2556

Μάκης Μηνδρινός

Με το δεξί

Καλησπέρα στο λαό του betsellers, περιμένοντας καρτερικά τη σειρά μας (όπου και έφθασε) να πάρουμε σειρά για το blog, να γράψουμε και μείς. Μια μικρή εισαγωγή για μένα. Κατάγομαι από ένα χωριό της Φλώρινας, τα τελευταία 12 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη, σπουδάσαμε εδώ και μένουμε εδώ (προς το παρόν). Με το στοίχημα ασχολούμαι εδώ και 10-12 χρόνια, φαν του billara… Tο στοίχημα για μένα είναι απόδοση, φόρμα της ομάδος, ψυχολογία και παρασκήνιο, το λεγόμενο… τζουτζουμπρούτζου!!.

Από το στοίχημα κανείς δεν έγινε πλούσιος και ούτε θα γίνει και βέβαια ποτέ δεν θα σταματήσει…. αλλά μπορούμε να βγάζουμε της μπίρες μας, τα ταξιδάκια μας ,ένα πακέτο τσιγάρα και γενικά τα γούστα μας. Οπότε πάμε να μπούμε με το δεξί στην περίοδο όπου θα τα λέμε για μία εβδομάδα, ξεκινώντας από σήμερα, από το ντέρμπι στη γειτονιά των βάσκων, το Εϊμπαρ – Μπιλμπάο, ενώ ακολουθεί ένα δεύτερο ντέρμπι Βάσκων για την Εϊμπαρ, στην Αλαβές.

Η Εϊμπαρ στα τελευταία 6 ματς μέσα στο Ιπούρουα έχει σκοράρει και στα 6. Είναι ομάδα που της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, μπαίνει πάντα δυνατά στα ματς , έχει στο τσεπάκι της την (άνετη) παραμονή στην κατηγορία και κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι ομάδα συνόλου που χαίρεσαι να την βλέπεις. Το Μπιλμπάο από την άλλη έχει σκοράρει επίσης στα 6 από τα τελευταία του παιχνίδια.

Κυνηγάει επίσης Ευρώπη, 5-1 το τελευταίο ματς με τη Λας Πάλμας, γενικά παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Άπαντες στη διάθεση του Βαλβέρδε. Πιστεύω το οβερ σαν απόδοση 1,90 είναι καλό αλλά το g/g και οβερ 2,5 στο 2,15 είναι ακόμα καλύτερο σε ένα ματς που αναμένεται να έχει ένα γρήγορο ρυθμό και πιστεύω γκολ και θέαμα από δύο επιθετικές ομάδες. Το επόμενο ματς που θα ασχοληθούμε είναι το Πεσκάρα – Ρομα.

Η Πεσκάρα του Ζέμαν έχει υποβιβαστεί, τελείωσε το παραμύθι. Ομάδα Ζέμαν χωρίς επιθετικό ρυθμό δεν υπάρχει, πρώην τεχνικός της Ρόμα ήταν και 25 χρόνια ζούσε στις γειτονιές της Ρώμης. Η Ρομα από την άλλη, μετά την απώλεια βαθμών κόντρα στη Νάπολι το θέλει το ματς, είναι σε καλή κατάσταση και θα το πάρει. Οι οπαδοί της Πέσκαρα έχουν κόντρα με τους Λατσιάλι, ένα φιλικό κλίμα θα επικρατεί στο γήπεδο και πιστεύω πως θα έχουμε ένα ακόμα ματς με γκολ και θέαμα πολύ θέαμα.

. Το g/g και οβερ 3,5 στο 2,20 νομίζω είναι καλό σαν απόδοση. Οπότε δυάδα με G/G και οβερ στο Εϊμπαρ – Μπιλμπάο και G/G και οβερ 3,5 στξ Ρώμη. Συνολική απόδοση 4,70. Εις το επανιδείν  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος