205

Thassios

Με τέσσερα παιχνίδια

Καλημέρα παικταράδες μου!

Αυτό έλειπε να μην έπεφτε ξύλο σε αυτό το ματς. Πολύ πολύ εύκολα πληρωθήκαμε το μπετ αφού έπεσε αρκετό ξύλο. Φυσικά βοήθησε και το 0-1 στο ματς αλλά γενικά μύριζε μπαρούτι από την αρχή για όποιον είδε το παιχνίδι. Στα g/g ημιχρόνου περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε. Αν αξίζαμε κάποιο , ήταν σίγουρα αυτό της Μαρσέϊγ.

Πάμε στο ”τελευταίο” αυτό δυνατό κουπόνι πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων. Καταρχήν να αναφέρω πως αφού μάζεψα τα στατιστικά μου μετά από αρκετές αγωνιστικές στα πρωταθλήματα (δε μπορώ να βασιστώ σε 2-3 αγωνιστικές), την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ξεκινάει και η στήλη με τα στατιστικά. Ουσιαστικά δηλαδή θέλω να έχει ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική σε μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία , Ιταλία , Ισπανία κ.

λ.π.) και μετά να ξεκινήσω την καταγραφή των στατιστικών (μιλάμε για πολύ πολύ δουλειά έτσι) ώστε να έχουμε μια καλή βάση.

Πάμε τώρα στα παιχνίδια.

Στη Βραζιλία έχουμε ένα Γκοϊάς – Μπαϊα που είναι ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Περιμένω δυνατό παιχνίδι και είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική ότι οι Βραζιλιάνοι ρίχνουν ξύλο (6 κόκκινες στην 25η αγωνιστική).

Στα εντός έδρας παιχνίδια η Γκοϊάς έχει μέσο όρο καρτών κάπου στο 7,5 ανά αγώνα. Δηλαδή βλέπουμε πολλές κάρτες στα εντός παιχνίδια της. Σημαντικό παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στις κόκκινες (3 κόκκινες στα τελευταία 5). Το αρνητικό εδώ είναι ο διαιτητής , μιας και Rahpael Claus είναι πολύ σφικτός. Επειδή λίγοι το ξέρουν αυτό , είναι ο ρέφερι που έχει τα λιγότερα σφυρίγματα αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί και δε δίνει εύκολα το φάουλ. Έχει μέσο όρο 5 κίτρινες ανά ματς ενώ έχει βγάλει μόνο 3 κόκκινες σε 18 ματς. Οι δύο ήταν απευθείας μετά από σύρμα του Var. Οπότε κρατάω την απευθείας κόκκινη σε απόδοση 11. Σούπερ απόδοση χωρίς να παίξω πολλές μονάδες σε αυτόν το ρέφερι.

Στην Ιταλία έχουμε το Τζένοα – Μίλαν όπου περιμένω ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.

Δείτε λίγο τι κάνει εντός η Τζένοα. Όλα g/g + όβερ 3,5. Μάλιστα με Νάπολι , Ρόμα και Φιορεντίνα. Από την άλλη εκτός η Μίλαν έχει φάει γκολ από Ρόμα , 5 γκολ από Ίντερ και γκολ από Κάλιαρι. Το g/g + όβερ 3,5 το βρίσκω στο 4. Το g/g ημιχρόνου στο 5. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κούραση της Μίλαν και αν θα ξεκουράσει παίκτες.

Στη Γερμανία κάνω στάση στο Μαγδεμβούργο με την Καρλσρούη.

Όσα βάλουμε και όσα φάμε. Τουλάχιστον αυτό μου δείχνουν τα στατιστικά των ομάδων. Βέβαια διαβάζοντας λίγο τη στήλη του Germanou με απώθησε ενώ και οι αποδόσεις δε λένε και πολλά. Θα το δούμε στο τέλος.

Στη πρώτη κατηγορία κρατάω τα γκολ σε Άουγκσμπουργκ – Ντάρμσταντ. Τα εντός της Άουγκσμπουργκ είναι 2-1 , 2-2 , 4-4 (όλα g/g ημιχρόνου).

Από την άλλη η Ντάρμσταντ έχει σκοράρει και μέσα στη Λεβερκούζεν αλλά και στη Στουτγάρδη (στα ημίχρονα μάλιστα). Ο Germanos το παίζει διπλό ενώ εμένα μου αρέσουν και το όβερ 1,5 ομαδικά της. Στο 2,75 τα ομαδικά ενώ στο 2,90 το g/g + όβερ 3,5. Για πιο ψηλά στο 4 το g/g ημιχρόνου ενώ και στο 4,7 το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα”. Τέλος σε ότι αφορά την Γερμανία , κρατάω η μάλλον ” κλέβω” το 1 + g/g της Νυρεμβέργης που είπαν τα παιδιά στην εκπομπή.

Ωραίο το κόμπο αυτό!

Σε ότι αφορά πάλι τα παιχνίδι με γκολ , θα κρατήσω και το καλό g/g + όβερ 3,5 στο Φαρένσε – Βιζέλα. Εντός η Φαρένσε ξεμπουκώνει έχοντας πετύχει 10 γκολ ενώ έχει δεχτεί και 7 γκολ. Από την άλλη είδαμε την Βιζέλα να πετυχαίνει 2 γκολ μέσα στην Σπόρτινγκ και άλλα δύο μέσα στην Εστορίλ. Το ματς ξεκινάει από το 1-1 και δεν νομίζω να σταματήσει εκεί.

Στο 3,55 το g/g + όβερ 3,5.

Δεν έχω κάτι άλλο για σήμερα. Λίγα γενικά πράγματα. Οπότε τι παίζω.

Αφήνω το ματς της Καρλσρούη. Αφήνω και το κόμπο της Νυρεμβέργης για να πάω σε patent με το ”g/g + όβερ 3,5” σε Μίλαν και Φαρένσε και το ”όβερ 1,5 γκολ σε κάθε ημίχρονο” στην Άουγκσμπουργκ.

Ένα μονό την απευθείας κόκκινη στη Βραζιλία. Δηλαδή πάμε με τέσσερα παιχνίδια , το ένα για κάρτες και το άλλο για γκολ.Αυτά από εμένα! Τα λέμε στο chat το βραδάκι μετά τις 8.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS