697

Thassios

Χαμός στη Βραζιλία

Αχ μωρή Σάο Πάολο!!!Αχ!! Καλησπέρα Betsellerades μου!

Τι να πω για χθες. Θα μπορούσε σήμερα να είναι ένα ευχάριστο πρωινό με 50+ μονάδες στη τσέπη! Δε κατάφερε η Σάο Πάολο να κρατήσει το 2-1 απέναντι σε μια κουρασμένη ομάδα όπως τη Σεάρα και ήρθαν για 6η συνεχόμενη φορά ισοπαλία. Οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι κύριοι για μια ακόμη φορά πλήρωσαν τη δυάδα αλλά μας έμεινε η κλασική πίκρα αφού ήταν ένα κλικ να γίνει το καλό.

Σε άλλα νέα η Ρεάλ είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης αφού κατέκτησε και το φετινό Champions League σε ένα ματς που είχαμε πολλές φάσεις , ειδικά από τη Λίβερπουλ , αλλά ο Courtois έδειξε ποιος είναι. Ακόμη ένα τελικός (4ος στη σειρά) που λήγει με το σκορ 0-1 ή 1-0 ενώ και το ματς τελείωσε με μόνο 1 κάρτα. Αυτά με όσα έγιναν και πάμε στο σημερινό κουπόνι.

Καταρχήν έχουμε δύο μεγάλα ντέρμπι στη Βραζιλία και ξέρετε ότι δεν μπορώ να απέχω.

Έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Σάντος και την Παλμέϊρας. Το Classico de Saudade όπως αποκαλείτε ( το ντέρμπι της νοσταλγίας) είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του Σάο Πάολο από το 1916 παρακαλώ. Μάλιστα τις δεκαετίες 1950 -1960 γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα αφού οι δύο ομάδες κατέκτησαν αρκετά πρωταθλήματα στη κατοχή και κύπελλα αλλά και επειδή πέρασαν παίκτες όπως οι Pele και Julinho Βotelho ( η φωτογραφία στήλης).

Μάλιστα το 1958 έγινε το κορυφαίο παιχνίδι των δύο ομάδων όπου μπήκαν 13 γκολ με την Σάντος να κερδίζει 7-6 την Παλμέϊρας με το αξέχαστο δίδυμο Pele – Pepe να πετυχαίνουν 4 γκολ. Εκείνες τις εποχές λοιπόν νοσταλγούν οι οπαδοί των δύο ομάδων για αυτό και το συγκεκριμένο παρατσούκλι στο ντέρμπι.

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα όπου θα παιχτεί για μια ακόμη φορά το ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες όπου προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω κάποιο φαβορί.

Ναι μεν η Παλμέϊρας είναι καλυτερη ομάδα αλλά η Σάντος έχει δυνατή έδρα ενώ και οι φιλοξενούμενοι θα είναι χωρίς τον τιμωρημένο Ferreira στον πάγκο ενώ θα έχουν και κάποιες απουσίες. Οπότε κάτι 2αρια στο διπλό δεν είναι για να τα ακουμπήσουμε. Τι σκέφτομαι ;; Έχουμε κοκκινάκια ρέφερι (4 κόκκινες σε 4 ματς φέτος) και σε ένα τέτοιο ματς μπορεί να ξεφύγει σε ένταση και ξύλο.

Ντέρμπι είναι και αν μη τι άλλο μπορεί να δούμε να πέφτουν ψιλές. Το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη δίνει 6,50 και θα το τιμήσω. Κόκκινη είχαμε και στο τελευταίο ματς μεταξύ τους.

Το ίδιο στοίχημα θα παίξω και στο άλλο μεγάλο ντέρμπι ,το γνωστό ”Fla – Flu” όπου είχαμε μιλήσει πιο αναλυτικά γι αυτό σε παλιότερη στήλη.

Στο 4,75 εδώ το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη”. Εδώ έχουμε πιο ζόρικο ρέφερι. Πάντως οι αποδόσεις στο διπλό μέχρι που σε τραβάνε να το παίξεις και άσσο το ματς.

Οπότε μονά και δυάδα τα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα μου αρέσει το 1+g/g στην Ολλανδία ανάμεσα σε Αλκμάαρ και Φίτεσε. Τα δύο τελευταία έληξαν 3-1 εκεί μέσα και θεωρώ ότι θα το πάρουν το ματς οι γηπεδούχοι αλλά θα πετύχουν γκολ οι καλοί επιθετικά φιλοξενούμενοι.

Με 3-1 παίρνει και την πρόκριση η Αλκμάαρ. Στο 8,30 το anytime score και στο 3,40 το κόμπο.

Το ίδιο κόμπο μου αρέσει και στο Περού ανάμεσα στη Μελγκάρ και την Ουνιβερσιτάριο. Με φόρα έρχεται η ομάδα του Lorenzo αφού έχει 6 συνεχόμενες νίκες και αντιμετωπίζει την δύσκολη Ουνιβερσιτάριο. Σίγουρα για 1,6 δε λέει κάτι ο άσσος αλλά το κόμπο με g/g που πάει στο 3,5 είναι μια καλή τιμή.

Τα τέσσερα τελευταία εκεί μέσα έληξαν με το σκορ 2-1 και 1-2 με δύο νίκες να έχει η κάθε ομάδα. Θα δούμε γκολ σίγουρα ενώ μπορεί να δούμε και καμιά ανατροπή με μεγάλο σκορ. Δηλαδή να προηγείται με 1-2 η Ουνιβερσιτάριο και να λήξει 3-2. Οπότε θα ρίξω και κάτι στο anytime score 1-2 άμα καθίσει να πιάσουμε και τα δύο μπετ (51 απόδοση δίνει το σενάριο αυτό).

Αλλιώς μπορεί να λειτουργήσει και σαν κάλυψη άμα τυχόν δεν έρθει ο άσσος. Πάντως είναι λαθάκι για εμένα και το όβερ αλλά και το g/g που παίζουν και τα δύο στο 1,95.

Τέλος κόκκινες μπορεί να δούμε και στα ματς των Σεντ Ετιέν από Γαλλία αλλά και της Μορειρένσε από Πορτογαλία. Σημαντικά παιχνίδια και περιμένω ένταση. Εγώ θα πάω πάσο αλλά δείτε τα εσείς.

Οπότε ξύλο στην Βραζιλία με τα σπουδαία ντέρμπι και γκολ σε Ολλανδία και Περού (Tα κόμπο έχουν και πρώιμη).

Τα λέμε το βραδάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS