3797

Billaras

Με την ίδια τακτική!

Ωρες ώρες μου'ρχεται να μπω με κάποιο τρόπο στο γήπεδο και να βάλω γκολ! Να…διακτινιστώ ρε γαμώτο! Αστειεύομαι βέβαια, η διάθεση είναι καλή, αλλά το “γαμώτο” το είχα χθες το βράδυ στα χείλη μου. Να πω δεν παίζουνε καλά οι ομάδες; Οτι είδατε (πολλοί), είδα κι εγώ. Μιά χαρά η Μαρσέιγ, το γυροφέρνει, χάνει ένα, χάνει δύο, χάνει τρία, χάνει τέσσερα, ψήνεται.

Χτυπάει ο Βαλμπουενά, μείον ένας παίκτης-κλειδί. Χτυπάει ο Παγιέτ, μείον δύο! “Σβήνει” το ματς, με μιά (ξανά!) τελική, η μετριότατη Λιλ το “κλέβει”. Τα ίδια και η Κολωνία. Μιά χαρά παίζει, το έχει άνετα, χαζό γκολ στο 85΄, πάει κι αυτό. Και τα ίδια και η Ντονκάστερ. Καλή εμφάνιση, το ελέγχει, αλλά μένει στο Χ. Εν ολίγοις: Οταν ξέρω ότι “τον έχω” τον μπουκ, σωστά τον έχω σημαδέψει, και μου.

.ξεγλιστράει, τσαντίζομαι. Χθες αν τα ματς έληγαν όπως “έπρεπε”, η Μαρσέιγ έπρεπε να έχει κερδίσει, η Κολωνία να μην χάσει. Μίνιμουμ ένα στα τρία άξιζα να το βάλω στην τσέπη. Σε περίοδο ρέντας, θα ήταν και οι λεπτομέρειες υπέρ μου… Τέλος πάντων, στο ίδιο μοτίβο και σήμερα. Τα έγραψα κάποια σημεία από χθες, τα ξανακοίταξα σήμερα, τα έγραψε και ο Μάκης ήδη.

Περισσότερο ψάχτηκα γιά τίποτα “εξτρά”. Την Σασουόλο βασικά ζαχάρωνα, αλλά θα κάνει rotation (η Αταλάντα θα κάνει μεγαλύτερο, γι αυτό ψάχτηκα). Πριν πάω στα…καλούδια, με τη μελέτη μου προέκυψαν τρία καλά over. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 1.80 (κάμποσα 2-2 πρόσφατα, ντόρτια και..3-3 η Εβερτον), το Αταλάντα-Σασουόλο που λέγαμε παραπάνω στο 2.

05 (βλέπω χαλαρή διάθεση, να μπούνε οι παγκίτες να δείξουν τι αξίζουν και ότι κάτσει) και το Ρεν-Σεντ Ετιέν στο 2.15 (όταν μιλάμε γιά Σεντ Ετιέν, έχουμε πάντα μεγάλες πιθανότητες το σκορ πάει ψηλά). Σημείωση: Οταν γράφω “μου προέκυψαν” over, δεν εννοώ…απλώς “εδώ θα μπούνε γκολάκια”. Αν ήταν έτσι, θα παίζαμε ολλανδίες του 1.35-1.

40. Οι αποδόσεις με κεντρίζουν και τα κρατάω.ΚΑΙ στα over ψάχνουμε γιά παικτική αξία. Και πάμε στα άλλα. Λιντς και Ντέρμπι ως φαβορί σβήστηκαν. Εμειναν τα μεγάλα. Μιά τετράδα. Λοριάν από Γαλλία (4.33), Εβερτον (5.25), Αστον Βίλα (5.25) και Νιουκάστλ (3.50) από Αγγλία. Αυτά είναι. Γιά τα εγγλέζικα τι να πω; Εδώ είναι οι ειδήσεις, τα στατιστικά, όλα. Η Εβερτον είναι καλά (ως…πολύ καλά), η Μάντσεστερ “κάτι” πάει να πει, αλλά ο Μάκης το είπε εύγλωττα, σαν να παίζει ο Ρούνεϊ μόνος του! Η παράδοση ξέρετε ότι δεν με…τρομάζει, μου αρέσει να τις σπάω, ειδικά σε μεγάλα ματς.

Η Βίλα θα βολευτεί με τις αντεπιθέσεις την ώρα που η Σαουθάμπτον έχει σοβαρές απουσίες και σαν κάτι να μην δουλεύει καλά. Την είδα δύο ματς σερί με Αρσεναλ και Τσέλσι. Κάνει λάθη παιδικά. Ανόητα, αφελή. Και γενικά σαν να κάνει κοιλιά. Τέλος, η Νιουκάστλ έρχεται με φόρα και βρίσκει μιά Σουόνσι επίσης με σοβαρές απουσίες (ειδικά στην επίθεση).

Και τα τρία -το λένε οι αποδόσεις- είναι ζόρικα. Δεν αναλύω σημεία του 1.50, του 3.50 και το 5+ αναλύω. Οσο γιά το γαλλικό; Η Λοριάν “ξεμπουκώνει”. Οκ, εκτός έχει ένα “θεματάκι”, αλλά αυτή η Μονπελιέ δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι. Την κόντραρα πριν λίγο καιρό, με τη Ναντ, ισοφαρίστηκα στο 90'. Θα είμαι πάλι άτυχος; Οκ, ας είμαι.

ΟΛΑ στο κουμάρι είναι απόδοση. Πάνω από 4.00 η κόντρα μιά ομάδας που επτά ματς δεν έχει νίκη και έχει και εσωτερικά προβλήματα (πρόεδρος-προπονητής “ξιφομαχούν” καθημερινά); Θα το πάρω. Με λίγα λόγια. Δεν αλλάζω τακτική. Θα παίξω τα over που βρήκα ψηλά σε ένα παρολί αλλά το βάρος είναι στα μεγάλα. Θα με…μουτζώνει κι άλλο; Δεν μπορεί να με μουτζώνει συνέχεια, αυτό κάνει κύκλους.

Εμένα με απασχολούν δύο πράγματα. ΠΡΙΝ το ματς να έχω σωστή απόδοση, παικτική αξία, να βρίσκω λάθη του μπουκ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του ματς, η ομάδα που έχω ποντάρει να παίζει καλά. Αν είμαι οκ σε αυτά τα δύο, είμαι γενικά οκ. Αν θα μπει ή οχι το καλό γκολ πλέον δεν εξαρτάται από μένα. Ομως το έγραψα ήδη. Αυτό κάνει κύκλους. Και σύντομα θα κλείσει ένας κακός κύκλος που κρατάει ένα μήνα… Θα παίξω μονό αποδεκτό την Εβερτον, αλλά δεν θα την βάλω σε πάντεντ.

Σε πάντεντ θα μπουνε τα άλλα τρία. Και το παρολί με τα over. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 9.200 μονάδες. Ποντάρισμα 4/12: Μονό αποδεκτό: Μάντσεστερ-Εβερτον 2 (5.25) με 60 μονάδες. Πάντεντ (μονά-δυάδες-τριάδα): Λοριάν 2 (4.33)-Νιουκάστλ 2 (3.50)-Αστον Βίλα 2 (5.25), με 70 μονάδες στην Λοριάν, 90 μονάδες στην Νιουκάστλ και 60 στην Αστον Βίλα. Οι δυάδες από 25 μονάδες (ακόμα 75) και 5 μονάδες στην τριάδα.

Ολο μαζί 300 μονάδες. Παρολί με over: Μάντσεστερ-Αταλάντα-Ρεν (7.93) με 60 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 420 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.780 μονάδες. Οπως και χθες, ειναι σαφές ότι με ένα μονό, όπου και να είναι, παίρνω το 75-80% πίσω. Και αυτό ακριβώς αναζητώ πάντα ως “βάση”. Ρίσκο και πάλι, αλλά θα επιμείνω. Ραντεβού με νέα στήλη το Σάββατο, την Παρασκευή δεν θα είμαι στην εκπομπή, έχει κλήρωση Μουντιάλ στις 6 το απόγευμα και πρέπει να την καλύψω στην εφημερίδα.

Στη φωτό δύο…βέλγικα κανόνια που ποντάρω πολλά πάνω τους! Υ.Γ: Παλιές καλές εποχές στο chat χθες. Θα τα πούμε και σήμερα και αύριο. Υποσχέθηκα να είμαι σχεδόν καθημερινά και θα το τηρήσω.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras