133

Billaras

Με το βλέμμα σε όσα έρχονται-UPDATE!

To έγραψε ο Γιώργος ο Germanos, το γράφω κι εγώ. Αυτή η “άμυνα ζώνης στη σέντρα” πρέπει να καταργηθεί. Ειδικά αν δεν έχεις τους ανάλογους παίκτες (αμυντικούς κοντούς και σφαιράτους). Κάποτε πήγε να το κάνει η Ρόμα με τον Δέλλα. Γέλαγε το σύμπαν. Οταν ο Τραϊανός έπαιζε με άμυνα σε βάθος, ήταν top. Ψηλά σε ζώνη ήταν μόνιμα εκτεθειμένος. Το θυμάμαι και κάποτε με Μαλεζάνι στον ΠΑΟ, πήγε να το κάνει στο Καμπ Νου.

Γέλαγαν και τα σημαιάκια του κόρνερ…

Φέτος έχασα ένα μπετ με κάτω τα χέρια νωρίς, αρχές Σεπτέμβρη, που πήγε να το κάνει το “κόλπο” ο Εμερι στο Ανφιλντ. Ηταν 3-0 στο 53′. Από τότε έβλεπα τι μπορεί να πετύχει η φετινή Βίλα, αλλά ο Ουνάι έκανε ακόμα πειράματα. Εκτότε, ξανάχασε μόνο μιά φορά στην Premier League γιατί…δεν το ξανατόλμησε.

Πάμε στα φρέσκα. Το έκαναν ταυτόχρονα την Κυριακή και η Στουτγάρδη με τη Μπάγερν και η Γουλβς με την Γουέστ Χαμ. Δύο τρίμπαλα χωρίς να κάνουν κιχ. Αμα είδατε τα ματς, απο τη σέντρα τα έτρωγαν, έφευγαν μόνοι τους οι αντίπαλοι. Δεν έχω χειρότερο, αλήθεια. Να χάνω με κάτω τα χέρια επειδή τρώνε…φλασιά οι προπονητές. Τι όνειρα βλέπουν…

Από εκεί και πέρα, χθες δεν ασχολήθηκα/δεν έπαιξα, ειδα ένα κυπελλικο Νάπολι-Φροζινόνε 0-4 (!) και τσαντίστηκα.

Πρόσφατα έπαιξα και τη Φροζινόνε (2/12) στη Μίλαν και πολύ πρόσφατα, την Κυριακή, κόντραρα και Νάπολι (με την Κάλιαρι). Τα έχασα. Δείτε χθες. Ολα είναι θέμα timing. Βλέπω να έρχεται φάπα στη Νάπολι, βλέπω τις δυνατότητες της Φροζινόνε, αλλά δεν έπαιξα στα σωστά ματς.

Και τι παίζουμε σήμερα; Αν έχετε διαβάσει Kingbet θα ξέρετε ότι δεν…ψήνομαι.

Οριακά δεν είπα πάσο καθαρό και σήμερα. Δεν έχει σημεία. Λίγο Λανς τσέκαρα απο μεγάλα, δεν έχω αξίες. Λείπουν τα value bets. Θα πάω σε εντελώς σβηστό παιχνίδι. Πιστεύω θα έχουμε g/g σε κάμποσα ελληνικα ματς, ειδικά των “μεγάλων”. Και σε ΠΑΟ σήμερα και σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αύριο. Και πληρώνουν όλα καλά. Μαζί με ένα τίμιο διπλό της Φράιμπουργκ που μπάλα δεν παίζει (με την Βόλφσμπουργκ θα θυμάστε πως κέρδισε), αλλά είναι εντελώς κυνική.

Δυο φάσεις/ενα γκολ, τρίποντο και χαίρετε. Παιχνίδι εντελώς χαλαρό και συμβατικό. Περισσότερο για να περάσει η βραδιά και να μην πω ολικό no bet. Το βάρος μου είναι ΗΔΗ στα επόμενα, έχω μελετήσει, έχουμε εγγλέζες φουλ απο εδώ και πέρα.

Update: Μπαίνουμε σε εορταστικό mood, αυτό σημαίνει…φουλ της Αγγλίας! Αρχικά σήμερα σκεφτόμουν trixie, με Αστον Βίλα 1+under 3, Μπάροου 2 και Σαλφορντ 2.

Τελικά άλλαξα γνώμη. Ελπίζω βέβαια να ακούσατε την χθεσινή εκπομπή του Betsellers Radio ώστε να έχετε τη δική σας άποψη και να πράξετε όπως νομίζετε. Αν δεν την έχετε ήδη ακούσει, κάντε το.

Αλλαξα λοιπόν γνώμη, αρχικά έσβησα Σάλφορντ. Οκ, ψοφίμι η Κόλτσεστερ αλλά και η Σάλφορντ σερνεται. Οπότε το έσβησα. Μετά, είχαμε πτώση απόδοσης στην Μπάροου.

Την είχα 3,10 και την βρίσκω 2,75. Πάει με χίλια, κορυφαία άμυνα, σερί νικών, τίμιο και το 2,75 άπαξ και η Κρου κάνει την κοιλιά της (3 ματς πρωταθλήματος+1 κυπέλλου χωρίς νίκη). Αν προσθέσω και λίγη ασφάλεια στην Αστον Βίλα ανεβάζοντας το under 3 σε under 4 (κάτι σε 2-0 ή 3-0 είμαι, δεν έχει λόγο να πατήσει γκάζι αν εξασφαλίσει νίκη, έρχονται σερί ματς, ακολουθεί η Γιουνάιτεντ), τότε έχω μιά δυάδα! Αστον Βίλα 1+under 4 (2,20) με Μπάροου 2 (2,75, έχει και πρώιμη).

Ωραία τίμια δυάδα του 6,05! Κάτι σαν…ορεκτικό για όσα έρχονται! Με αυτή τη δυάδα θα πορευθώ σήμερα, αύριο νέα στήλη κανονικά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras