402

Thassios

Με τους φορμαρισμένους

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα μιας και χθες δεν τα είπαμε.

Σε ότι αφορά το Σαββατοκύριακο νομίζω ότι έφαγα καλή κουτουλιά. Από αυτές που αφήνουν σημάδι. Ήταν παιχνίδια που περίμενα να δώσουν κέρδος γι αυτό και θα είδατε ότι τα είχα ποντάρει καλά. Ξεκίνησε στραβά με τη Γαλλία να είναι 0-3 στο ημίχρονο και μετά απλά περίμεναν όλοι να τελειώσει , για να κλείσει με το ”φιλικό” των αιώνιων αντιπάλων.

Όλα στραβά και ανάποδα που λένε. Το έχω πει πολλές φορές ότι οι κάρτες είναι ζόρικες πλέον αλλά νομίζω ότι τώρα το ποτήρι ξεχείλισε. Δε γίνεται να δίνω συνέχεια τελευταίες ευκαιρίες. Κάποια στιγμή μπαίνει και το θέμα της διαχείρισης μέσα. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν οι Ευρωπαίες έχουν αποδειχθεί σκάρτες μιας και δεν δείχνουν το πάθος που πρέπει , ειδικά όταν μιλάμε για εξάποντα ματς.

Δε μπορεί να πέφτουν κατηγορία και αυτοί να περπατάνε. Είναι παράνοια και δεν χρειάζεται να μπλέξω κι εγώ σε αυτήν. Αντίθετα οι Λατίνοι μας έχουν δώσει κέρδος τους τελευταίους μήνες. Οπότε θα προχωρήσουμε διαφορετικά μέχρι το κλείσιμο της σεζόν.

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Σεντονάκια έχουμε αλλά και κάποια πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τι ξεχώρισα για σήμερα.

Καταρχήν στο Champions League νομίζω ότι έχει προβάδισμα η Μπενφίκα έναντι της Ίντερ. Δε βλέπω να ξεφεύγει το ματς από το 1Χ αφού οι δύο ομάδες έχουν αντίθετη πορεία φόρμας. Βέβαια οι Πορτογάλοι έχασαν το ντέρμπι με τη Πόρτο αλλά είχαν και λίγο το μυαλό τους στο αποψινό. Η Μπενφίκα μετά την Νάπολι έχει τη καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση και περιμένω να σκοράρουν απέναντι στην Ίντερ που δεν έχει και άμυνα μπετό φέτος.

Από εκεί και πέρα με τον Μιχαλάκη στην σφυρίχτρα μπορεί να δούμε πέναλτι αλλά και αρκετές κάρτες. Σε 34 εμφανίσεις στο σεντόνι στην καριέρα του έχει μέσο όρο κοντά στο 4,8 σε κάρτες και 13 πέναλτι. Στο 3,40 το πέναλτι στο ματς με την Μπενφίκα να είναι η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα πέναλτι στη διοργάνωση. Στο 7,50 να το κάνει πάλι απόψε.

Στο ματς της Σίτι με τη Μπάγερν δε μπορώ να βγάλω σημείο. Λογικό οι μπουκ να δίνουν φαβορί τα γκολ αφού είναι δύο ομάδες με επίθεση φωτιά αλλά στην άμυνα δε πατάνε καλά. Αν κάτι θα κρατούσα εδώ αυτό θα ήτανε το anytime score 2-1 υπέρ της Σίτι σε απόδοση 3,75. Τίποτα άλλο για το συγκεκριμένο ματς.

Πάμε τώρα λίγο στους Λατίνους και συγκεκριμένα στην Αργεντινή όπου έχουμε αγωνιστική μεσβδόμαδα για το πρωτάθλημα και κάνω στάση σήμερα στο ματς ανάμεσα στην Μπαράκας και την Πλατένσε.

Δε βρίσκω λόγο γιατί να δίνει 2,90 η φορμαρισμένη Πλατένσε. Μια ομάδα που έχει πέντε ματς αήττητη και τρεις σερί νίκες αντίθετα με τους γηπεδούχους που βρίσκονται στη 25η θέση και αγνοούν τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές. Και οι δύο ομάδες κυμαίνονται στα όρια του άντερ γι’ αυτό και η επιλογή μου εδώ είναι το κόμπο ”2+ άντερ 3,5” σε απόδοση 3,5.

Από εκεί και πέρα μένοντας στην Αργεντινή , θα κρατούσα τη κόκκινη κάρτα στο ματς της Λανούς όπου είναι μια ομάδα που το ρίχνει συχνά στο ξύλο , ειδικά όταν τα βρίσκει σκούρα , κάτι που περιμένω να γίνει και σήμερα απέναντι στην Κόρντομπα. Με έναν ρέφερι φωτιά στο ματς η κόκκινη μπορεί να παιχτεί.

Πάμε να κάνουμε μία σούμα και από εκεί και πέρα διαλέξτε άμα σας αρέσει κάτι για να κάνετε παιχνίδι.

*Στη Μπενφίκα – Ίντερ έχουμε ‘πέναλτι στο ματς’ σε απόδοση 3,4 (novibet) και ”να σκοράρει πέναλτι η Μπενφίκα σε απόδοση 7,5 (novibet).

*Στο Σίτι – Μπάγερν το anytime score 2-1 σε απόδοση 3,75.

*Στο Μπαράκας – Πλατένσε κρατάμε το κόμπο ‘2 + άντερ 3,5’ σε απόδοση 3,5.

*Στο Σέντραλ Κόρδοβα – Λανούς κρατάω τη κόκκινη κάρτα στο ματς σε απόδοση 3,80.

Στην ίδια εταιρία όλες οι αποδόσεις.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα για σήμερα. Εγώ όπως σας ανέφερα δεν θα ποντάρω κάτι. Αύριο λογικά θα κάνω ένα update αφού κάτι έχω εντοπίσει πάλι.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και εμείς τα λέμε το βράδυ στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS