4250

Billaras

Με τις ίδιες στροφές…

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, ωραία μέρα ξημέρωσε, έχουμε ένα…ραντεβού απόψε το βράδυ, μην ξεχαστείτε κάποιοι! Αγωνιστικά και στοιχηματικά, ένα πολύ μικρό σχόλιο γιά χθες, “αντάξιο” του βάρους που είχα δώσει στη μέρα! Πρώτα απ' όλα, μπράβο στην εθνική μας που κέρδισε, μπράβο και στον Σάντος που έστω και με ένα ημίχρονο καθυστέρηση (το έκανε και στο EURO αυτό) διέγνωσε ότι αρχικά είχε διαβάσει λάθος το ματς με το αδόκιμο 4-4-2 και τους Γκέκα-Μήτρογλου μαζί στην επίθεση.

Το άλλαξε και άμεσα φάνηκε η διαφορά, ήρθε και η νίκη. Συνολικά, γιά τέτοια εποχή, η εθνική ήταν καλή. Είχε τρεξίματα και συνοχή. Μπράβο της ξανά, καλό ήταν το ποδαρικό. Και ήρθε και η …έξτρα χαρά με την είδηση γιά τον Καραγκούνη, που κατά 99.9% υπογράφει στην Φούλαμ. Ο Κάρα στο νησί ένα κακό θα έχει. Μόνο ένα! Να…σταματήσει να πέφτει λες και τον πυροβολεί ελεύθερος σκοπευτής.

Προσέξτε, δεν λέω ότι προσποιείται, απλά πέφτει…σφαδάζοντας και αυτό στο νησί δεν αρέσει. Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι θα τα πάει μιά χαρά, εκεί γύρω στις γιορτές τον περιμένω να έχει μονιμοποιηθεί (θέλει και μίνι προετοιμασία, μην το ξεχνάμε). Και θα επιστρέψει και στην Εθνική, την εμβληματική φυσιογνωμία του, το πάθος του, τα χρειαζόμαστε οπωσδήποτε.

Στοιχηματικά, δεν βγήκε το Μαυροβούνιο, δεν πειράζει, ένας σωστός άσος του 2.30 ήταν και κακή δεν ήταν η ομάδα. Αν έχανα πχ το Βέλγιο (ή καμιά Ιταλία) τότε ναι, θα τσαντιζόμουν. Γιά το Μαυροβούνιο, no hard feelings που λένε και οι αμερικάνοι… Πάμε παρακάτω. ΠΑΝΤΑ στο χαλαρό. Θέλω πάντα να κοιτάτε τις μονάδες που παίζω. 130 τη μιά φορά, 250 την άλλη κλπ.

Εκεί φαίνεται πως αντιμετωπίζω αυτά τα τελευταία κουπόνια. Και έτσι θα αντιμετωπίσω και το σημερινό. Οταν “χωθώ” με ενδιαφέρει η νίκη, όχι τώρα. Τώρα νίκη και ήττα είναι…αμελητέες. Τι μου αρέσει γιά σήμερα; Ουσιαστικά από χθες βράδυ (φάνηκε και στο ράδιο) έχω καταλήξει στο παιχνίδι μου. Και δεν θα αλλάξω τίποτα. Ψάχτηκα γιά πολλές.

Και γιά Γέοβιλ και γιά Καρλάιλ και γιά Τσέλτεναμ και γιά Ντάρτφορντ και γιά Στόκπορτ από το νησί, όπως και γιά Αλμερία και Χιρόνα εκτός νησιού. Ειδικά τις δύο σπανιόλες, ένα “κλικ” έφτασα από το να τις κάνω μιά δυάδα. Τις άφησα τελικά, όλες τις παραπάνω. Δεν με έπεισαν όσα θα ήθελα. Και κράτησα μιά τριπλέτα διπλών, όπως και μιά τριπλέτα από over.

Αυτό θα είναι το παιχνίδι μου. Ενα παρολακι με γκολ, ένα χαλαρό trixie με τα τρία διπλά. Και τέλος. Ποιά είναι αυτά; Πρέστον γιά διπλό. Μπορεί να είναι τοπικό ντερμπάκι, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Και η Μπέρι δεν με πείθει καθόλου. Η Πρέστον πρώτα έριξε τέσσερα στην Σουίντον, μετά έκανε εννιά (!) αλλαγές βασικών αλλά και πάλι δεν έχασε στο Τρόφι, προκρίθηκε στα πέναλτι.

Σήμερα επιστρέφουν όλοι αυτοί, η Μπέρι δεν έχει νίκη φέτος, το διπλό του 2.40 είναι αποδεκτό. Εξετερ γιά διπλό. Αυτό είναι…ζόρικο. Κοντράρω ομάδα καλή, όπως είναι η Οξφορντ. Η οποία έρχεται κι από μεγάλη νίκη, επί της Σουίντον την Τετάρτη. Ομως, όλα αυτά τα …τσεκάρω. Η Εξετερ έπαιξε Τρίτη και έβαλε 5 αναπληρωματικούς. Η Οξφορντ έπαιξε Τετάρτη και με βασικούς.

Και ίσως το μυαλό της να είναι και..λίγο στον θρίαμβο, να μην έχει προσγειωθεί. Συν τοις άλλοις, πολλά γράφονται γιά τον τεχνικό της, ο Γουάιλντερ είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι και ίσως κι αυτό επηρεάσει. Ολα είναι μικρές λεπτομέρειες που ίσως κάνουν διαφορά. Η Εξετερ από την άλλη, είναι δεύτερη, έχει τρείς σερί νίκες (τα δύο διπλά).

Και η κατακλείδα, οι αποδόσεις. Σόρυ, αλλά το σετάκι είναι λάθος. Μεγάλο το 3.60 του διπλού, δεν το περίμενα γιά πάνω από 3.20 με τίποτα. Φόρεστ Γκριν γιά διπλό. Κι αυτό ζόρικο γιατί αντίπαλος είναι η καλή Γκρίσμπι. Αλλά αν έχω αουτσάιντερ στο 3.00 την…πρωτοπόρο και μοναδική αήττητη (μετά από επτά ματς), δέχομαι το ρίσκο. Η Φόρεστ Γκριν παρομοιάζεται φέτος σαν την Φλίτγουντ ή την Κρόουλι των τελευταίων ετών.

Δηλαδή, όχι το παραδοσιακό “όνομα”, αλλά η …φραγκάτη που έρχεται με φόρα και μεγάλη τσέπη. Ο προεδρός της το…φυσάει, αρκετά παράξενος άνθρωπος (πχ επειδή είναι χορτοφάγος απαγόρεψε οτιδήποτε με κρέας να πωλείται στο γήπεδο, πάνε τα…βρώμικα), αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Πρωτεύον είναι ότι η Φόρεστ Γκριν είναι αουτσάιντερ ενώ πάει τραίνο.

Ξαναλέω, ζόρικο είναι, η Γκρίσμπι θα στριμώξει, αλλά δέχομαι την απόδοση. Αυτά τα τρία είναι. Οσο γιά τα over; Εδώ, χωρίς ανάλυση, καταλήγω σε Γέοβιλ-Κρου-Νορθάμπτον. Δείτε τι φέρνουν και θα συμφωνήσετε. Κλείσαμε. Από χθες γίνεται ένα….περίεργο νταραβέρι στο Ακρίγκτον-Μπράντφορντ (αλλάζει το φαβορί συνεχώς) αλλά αυτά τα ματς δεν τα αγγίζεις εύκολα (την Ακριγκτον…ξέρουμε πότε την ακουμπάμε, δύο στα δύο ως τώρα).

Θα το…τσεκάρω να δω τι θα έρθει, αλλά δεν το πλησιάζω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.340 μονάδες. Ποντάρισμα 8/9: Παρολί με over 2,5 goals: Γέοβιλ-Κρου-Νορθάμπτον (5.47), 70 μονάδες. Trixie (σύστημα 2-3): Πρέστον 2 (2.40)-Εξετερ 2 (3.60)-Φόρεστ Γκριν 2 (3.00), από 50 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 170 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 240 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 19.100 μονάδες. Αύριο δεν ξέρω ακόμα αν θα έχω νέα στήλη. Ελάχιστα ματς, ελάχιστο το ενδιαφέρον. Αν βάλω, θα το δείτε ως το μεσημέρι. Αν δεν βρεθεί κάτι καλό, τότε η επόμενη στήλη θα είναι την Τρίτη κι αυτή άκρως χαλαρή. Το μενού ως το άλλο Σάββατο είναι…λάιτ, πολύ λάιτ! Δεν βιαζόμαστε, ακόμα στις αρχές Σεπτέμβρη είμαστε.

Μην πάει κανένας και “χωθεί”, θα κάνει τεράστιο λάθος. Υ.Γ: Μην…ξεχαστεί κανείς από εσάς που απόψε έχουμε ραντεβού και με…στήσετε! Στις 9, ταβέρνα “Κορομηλάς” στην Αγία Παρασκεύη, www.koromilas.gr το site, έχει και χάρτη να δείτε πως θα έρθετε (είναι 4ο φανάρι δεξιά μετά το ΙΑΣΩ General αν έρχεστε από την άνοδο της Μεσογείων, είναι 3ο φανάρι αριστερα μετά την πλατεία της Αγίας Παρασκεύης αν έρχεστε από την κάθοδο.

Αν κάποιος έρθει με μετρό, κατεβαίνει Νομισματοκοπείο, παίρνει ένα ταξί και σε 5-7' είναι στο μαγαζί. Είναι ο δρόμος που πάει και στον “Δημόκριτο”. Δείτε τον χάρτη από το site της ταβέρνας. Τα… παϊδάκια είναι έτοιμα γιά το κάρβουνο, θα είμαστε πολλοί, θα περάσουμε καλά, σας το εγγυώμαι. Οπότε, με περίπου 50 από εσάς, ραντεβού το βραδάκι!!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras