567

Thassios

Με τα χίλια ζόρια – Update!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Είπα να ποντάρω χθες ένα παιχνίδι με ομάδες που καιγόντουσαν για νίκη αλλά τελικά έδειξαν λίγο πάθος μόνο στο 2ο ημίχρονο και δεν πληρωθήκαμε το μπετ αφού είχαμε λίγες κάρτες. Γενικά είπαμε ότι δεν τραβάνε οι κάρτες γι αυτό και ποντάρω σε μεγάλες αποδόσεις με χαμηλό ποντάρισμα. Έτσι θα πάμε μέχρι να δω ότι κάπου πάει να στρίψει.

Φυσικά και θα κάνουμε κάποιες εξαιρέσεις όταν πρόκειται για παιχνίδια εξάποντα η καυτά ντέρμπι.

Κάπως έτσι λοιπόν θα πορευτώ και σήμερα σε μια κουτσή μέρα. Θα ποντάρω μόνο σε ένα παιχνίδι κάρτες και δεν είναι άλλο από τον μεγάλο εμφύλιο τελικό του Libertadores. Γενικά αποφεύγω τελικούς γιατί οι διαιτητές και οι παίκτες είναι πιο προσεκτικοί αλλά δε μπορώ και μην ρίξω ένα ωραίο 15αρακι που έχω βρει σε περίπτωση που πέσει ξυλίκι από την αρχή.

Οπότε χαλαρά με μια μοναδούλα θα ποντάρω το ειδικό ”οβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 15. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να παίξει και το παραπάνω ειδικό χωρίς κόκκινη που δίνει κάπου στο 4,5. Ότι θέλετε. Εγώ είπαμε ότι δεν θα ρίξω βάρος στις κάρτες για λίγο.

Προχωράμε και πάμε λίγο στη Πορτογαλία.

Το πάω λίγο ανάποδα αλλά είναι το πρώτο που ξεχώρισα στο κουπόνι. Αναφέρομαι στο ματς της Αρούκα με την Σπόρτινγκ. Βρίσκω αξία στο g/g όπου θα το συνδυάσω σε κάποια δυάδα. Η Αρούκα εντός έδρας στα τρία τελευταία έχει σκοράρει 7 γκολ ενώ εκτός η Σπόρτινγκ (που θα έχει και λίγη κούραση) έχει δεχτεί γκολ και στα δύο τελευταία της ματς. Από εκεί και έπειτα μπορεί να συνδυαστεί με κάρτες καθώς περιμένω να έχουμε ένταση και να φτιαχτεί ένα ωραίο ειδικό για μονό.

Ακόμη ένα ωραίο g/g είναι αυτό της Παρί. Τη είδα και με την Μαρσέϊγ όπου δέχτηκε πολλές φάσεις. Θα μπορούσε να έχει φάει άνετα 2 γκολ. Απέναντι έχω μια Τρουά που εκτός έδρας έχει βάλει δύο γκολ στην Νις , τρία γκολ στη Κλερμόν και τέσσερα στη Μονακό. Θεωρώ ότι ένα γκολ το έχει. Οπότε το g/g στο 2,20 έχει αξία. Πέρυσι ήρθε 2-2.

Αυτά ήταν όλα κύριοι.

Δεν έχω ξεχωρίσει τίποτα άλλο.

Οπότε μια καλή δυάδα με g/g την έχουμε. Ένα μονό με κάρτες στη Φλαμένγκο. Να ρίξουμε και λίγο το κόμπο ”g/g + κόκκινη” στη Παρί ;;; Ή να πάρω λίγο τη κόκκινη κάρτα στο Ζούλτε – Σταντάρ Λιέγης που έχουμε ρέφερι killer στις κόκκινες. Το σκέφτηκα λίγο! Θα πάρω και μια ξερή βαρβάτη και τη δυάδα των g/g με κόκκινη μαζί.

Αυτά και τίποτα άλλο. Γενικά είναι μια μέρα με πολύ κακό πρόγραμμα. Οριακά ήμουν να πω no bet. Αλλά μιας που είναι Σάββατο ας ρίξουμε κατιτίς με το ζόρι που λένε.

Τα λέμε στο στέκι μας το απόγευμα σήμερα μήπως και λαιβάρουμε αφού πριγκέιμ είμαστε πολύ χαλαρά!

UPDATE!!

Χαίρεται και πάλι. Είναι ένα update έκπληξη.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική στην Ιαπωνία και με τη Βαθμολογία που βλέπω βρίσκω δύο σημεία για να ποντάρω που θεωρώ ότι θα έχουμε πτώση. Το ένα είναι το διπλό της Κιότο μέσα στην ήδη πεσμένη Ιβάτα. Το 2,45 που βλέπω έχει αξία καθώς υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον και δεν θα το έδινα πάνω από 1,8 -1,90. Με νίκη ξεχνάει τον απευθείας υποβιβασμό και βάζει θεμέλια ακόμη και τη παραμονή χωρίς να παίξει πλέι οφ.

Μετά πάω στην Γκάμπα Οσάκα. Ουσιαστικά θα πάει για το Χ (να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό για αρχή) στην έδρα της αδιάφορης Κασίμα ενώ σε περίπτωση που κερδίζουν οι Κιότο και Σιμιζού , τότε θα δει και τη νίκη ώστε να αποφύγει τα πλέι οφ (ουσιαστικά η Κιότο τι νοιάζει άμα είναι στο Χ). Οπότε κι εδώ το Χ2 στο 2,10 που βλέπω θεωρώ ότι έχει αξία και θα πέσει μέχρι το άλλο Σάββατο.

Ακόμη και αν δεν κερδίζει η Σιμιζού η δυάδα δεν χαλάει γι αυτό και είναι ο λόγος που δεν την έμπλεξα σε κάποιο ποντάρισμα.

Οπότε ξύπνημα πρωινού το επόμενο Σαββάτου με μια δυάδα από Ιαπωνία μεριά. Αν πέσουν οι αποδόσεις μέχρι την άλλη εβδομάδα , τότε θα έχουμε κάνει μια καλή αρχή.

Τα λέμε σε λίγο στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS