273

Billaras

Με τον αέρα του…αμερικάνικου football!

Τις τελευταίες δέκα μέρες, όταν όλοι οι…ειδικοί έπαιζαν ότι κουνιόταν στα ευρωπαϊκά ματς (και φυσικά έχαναν γιά πλάκα), εμείς εδώ είχαμε άλλο τροπάρι. Αφιερώματα, αναλύσεις επί αναλύσεων γι αυτά που έρχονται. Βασικά γι΄αυτά που ήρθαν, που ξεκινάνε. Πρέπει να έγραψα κάπου 3,000 λέξεις γιά τις τρεις εγγλεζικες “μικρούλες” κατηγορίες, ενώ έδωσα και early bet από τη…Νάσιοναλ Λιγκ! Το πρώτο της σαιζόν ήταν early και από ερασιτέχνες.

Γιατί; Γιατί αυτες ξέρω, αυτες εμπιστεύομαι. Την (κάθε) Τορπέντο Κουταίσι δεν την ξέρω (την γνωρίζω φυσικά, αλλά στοιχηματικά δεν την ξέρω) και δεν είναι ντροπή να λες “δεν ξέρω ρε φίλε, δεν θέλω να κάνω μαθήματα γεωγραφίας και να τα πληρώσω από πάνω παιζοντας αρλούμπες”. Εδώ δεν ξέραμε τις ελληνικές ομάδες, τις ξένες θα ξέραμε πως θα εμφανιστούν; Ειδατε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αρη στις ρεβάνς μεσοβδόμαδα; Γέλαγα με όσα διάβαζα και πριν και μετά από κάθε ματς.

Επειδή προκρίθηκαν μέχρι και για….μυθικές προκρίσεις είδαμε. Να τα πούμε όπως είναι; Τραγικές και οι τρεις. Τρά-γι-κες. Και μην ακούσω κουλά “ειναι νωρίς, δεν έχουν δέσει κλπ” γιατί και οι αντίπαλές τους δεν ήταν στο…πικ, κι αυτές σε προετοιμασία ήταν. Ψήγματα καλών δειγμάτων έχουμε (γλυκαίνει ο Τζούρισιτς το παιχίδι του ΠΑΟ, ξαναβρίσκει το χαμόγελό του ο Κωσταντέλιας), αλλά ως εκεί.

Ως σύνολα ήταν τραγικά και παρότι τους…πήγε και με χίλια η μπάλα, τι άλλο να γίνει δηλαδή υπέρ τους; Και αστεία λάθη έκαναν οι αντίπαλοι, και αυτογκόλ μπλούμπεργκ έβαζαν, νωρίς νωρίς κιόλας.

Anyway, ας μην παίξουν έτσι με Μαρσέιγ-Χάιντουκ-Ντινάμο Κιέβου γιατί θα πονέσουμε, μακάρι να δούμε “άλλες” ομάδες. Το ζουμί δεν είναι αυτά, το νόημά μου είναι άλλο: Αποδείχθηκε ότι δεν είχαμε ιδέα τι θα δούμε από τις “δικές μας”, πως διάολο θα ξέραμε/παίζαμε τις ξένες;

Εδώ λοιπόν κάναμε αφιερώματα και early bet.

Ετσι ώστε σήμερα να μην χρειάζεται να γράψουμε πολλά, να μην χρειάζεται καν να έρθει το Σαββατο γιά να γράψουμε/παίξουμε. Οσοι διάβασαν και μετά είδαν πρόγραμμα και αποδόσεις, ήδη ξέρουν πάνω κάτω προς τα που πάω. Και ξεκινάω ανάποδα, από το early:

Δε ξέρω αν θα κερδίσει η Ολνταμ. Ξέρω τα εξής: Οτι η 365 που δεν το είχε το ματς, το έβαλε και το διπλό είναι στο 2,25! Ξερω οτι stoiximan και novibet που το είχαν, το έχουν πλέον το διπλό ο ένας 2,25 και η άλλη 2,45.

Και οτι εμείς το παίξαμε στο 3,35 (μεγάλο αουτσάιντερ) και πλέον είναι μεγάλο φαβορι! ΑΥΤΟ ξέρω. Οταν Τρίτη-Παρασκευή το σημείο τουμπάρει και μου δίνει υπεραξία μία+ μονάδα, δεν μου χρειάζεται κάτι άλλο. Και να μην έρθει, ξέρω πως και τι έπαιξα. Θα τους δαγκώσω τώρα; Στην επόμενη; Θα τους δαγκώσω πάντως. Και επι του αγωνιστικού, η Ολνταμ έκανε και εξαιρετικη μεταγραφή χθες, έφερε τον 32χρονο στράικερ Νόργουντ από τη Μπάρνσλεϊ (σούπερ για την κατηγορία, 11 γκολ πέρυσι σε 42 ματς).

Φευγουμε από εκει, πάμε πίσω στις άλλες τρεις κατηγορίες. Φερτε πίσω στο νου σας, ποιά εκθείασα ότι μπορεί φέτος στην Championship να κάνει ξεπέταγμα. Ηταν 17η, φετος μπορεί 7η. Η Μπέρμιγχαμ. Καλές κινήσεις, επιτέλους ενθουσιασμός, ενώ έσκασε και μιά..κουλή είδηση. Εγινε μέλος της/μέτοχος της, ο κορυφαίος Τομ Μπρέιντι (φωτό). Ενας θρύλος του αμερικάνικου φούτμπολ, τι να λέμε, επτά Super Bowl πήρε ο τρομερός κουόρτερ μπακ.

Ειναι της…μόδας αστέρια των ΗΠΑ να στρέφονται προς το “κανονικό” φουτμπολ της Αγγλίας. Το είδαμε πως επηρέασε την Ρέξαμ ο ηθοποιός Ρέιαν Ρέινολντς. Και τώρα, η ελευση του Μπρέιντι μπορεί να φουσκώσει κι άλλο τα πανιά της Μπέρμιγχαμ. Το διπλό ήταν κοντά στις παρυφές του 5,00 και πήγε 4,33. Το παίρνω, έχει και πρώιμη, οποιος θέλει παίζει με καλύψεις.

Τιποτα άλλο από την Championship. Ετσι κι αλλιώς ζόρικη κατηγορία, πρεμιέρα, ας μείνω σε ένα σημείο μεγάλο (όποιος περιμένει να διαβάσει δυαδούλες με τίποτα over τέτοια εποχή, σόρυ αλλα…έχασε).

Στην 1η επίσης τίποτα. Οξφορντ φαβορί, Πιτέρμπορο φαβορί, Τσάρλτον φαβορί, game over (δεν συζητάω καν κάτι Μπολτον ή Ντέρμπι). Κακό πρόγραμμα, κάκιστο.

Και έμεινε η 2η…

Οριακά μιά Γουόλσολ στο 2,80 μου κάνει. Δυστυχώς ομάδες που τις περιμένω “ζημιάρες” (τα είπαμε την Τρίτη), παιζουν με “βουνά”. Ρέξαμ-ΜΚ Ντονς; Αλήθεια; Με…φαγούρισε η αλήθεια είναι, αλλά οκ. Οπως με φαγούρισε και το Στόκπορτ-Τζίλιγχαμ. Να κρατήσω εν τέλει Γουόλσολ; Μπα…

Eτσι απλά, γιά αρχές Αυγούστου, θα μείνω με Ολνταμ και Μπέρμιγχαμ.

Μονά και τα δυο (δεν κάνω και δυάδα γιατι η Ολνταμ είπαμε, έχει…βουλιάξει. Η μιά (Μπέρμιγχαμ) έχει και πρώιμη. Προφανώς και δεν αγγίζω το Σίτι-Αρσεναλ, ωραίο για την…τηλεόραση είναι. Θα κάτσω στα αυγά μου, τίποτα και απο άλλα πρωταθλήματα, κλείσαμε! Προετοιμάζομαι ήδη γιά τον 1ο γύρο Λιγκ Καπ που έχει Τρίτη-Τετάρτη!

Οπότε, νέα στήλη Δευτέρα βράδυ.

Αργά. Ισως και Τρίτη μεσημέρι αν δεν προλάβω Δευτέρα. Οπως και να’χει, τιποτα άλλο ως την Τρίτη. Και δεν θα είμαι και στο chat, καθότι θα κάνω ένα (τελευταίο ως τις αρχές Σεπτέμβρη που εχει Εθνικές) τριημέρακι κάπου προς Καλαμάτα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ξεκινάμε με 1η και δεν βάζουμε καν 2α! Οσα είδαμε στο χαρτί, τώρα θα κριθούν (και για 10 μηνες) στο χορτάρι.

ΜΗΝ βιάζεστε. Υπομονή, πειθαρχεία, όμορφα και ωραία.

Και να σας θυμίσω και κάτι, τα χασομέρια στο Νησί πλέον θα είναι πολλά. Αλα Μουντιάλ. Οπότε το νου σας.

Οδηγίες προς…νέους ναυτιλομένους

Επειδή έχουμε κάμποσο νέο αίμα, προσέξτε λίγο τα παρακάτω, αυτά τα έγραψα στις δύο τελευταίες στήλες και τα ξαναγράφω τρίτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

Μην βρεθεί κανείς μετά και πει “μα δεν ήξερα”.

Πρώτον (και βασικότερον), ακολουθήστε μας στο twitter (https://twitter.com/betsellerscom ). Και ενεργοποιήστε και τις ειδοποιήσεις του. Από εκεί θα σας ειδοποιούμε γιά όλα. Τώρα μόλις ανεβάσω αυτή τη στήλη πχ, θα τουιτάρω! Και γιά live σε chat/telegram, γενικώς όλες οι ειδοποίησεις “σκάνε” στο twitter μας.

Δεύτερον, τα live bets δινονται ταυτόχρονα σε chat και telegram. Ομως δεν μπορεί να είστε ολοι στο chat, οπότε εδώ το λινκ του telegram: https://t.

me/+OwZV1w0uaghhNTI0 . Προσέξτε, θα χρειάστει να περάσετε από την έγκρισή μας γιά να μπείτε, οπότε μην πάει κανείς και το δώσει σε…κανέναν φίλο του, δεν θα περάσουμε καλά μετά. Είναι ΜΟΝΟ γιά τα μέλη μας.

Τρίτον, έχω ηδη ανακοινώσει ότι φέτος ο νικητής στο Fantasy Premier League του Betsellers, θα κερδίσει ετήσια ανανέωση! Μεγάλο δώρο θα δωθεί τον Μάη του 2024.

Οπότε…ελάτε να συμμετέχετε (ΜΟΝΟ αν είστε ενεργό μέλος του Betsellers ισχύουν τα παραπάνω, όχι γιά οποιονδήποτε). Το λινκ είναι εδώ: https://fantasy.

premierleague.com/leagues/auto-join/yy34w2 .

Τέταρτον, έχουμε φυσικά και Facebook να μας ακολουθήσετε https://www.facebook.com/betsellers και instagram (εδώ κάνουμε και give aways οταν ξεκινήσουν τα streamings τέλη Αυγούστου): https://www.instagram.com/betsellers_billaras/ .

Πεμπτον και τελευταίο (σημαντικό): Οταν γίνεστε πλέον μέλη, στο προφίλ σας κάπου έχει ένα κουτάκι που λεει “πως θα εμφανιζεστε δημόσια”.

ΕΚΕΙ ακριβως, βάλτε ένα νικ νείμ, μην έχετε το ονοματεπώνυμό σας. Το λέω γιατί όταν θα ξεκινήσουμε να μαζευόμαστε στο chat, μην…πήξουμε στα ονόματα, όλοι έχουν νικ νέιμ. Πηγαίνετε λοιπόν στο πρόφίλ σας, βάλτε ένα εκει που λεει πως να εμφανίζεστε δημόσια, πατήστε ανανέωση προφίλ και είστε έτοιμοι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras