο και αυτό που περνάμε, πολύ δύσκολο και αυτο που έρχεται.

Υποφέρουμε μαζί της…

Υ,Γ 2: Τα ξαναγράφω τρίτη φορά: Γιά το Betsellers Radio, φυσικά μπορείτε να ακούτε την εκπομπή και μετά το live, είναι ηχογραφημένη. Πατάτε το κόκκινο κουμπί στην κορυφή της σελίδας (αφου έχετε κάνει log in φυσικά). Επίσης: Οι ειδοποιήσεις μας έρχονται σε TWITTER ΚΑΙ ΤELEGRAM. Mπείτε εδώ https://twitter.

com/betsellerscom και εδώ https://t.me/+OwZV1w0uaghhNTI0 .

Στο telegram δινουμε απ’ευθείας το live σημείο όπως και στο chat, όλες οι άλλες ειδοποιήσεις στο twitter. Ακολουθήστε μας και ανοίξτε ειδοποιήσεις. Ακολουθηστε μας και στο instagram, εδώ κάνουμε τους διαγωνισμούς μας: https://www.instagram.com/betsellers_billaras/

Kάτι ακόμα: Αφού έχετε κάνει νέα συνδρομή, μπορείτε στο προφίλ σας να αλλάξετε τη ρύθμιση που έχει “πως να εμφανίζεστε” και να βάλετε ένα nick name.

Αυτό είναι καλό γιά να μην είστε με το ονοματεπώνυμό σας στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras