3898

Billaras

Με την ίδια προσέγγιση!

Καλό μεσημέρι και καλό μήνα! Σεπτέμβρης πλέον, αλλάζει και το κλίμα σιγά-σιγά και η διάθεση, όπως και το…κουμάρι! Εδώ στο Betsellers η διάθεση…δεν αλλάζει (παραμένει καλή) και το κουμάρι ολοένα και θα φουντώνει. Εξάλλου, την Πέμπτη 5/9 έχουμε και γενέθλια, κλείνουμε 2 χρόνια στο διαδίκτυο, δύο χρόνια θέλω να πιστεύω καλά, αλλά κυρίως επικοδομητικά.

Βοήθησε τούτο το site, όχι με τα σημεία, αλλά με την “άλλη” προσέγγιση του στοιχήματος, με την άλλη “ματιά”, φιλοσοφία, με ένα άλλο γενικά παιχνίδι από αυτό που κατά κόρον κυκλοφορεί…   Χθες μπήκαμε με το δεξί. Είδατε νωρίς-νωρίς γιατί ξεκινήσαμε με τον Μάκη και λέμε “σιγά-σιγά παιδιά, με το μαλακό”. Στις 10/8 κάνουμε ένα ζέσταμα και τα πιάνουμε όλα τα εγγλέζικα.

Χθες …κουλούρια. Ούτε ένα. Καθόλου παράξενο. Οι ομάδες ακόμα ψάχνονται και είναι ασανσέρ. Γι αυτό και πρέπει να ξεκινάμε με…πρώτη. Την ίδια ώρα, εκεί που -υποτίθεται- δεν είναι το “πεδίο δράσης” μου, δύο εμφατικά διπλά μας έφεραν και κέρδη. Γκο Αχέντ Ιγκλς λέει. Αμφιβάλλω αν θα την ξαναπαίξω φέτος. Ομως χθες πλήρωσε και μάλιστα με ντόρτι.

Ομοίως και η Βιγιαρεάλ με τριάρα. Σημείο του 4.00, δυάδα του 11.00 βγήκαν…περπατιστά. Σβηστά, λες και ήταν 1.40 και 1.50! Οπως δεν με εξέπληξε το 0 στα 4 της Αγγλίας, έτσι δεν με εξέπληξε και το 2 στα 2 εκτός αυτής. Ολα -ειδικά τέτοια εποχή- μέσα στο πρόγραμμα είναι… Οσο γιά σήμερα; Εχω ήδη αναφέρει μερικά σημεία. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι (στο 3.

05 πλέον), Τότεναμ στο άλλο ντέρμπι (στο 3.70), Φίτεσε (στο 3.85 πλέον, έπεσε λίγο), Μίντιλαντ στο 2.63 (κι αυτή έπεσε λίγο) και Μάλαγα (στο 6.20). Πόσα είναι; Πέντε. Τα άφησα στην άκρη, έψαξα τα υπόλοιπα. Και όταν λέω “έψαξα”- ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΌΛΑ- δεν εννοώ “έψαξα σιγουράκια και φαβόρες που δεν σπάνε”. Η…φιλοσοφία που λέγαμε παραπάνω.

Εγώ έψαξα όπως πάντα γιά λάθη των μπουκ. Γιά αξίες. Κόλλησα σε τρία ακόμα. Γκρόνιγκεν -με Αγιαξ- στο 5.20, Μπορντό-μέσα στην Σ.Ετιέν- στο 3.60 και Παναιτωλικό-μέσα στον Πανθρακικό- στο 3.30. Αυτά τα τρία με κέντρισαν. Κι έτσι, ολοκλήρωσα την μελέτη με μιά οκτάδα, από εδώ να καταλήξω κάπου. Ο μέσος όρος των οκτώ αγώνων; Το 3.94!! Οι “νέοι” (θα αναφέρομαι συχνά στο νέο αίμα του site, οι “παλιοί” ας με …συγχωρέσουν) να μην…τρομάξουν.

Είδατε και χθες. Με 2 στα 6, κέρδος. ΔΕΝ είναι δεδομένη η νίκη γιά κανέναν. Οπότε, αντί να ψάχνετε γιά “σίγουρα”, μάθετε να ψάχνετε παικτικές αξίες. Στο value bet ποντάρουμε! Ας ξεδιαλέξω: Εξω η Γκρόνιγκεν, με βασικότερο λόγο ότι…ξεκινάει σύντομα. Δεν θέλω να βιάζομαι. Εξω η Μπορντό, γιατί στη Γαλλία “παίζει” και το Χ δυνατά πάντα.

Οριακά το έκοψα, η Σεντ Ετιέν δεν είναι καλά. Εξω και η Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω πως θα το πάει ο Μόγιες, ξέρω όμως ότι η Λίβερπουλ θα το πάει…λάου λάου. Οπως “μου την έφερε” με την Αστον Βίλα. Ο Ρότζερς δεν είναι χαζός να παρασυρθεί από το Ανφιλντ και να βγει “στο ξέφωτο”. Στο όριο θα κριθεί, οι αποδόσεις ναι έχουν λάθος, αλλά ίσως να είμαι επηρεασμένος από την εικόνα των δύο ομάδων (πως αμύνεται η Λίβερπουλ και πως ζορίζεται σε κλειστές άμυνες η Γιουνάιτεντ, όπως πχ με την Τσέλσι προ ημερών που έκανε…μισή φάση).

Πήγα στα πέντε. Μίντιλαντ, Φίτεσε, Τότεναμ, Παναιτωλικός και Μάλαγα. Ευκολο το έργο μου πλέον! Περίπου όπως χθες. Μονό αποδεκτό το 6.20 της Μάλαγα στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι. Σαφώς οι αποδόσεις αδικούν την φιλοξενούμενη. Γύρω στο 4.00-4.50 έπρεπε να είναι ταβάνι. Δεν είναι τόσο μεγάλη η ψαλίδα. Και στα άλλα τέσσερα, πάω μόνο με τις δυάδες.

Εξι δυάδες. Οπως και χθες. Δεν θέλω (ακόμα) να πάω σε yankee. Αν το έκανα χθες, θα είχα “πετάξει” ακόμα 250 μονάδες και θα είχα χάσει το κέρδος μου. Τόσο νωρίς που είναι, φυλάγομαι με όποιο “τρικ” μπορώ. That's all, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ σε χαλαρή διάθεση σε ότι αφορά στο ποντάρισμα. ΜΗΝ ξανοίγεστε. Χθες με “πρώτη” ταχύτητα, σήμερα το ίδιο.

Γιατί καθόλου απίθανο να ξαναδούμε 0 στα 4. Εξήγησα το γιατί. Αν έρθει …4 στα 4, θα έχω χάσει κέρδη αλλά δεν με πειράζει. Κοιτάω πρώτα τη βάση (να χάσω λιγότερο κεφάλαιο σε περίπτωση ήττας), μετά το ταβάνι (να πάρω περισσότερα σε περίπτωση νίκης), νόμος αυτό ΕΙΔΙΚΑ τόσο νωρίς. Οπως και στις 10 Αυγούστου. Ανέλπιστα θα έλεγα, είχαν περάσει όλα.

ΔΕΝ μετανοιώνω που είχα παίξει ψίχουλα.   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 31/8: 530 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.150 μονάδες. Ποντάρισμα 1/9: Δυάδες (έξι) με Παναιτωλικό (3.30)-Μίντιλαντ (2.63)-Τότεναμ (3.70)-Φίτεσε (3.85). Από 50 μονάδες σε κάθε δυάδα, σύνολο 300 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μάλαγα 2 (6.20), 50 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 350 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.800 μονάδες.

ΚΑΒΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ: 2.000 μονάδες. Ποντάρισμα: –   Ούτε και σήμερα έχω “παιχνίδι ημέρας”. Είπαμε, θα έχω όταν πραγματικά θα το πιστεύω πολύ και θα αξίζει παράλληλα. Τίποτα άλλο, ραντεβού μεσοβδόμαδα, αν όχι την Τρίτη (πολύ χλιαρό μενού, έρχονται εθνικές και παίζουνε ελάχιστοι σύλλογοι), τότε την Πέμπτη που -είπαμε- έχουμε…γενέθλια.

Α, να μην ξεχάσω! Σύντομα θα αρχίσουμε τις…ετοιμασίες γιά σύναξη στην Αθήνα όπως κάναμε και πέρυσι. Stay tuned και θα ενημερωθείτε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras