429

Skotostrious

Με τα βλέμματα στραμμένα στο φεστιβάλ…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό τριήμερο να έχουμε ! Πολύ λιτή η σημερινή στήλη με μια επιλογή από την τρίτη κούρσα της ημερίδας στο Kempton, ένα Premier Handicap στα ψηλά εμπόδια/fences και στην απόσταση των 3 μιλίων (4,800 μέτρα) στην οποία θα στηρίξουμε τον OUR POWER, στην προσπάθεια του να βελτιώσει κατά δύο θέσεις την περσινή του επίδοση στην ίδια ιπποδρομία, όντας τρίτος πίσω από τον σημερινό του αντίπαλο Cap Du Nord.

Από πέρσι αγωνίζεται στα ψηλότερα εμπόδια με επιτυχία καθώς έχει στα πόδια του ήδη 3 νίκες σε δυνατά handicap, με αυτή στην πρεμιέρα του για τη φετινή σεζόν να έρχεται σε αντίστοιχης δυναμικής με σήμερα ιπποδρομίας (Premier Handicap στο Ascot στις 29 Οκτωβρίου) με ίσως την καλύτερη μέχρι τώρα επίδοση στην μικρή του καριέρα στους φράκτες και χωρίς να φέρει κάποια επιβάρυνση στα handicap από τις καλές θέσεις που έχει φέρει στις τελευταίες κούρσες του και ουσιαστικά ερχόμενο στην κορύφωση της φετινής του φόρμας αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θεωρητικά είναι μπροστά από τον handicapper λόγω του ότι δεν έχει πολλούς αγώνες σε αυτή την απόσταση άλλα προερχόμενο από καλό γενεαλογικό με επιτυχίες στους ημιμαραθώνιους δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την σημερινή απόσταση.

Αφού ολοκληρώσαμε την σημερινή μας στοιχηματική επιλογή είναι ώρα να αναφέρουμε πως μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Cheltenham, καθώς σε κάτι παραπάνω από 2 εβδομάδες ξεκινάει το μεγάλο ετήσιο φεστιβάλ.

Αυτό συνεπάγεται πως έχουμε ήδη ξεκινήσει την μελέτη για τις κούρσες και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να έχουμε και μια στήλη με επιλογές ante-post καθώς και μια με την προεπισκόπιση του φεστιβάλ. Μένουμε συντονισμένοι λοιπόν καθώς οι επόμενες εβδομάδες θα είναι αφιερωμένες σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση.

Συνοπτικά :

Σάββατο 25/02 17:00 Kempton Corap Trophy Handicap Chase (Premier Handicap) : OUR POWER (5,50).

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious