651

Skotostrious

Με την αξία στις αποδόσεις (και όχι μόνο)…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Κινούμαστε πλέον σε φουλ καλοκαιρινούς ρυθμούς άλλα η δράση στις κούρσες παραμένει αμείωτη καθώς είναι η περίοδος που διεξάγονται πολλές και σημαντικές διοργανώσεις όντας ουσιαστικά στην κορύφωση της αγωνιστικής περιόδου στις ιπποδρομίες στον επίπεδο στίβο. Ετσι τις επόμενες 3 ημέρες θα ασχοληθούμε με ένα σημαντικό φεστιβάλ, το Moët & Chandon July Festival που διεξάγεται στο ιπποδρόμιο του Newmarket οπότε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας δούμε τις σημερινές επιλογές.

Ξεκινώντας θα πάμε στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος, ένα από τα ιστορικά handicap στο ετήσιο καλεντάρι, που διεξάγεται στην απόσταση των 6 furlongs (1,200 μέτρα) και θα στηρίξουμε την προσπάθεια του LE BEAU GARCON να συνεχίσει την πολύ καλή και σταθερή παρουσία τους στους στίβους. Πολύ καλή καμπάνια ως διετής με 2 νίκες σε 3 αγώνες σε κούρσες για αρχάριους (novice races) και στο φετινό του ξεκίνημα πριν 1 μήνα στο ντεμπούτο του στα handicap έδειξε πολλές από τις ικανότητες του με μια πολύ καλή δεύτερη θέση με πολύ δυνατό φίνις, παρά το γεγονός ότι δεν είχε το ιδανικό πλασάρισμα στη διαδρομή και αναγκάστηκε να αγωνιστεί πολύ ανοιχτά.

Δείχνει πολύ προοδευτικό προφίλ και παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο μέχρι τώρα στην καριέρα του, αναμένεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία με βλέψεις για τη νίκη.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα από την έκτη ιπποδρομία της ημερίδας και με ρίσκο θα στηρίξουμε τον εκπρόσωπο του Aidan O’Brien ΤΗΕ ACROPOLIS (each-way).

Δεν είναι ένα από τα εξαιρετικά τριετή που εμφανίζει κάθε σεζόν ο πολυνίκης ιρλανδός εκπαιδευτής στους στίβους καθώς δεν κατάφερε να διακριθεί σε κούρσες επιπέδου Group άλλα έχει μια αρκετά καλή παρουσία στα handicap και στις Listed ιπποδρομίες, κάτι που έδειξε και στην τελευταία του έξοδο όντας δεύτερος οριακά στο φίνις σε αντίστοιχης δυναμικής με σήμερα κούρσα πριν 2 εβδομάδες στο Curragh.

Σίγουρα έχει πολύ δυνατό ανταγωνισμό σήμερα άλλα σε πολύ υψηλή απόδοση αξίζει να τον στηρίξουμε ειδικά λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι εκπαιδευτής και τζόκεϋ είναι σε φόρμα και τα άλογα τους επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα φετινά φεστιβάλ στο νησί.

Συνοπτικά :

Πέμπτη 07/07 17:00 Newmarket Bet Boost At bet365 Handicap : LE BEAU GARCON (8,50)

Πέμπτη 07/07 18:10 Newmarket Edmondson Hall Solicitors Sir Henry Cecil Stakes : ΤΗΕ ACROPOLIS (13,00 νίκη 3,00 πλασέ)*

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 021 , αρ : 17 / κωδ : 024 , αρ : 8)

*Την επιλογή πλασέ τη βρίσκουμε στην καρτέλα Αλλες Αγορές – Να πλασαριστεί/Να μην Πλασαριστεί (φωτό)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious