4051

Billaras

Με τον ίδιο ρυθμό!

Ενα τόσο δα ήθελε χθες να γίνει ένα απολύτο. Με την Γάνδη (ας όψεται η κόκκινη που έφαγε νωρίς) θα “έγραφαν” όλα. Και όταν λέω όλα, εννοώ…και του Μάκη! Ο οποίος μπουμπούνισε και το μονό της Βακ Πέλετς (και άξιος). Ομως, δεν είμαι μέρα γιά γκρίνιες. Τα γραπτά -και τα αποτελέσματα- μένουν. Με την ίδια τακτική, συνεχίζουμε. Αυτό που θα αναφέρω μόνο γιά χθες, είναι ότι το γκολ που….

καρδιοχτύπησε πολλούς, αυτό της Οξφορντ, δεν μπήκε ποτέ (έφυγε η μπάλα από τα χέρια του τερματοφύλακα σε γιόμα στο 90' αλλά πρόλαβε και την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια πριν περάσει τη γραμμή). Από εκεί και πέρα, όταν την περασμένη Δευτέρα βρίσκομαι στις 16.600 μονάδες και μέσα σε 5 μέρες (και ουσιαστικά με ψίχουλα μεσοβδόμαδα) είμαι στις 20.

319, αυτό μιλάει μόνο του. Μάζεψα καθαρές 3.719 μονάδες, μπήκα σε κερδοφορία, όλα καλά. Τα κεφάλια κάτω, η σαιζόν έχει μέλλον, απλά ο Απρίλης συνεχίστηκε καλά, όπως μπήκε. Αυτό κρατάω. Οπως δεν γονάτισα στα ζόρια, δεν σηκώνω και παντιέρα στις νίκες. Ιδια αντιμετώπιση, ακριβώς ίδια. Γιά σήμερα, θα ξεκινήσω γράφοντας το εξής: “Χαίρομαι” όταν βλέπω αποδόσεις να πέφτουν.

Σε εισαγωγικά η λέξη φυσικά. Εννοώ ότι αν εγώ Τετάρτη βράδυ βλέπω λάθη σε Χέρενφεν, σε Χετάφε , σε Λανούς και Κυριακή μεσημέρι όντως βλέπω τους μπουκ να τα διορθώνουν, πάει να πει ότι…σωστά βλέπω. Αν θα έρθουν τα σημεία είναι άλλη ιστορία, μην λέμε τα ίδια. Από εκεί και πέρα: Ηδη άρχισαν να “κελαηδάνε” τα παπαγαλάκια, αυτά που ο Μάκης έβαλε σε φωτό χθες.

Από προχθές στο ράδιο με ρωτάνε γιά Σιένα (εξ΄αρχής έγραψα ότι δεν την ποντάρω, ας έρθει 6-0, πέντε σερί αγώνες φέρνει ανάποδα αποτελέσματα και στέλνει αδιάβαστους τους πάντες), με ρωτάγαν γιά Μπέιρα Μαρ (εδώ δεν είχα πει λέξη, λέω τώρα και είναι η εξής: η Γκιμαράες έχει αποδεδειγμένα καλές σχέσεις με την Ακαδέμικα, την οποία..κυνηγάει η Μπέιρα Μαρ, άρα τυχόν παραφιλολογία πάει περίπατο και δεν παίζω τίποτα, αν έρθει διπλό θα είναι στα ίσα, καλύτερα να έβαζα κάτι ψιλά στην Σετούμπαλ απόψε) και γιά άλλες.

Εγώ σήμερα αν είναι να παίξω “περίεργο” ματς, θα είναι…αργά. ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ γκελάρει η Μίλαν και παράλληλα κερδίσει η Σιένα. Ποιό είναι αυτό; Νάπολι-Τζένοα. Ξαναλέω, δεν ποντάρω κάτι νωρίς, δεν υπάρχει πρόταση, ΜΟΝΟ αν συμβουν ταυτόχρονα: γκέλα Μίλαν (άρα σχετική άνεση Νάπολι) και νίκη Σιένας (άρα…κάψα Τζένοα) θα πάω προς τα 9άρια του διπλού.

Κλείνω με την παραφιλολογία, ένα πονηρό έπαιξα όλο το διήμερο και είναι η…Οσασούνα από χθες.Ελπίζοντας να μην έχει ξεχάσει… το παρατσούκλι του ο Αγκίρε. Τίποτα άλλο. Υποψία πονηρού (προσέξτε τις λέξεις) έχει και η Χετάφε. That's all. Σε…κανονικούς ρυθμούς: Σβήνω Μίλαν. Ο Γιόβετιτς μάλλον παίζει με την Φιόρε. Αλλάξαν τα δεδομένα.

Εχω στο χέρι αυτές που έγραψα και χθες: Χέρενφεν (στο 2.50 πλέον), Αλμάαρ (στο 2.40), Νιουκάστλ (στο 2.00), Χετάφε (3.75), Χιχόν (2.60), Λανούς (στο 2.70 πλέον). Αυτές δεν αλλάζουν. Κοίταξα λίγο Αννόβερο, κοίταξα λίγο…Σάντερλαντ (why not;), κοίταξα λίγο το ξερό Χ της Λωζάννης που τους βολεύει, κοίταξα και δύο g/g σε γαλλικά ματς, Σεντ Ετιέν (1.90) και Λιλ (1.

80). Με αυτά πορεύομαι. Κάτι ψειράκια, τύπου Πανθρακικού, τύπου Ολυμπιακού, τύπου Ιντερ δεν τα κοιτάω καν. Λίγο πολύ γιά όσα κρατάω, τα ξέρετε τα δεδομένα. Φόρμα Χέρενφεν, φόρμα και ανάγκη Αλμάαρ, τραγική και με απόντες η Μπόκα (εδώ έχουμε και επιστροφή του τε-ρά-στι-ου Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο ως αντιπάλου), ανάγκη Νιουκάστλ, κάνένα κίνητρο Ατλέτικο, φόρμα Χιχόν.

Ετσι, επιγραμματικά. Ξέρω ότι με την Οσασούνα που έχω απο χθες, “τσιμπάω” ακόμα 670 μονάδες. Σημαντικό αυτό. Να περάσει η Οσασούνα είναι σημαντικό, λοιπόν, αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως. Πως θα πορευθώ; Πολύ απλά! Ενα trixie με Χέρενφεν-Αλμάαρ-Λανούς, ένα παρολί με Νιουκάστλ και τα δύο γαλλικά g/g, ένα μονό την Σάντερλαντ στο 11.00 (ούτε καν draw no bet, ρισκάρω σε “ξερό” με …ελαφριά διάθεση fun bet) και τέλος.

Αφήνω έξω Χετάφε ή Χιχόν, κοιτάξτε τα εσείς αν θέλετε, κοιτάξτε και τα άλλα που ανέφερα (Λωζάννη Χ, Αννόβερο). Εγω πάω επιλεκτικά και μετρημένα. Και δεν το κάνω τυχαία. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 6/4: 1689 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.319 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Κορούνια 1 (πιάσμένο)-Αρσεναλ 2 (πιασμένο)-Οσασούνα 1 (7.44), 90 μονάδες. Ποντάρισμα 7/4: Μονό αποδεκτό: Σάντερλαντ 2 (11.

00), με 49 μονάδες. Trixie: Χέρενφεν 2 (2.50)-Αλκμάαρ 2 (2.40)-Λανούς 2 (2.70), με 80 μονάδες σε κάθε δυάδα και 30 στην τριάδα, όλο μαζί 270 μονάδες. Παρολί: Νιουκάστλ 1-Σεντ Ετιέν g/g-Λιλ g/g (6.84), με 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 419 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.900 μονάδες. Αυτά ήταν. Να γίνει back to back νίκη δεν είναι και εύκολο, είναι κόντρα στην στατιστική. Και το γνωρίζω καλά αυτό.

Ομως, σαφώς το φεγγάρι είναι καλό. Ιδωμεν. Οτιδήποτε βγει, κέρδος θα έχω. Και μόνο η Οσασούνα να είναι, το ίδιο μου κάνει. Γιά μένα μετράει πάνω από όλα ότι πλέον δεν χάνω. Τα ξαναλέμε την Τρίτη, όπου θα χαλαρώσουμε αρκετά. Υ.Γ: Η φωτό είναι γιά τον Σελότο. Εναν μεγάλο παίκτη, τότε που η Μπόκα τα σάρωνε όλα….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras