361

Tzini

Με τα γκολ και την ανατροπή!

Καλησπέρα σας! Οριακά ήμουν να γράψω στήλη σήμερα ή όχι καθώς τα ματς του CAF Champions League και Confederations Cup άργησαν υπερβολικά να ανοίξουν και ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν σε όλες τι εταιρείες. Στα πρωταθλήματα που ασχολούμαστε έχουμε ρεπό ή κύπελλα, οπότε πάμε να δούμε λίγο σύντομα το λόγο της σημερινής στήλης.

Χθες η Wydad κατάφερε να αποκλείσει τη Simba στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει τη Mamelodi που έκανε εύκολα το 2/2 κόντρα στη Belouizdad.

Έχω αναφέρει πολλές φορές φέτος ότι τους θεωρώ την καλύτερη ομάδα στην Αφρική και πρώτο φαβορί για το Champions League για τη φετινή χρονιά. Σήμερα η Raja θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Al Ahly. Θυμίζω ότι ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ και σε περίπτωση ίδιου σκορ οι ομάδες πάνε απευθείας στα πέναλτι.

Θεωρώ πολύ δύσκολο για τη Raja να κρατήσει το μηδέν ενώ θα κυνηγά δύο γκολ για να στείλει το ματς στα πέναλτι. Σκέφτηκα το διπλό στο ματς αλλά το 3ρι το λες και μικρό οπότε θα στραφώ στα γκολ όπου μπορούμε να βρούμε λίγη αξία στο γκολ-γκολ και όβερ στο 2,40 περίπου.

Το ματς που περίμενα περισσότερο απ’ όλα είναι αυτό της FAR με την USM Alger για το Confederations Cup.

Και εδώ οι Μαροκινοί καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα και σίγουρα έχουν περισσότερες πιθανότητες από την Raja. Θα κρατήσω το -1,5 χάντικαπ στο 2,35 και θα γίνει μια χαλαρή δυάδα με το ματς της Raja. Δεν πάω στην πρόκριση στο 3,30 γιατί με 2-0 κερδίζουμε στην επιλογή του χάντικαπ, ενώ παίζουμε το μπετ μας κορόνα-γράμματα αν πάμε στην πρόκριση.

Για να μην το έχουμε άγχος αυτό μπορούμε να ρίξουμε και ένα φαν μπετ πρόκριση στα πέναλτι στο 9,75!

Στο 5,68 η δυάδα, διαθέσιμη μόνο στον stoiximan αυτή τη στιγμή. Δεν αποκλείω κάποιο update αύριο ανάλογα τι θα έχουμε και στις υπόλοιπες εταιρείες. Μεσοβδόμαδα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσα εμβόλιμη στο Μαρόκο με το ντέρμπι Wydad-FAR που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το φετινό πρωτάθλημα.

Καλό απόγευμα!

YΓ.

Στη φώτο της στήλης οι πανηγυρισμοί της Mamelodi μετά το διπλό με 1-4 στην Αλγερία!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini