4256

Billaras

Με την ίδια τακτική…

Λίγο το έτσι κι αλλιώς κακό πρόγραμμα (διαπιστωμένο από την Πέμπτη, εξου και τα μικρά μπετ), λίγο η δική μου κακή μέρα (με τουλάχιστον δύο κακές επιλογές), λίγο η κακή χημεία (περίπτωση Λοριάν ή Σεντ Γκάλεν που δεν παίχθηκαν στο παρά 5'), λίγο η ατυχία (περίπτωση τρομερής ευκαιρίας της Τουλούζ στο 93' γιά να πάρει τη νίκη), έφεραν μιά ήττα.

Μικρό, ως ελάχιστο το κακό. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, ούτε φυσικά σε μένα, αλλά το κακό όντως έιναι ελάχιστο. Είμαστε στα…πρώτα είκοσι μέτρα ενός μαραθωνιού 40 χιλιομέτρων, παίξαμε λίγα, οπότε δέχομαι την ήττα απόλυτα και προχωράω. Δόξα τω Θεώ, η υπομονή υπάρχει, η πειθαρχεία το ίδιο, η αισιοδοξία το ίδιο. Απείρως πιό σημαντικά ήταν χθες όσα έγραψα εκτός των ματς, από τα ίδια τα ματς.

Και μάλιστα, από την ήττα χθες βγαίνουν και συμπεράσματα. Παράδειγμα: Εχασα την Τουλούζ στο παρολί. Αν έβαζε το ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 93΄, θα κέρδιζα κιόλας! Δηλαδή, η μέρα κρίθηκε στο…τελευταίο λεπτό του τελευταίου παιχνιδιού! Με ΜΟΛΙΣ τρία στα οκτώ ματς, θα κέρδιζα κιόλας!!! Θα μπορούσα να κερδίσω και με δύο στα οκτώ και μάλιστα καλά (αν ήταν δύο μονά και δυάδα από το trixie).

Αυτό -που το έγραψα και χθες- θέλω να βλέπετε. Οτι γιά να χάσω, δεν θα βγάλουν οι μπουκ τα δικά μου συκώτια έξω, θα βγάλω εγώ τα δικά τους. Ο τρόπος που παίζω είναι το “μυστικό”. Εχασα μεν, αλλά έπρεπε να φτάσω στο 90φεύγα γιά να χάσω. Και να πιάσω μόλις 2 στα 8. Αυτό δηλαδή που έγραφα και χθες, ότι και με 40% ευστοχίας μπορώ να κερδίσω.

Ενα…τσακ έλειψε γιά να το δείτε στην πράξη…. Πάμε παρακάτω. Η σαιζόν τώρα ξεκίνησε, θα έχει πάνω και κάτω, θα έχει νίκες, ήττες, στραβές, ρέντα, ατυχία, καλά και κακά φεγγάρια. Ολα μέσα στο μενού είναι. Τον Μάιο με ενδιαφέρει που θα βρίσκομαι, όχι στις 2 Σεπτέμβρη… Σήμερα λοιπόν, λίγα πράγματα, όπως και χθες. Εψαξα όλα τα ματς.

Γιά δεκάδες λόγους απέρριψα το….95% αυτών. Μεταγραφές; Ελλειψη φόρμας; Ειδήσεις; Κακή απόδοση; Διάφορα. Μένω σε ότι (λιγοστό) κρατάω: Δύο μόλις φαβορί κάτω του 2.00. Βόλφσμπουργκ (μιά χαρά πρεμιέρα, ρολλάρει από την αρχή με τις πολλές ενισχύσεις, σε τοπικό ντερμπάκι κόντρα στο Αννόβερο που με την Σάλκε δεν μου άρεσε καθόλου). Και Γιουβέντους.

Public bet θα είναι σήμερα, αλλά δικαιώς. Με σοβαρότητα και ποιότητα πορεύεται η πρωταθλήτρια, την ώρα που στην Ουντινέζε ακόμα παλεύουν να συνέλθουν από τον αποκλεισμό-σφαλιάρα. Και πριν από αυτόν πάντως, επειδή είχα παίξει Φιόρε-Ουντινέζε άσο, την είχα δει. Και τότε επίσης δεν μου άρεσε. Καμιά σχέση με την ομαδάρα που ξέραμε… Μετά, έχω τρία over.

Σε Κάρντιφ (βάζουνε-τρώνε εύκολα γκολ), Μπιλμπάο (περιμένω να μπει φουριόζα γιά να αποδείξει πολλά, αλλά η άμυνα της πίσω χωρίς Αμορεμπιέτα και πλέον Χάβι Μαρτίνεθ μπάζει από παντού) και φυσικά Ιντερ-Ρόμα. Εδώ δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα, ειδικά έτσι όπως παίζουνε, δεν θα εκπλαγώ αν έρθει από 3-1 ως 3-3 και 1-3!! Εχω και τρία μεγάλα-μεγαλούτσικα σημεία.

Το ένα το έχω αναφέρει από την Πέμπτη. Και το έπαιξα από τότε. Και είναι η Παρί. Ξέρω τι κάνω, δηλώνω ότι έχω…σώας τα φρένας, ξέρω που πάω να μπλέξω, αλλά….η απόδοση τα κανονίζει όλα. Είναι άλλο πράγμα Παρί στο 1.55 με την Μπορντό και άλλο Παρί στο 2.86 ως αουτσάιντερ με την Λιλ (που έπαιξε και 120 λεπτά προ ημερών). Επαιξα Παρί στο 2.86, αουτσάιντερ.

Ξεκάθαρο αυτό. Και ΔΕΝ προτείνω να την παίξει κανείς σήμερα ως φαβορί (μαξ 2.72 στο ανταλλακτήριο). Γι αυτό και την έπαιξα την Πέμπτη και το έγραψα-ανακοίνωσα εδώ και μέρες. Οποιος το έκανε, καλώς. Τώρα να μην το κάνει. Μπορεί να χάσω φυσικά. Παρί είναι αυτή. Αλλά κορόιδο δεν θα αισθανθώ. Αν την έπαιζα στο 1.55, θα αισθανόμουν… Τα άλλα δύο είναι δύο φυσιολογικές κόντρες ομάδων που παραπαίουν.

Το ένα το αλίευσα σήμερα. Σόρρυ, αλλά αν η γηπεδούχος έχει να κερδίσει 15 (!) αγωνιστικές και η φιλοξενούμενη πληρώνει 2.65, το παίζω. Ειδικός στη Σουηδία δεν είμαι, ούτε καν έχω παίξει έστω ένα σημείο από εκεί όλο το καλοκαίρι. Αλλά στο Γκάις-Καλμάρ η απόδοση βγάζει μάτια. Είδα ειδήσεις, καλές είναι, το παίζω. Το τρίτο είναι στο Ρεσίφε-Σάντος.

Καλό ήταν που έφαγε μιά φάπα η Σάντος προ ημερών, να…στανιάρει λίγο, να πάει προσγειωμένη. Γιατί κατά τα άλλα, η Ρεσίφε έχει να κερδίσει 11 (!) ματς, έχει σκοράρει μόλις 4 γκολ σε αυτα τα 11 και η Σάντος είναι στο 2.30!! Η δική μου αξιολόγηση γιά την ομάδα του αγαπημένου μου Μουρισί Ραμάλιο (μακράν ο καλύτερος βραζιλιάνος τεχνικός που πολλοί δεν τον ξέρουν γιατί ποτέ δεν ήρθε στην Ευρώπη) ήταν γιά 1.

90. Αρα δεκτό το 2.30. Σημειωτέον, ΔΕΝ θα παίξει ο Νειμάρ. Αλλά και πάλι, η σοβαρή Σάντος είναι απείρως καλύτερη. Κλείσαμε. Ξανά συντηρητικά και μαζεμένα, είπαμε. ΔΕΝ βιαζόμαστε, δεν ορμάμε, δεν παίζουμε ότι κινείται!!! Τα εγγλέζικα ματς τα σημερινά θα τα παρακολουθήσω, δεν τα αγγίζω, θέλω να βγάλω συμπεράσματα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι…πήγα να ψηθώ γιά κόντρες των φαβορί (και της Νιουκάστλ και της Λίβερπουλ και της Σουίντον ακόμα και της Μάντσεστερ).

Τελικά τα αφήνω. Παίζω δυάδα τα φαβορί, τριάδα τα over και δυάδα τα μεγαλούτσικα Καλμάρ και Σάντος. Η Παρί μονό αποδεκτό στο 2.86. ΦΥΣΙΚΑ ο καθένας μπορεί να κάνει την δική του χημεία!! Το δικό μου παιχνίδι, προσέξτε το, θέλει απλώς “κάπου” να τους πετύχει (τους μπουκ) γιά να πάρω όλο το ποντάρισμα πίσω. Μα θα είναι ένα μονό; Μιά δυάδα; Η τριάδα; Ιδωμεν.

Επαιξα συνολικά όλο το Σαββατοκύριακο 680 μονάδες, τόσες μπορεί να παίξω σε μιά καλή μέρα. Αυτό τα λέει όλα. Νέα στήλη (με ελάχιστα ματς πάντως) την Τρίτη το μεσημέρι. Και ραντεβού στο chat. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.640 μονάδες. Ποντάρισμα 2/9: Μονό αποδεκτό: Λιλ-Παρί 2 (2.86), 110 μονάδες. Δυάδα: Καλμάρ 2-Σάντος 2 (6.09), 50 μονάδες. Τριάδα με over: Κάρντιφ-Ιντερ-Μπιλμπαο (5.

73), 60 μονάδες. Δυάδα: Βόλφσμπουργκ 1-Γιουβέντους 2 (3.37), 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 320 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.320 μονάδες. Η ΣΥΝΑΞΗ Λοιπόν, κανονίστηκαν όλα. Το ραντεβού μας είναι γιά το Σάββατο 8/9, ώρα 9, στην ταβέρνα “Κορομηλάς” στην Αγία Παρασκεύη. Ηδη είμαστε κάπου 40 άτομα, αλλά αν κάποιος αποφασίσει να έρθει την τελευταία στιγμή, ΦΥΣΙΚΑ και να το κάνει.

Προσθήκες θέλουμε, ακυρώσεις δεν θέλουμε! Αρα, αν κάποιος ακόμα και σήμερα ή αύριο το αποφασίσει, ας το δηλώσει στο αναλογο ποστ στο φόρουμ. Θα περάσουμε…μιά χαρά, σας βεβαιώ. Κρασάκι, ταβερνούλα, μουσικούλα, αντροπαρέα, να γνωριστούμε και να πούμε πολλά. Μέχρι και…τούρτα θα σβήσουμε! Γιά την ταβέρνα, μπείτε στο site της, www.koromilas.

gr. Εκεί που λέει “επικοινωνία” έχει ΚΑΙ χάρτη γιά να δείτε πως θα έρθετε και τηλέφωνο και φυσικά διεύθυνση (Γοργοποτάμου 6 & Ελ. Βενιζέλου 72). Με μετρό βολεύει η στάση Νομισματοκοπείο (και κοντινό ταξί μετά), με αμάξι αν κάποιος ανεβαίνει την Μεσογείων είναι 4ο φανάρι δεξιά μετά το ΙΑΣΩ General, ενώ αν κάποιος την κατεβαίνει, είναι 3ο φανάρι αριστερά μετά την πλατεία της Αγίας Παρασκεύης.

Ξαναλέω: Οποιος ακόμα γουστάρει, προλαβαίνει ως και αύριο, να το δηλώσει στο ποστ. Ματς πολλά δεν έχει το Σάββατόβραδο (ελέω Εθνικών), δεν θα έχουμε το νου μας στα ματς, αλλά στα…παϊδάκια!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras