1282

Thassios

Με το δικό μας ”σεντόνι”!! – UPDATE!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Το Σαββατοκύριακο τελικά που μας πέρασε σωστά επικεντρώθηκα στις κόκκινες κάρτες αφού είχε μια ντουζίνα. Εμείς πιάσαμε μόνο δύο και δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος καθώς θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα. Το Σάββατο ήταν λάθος που άφησα την Έβερτον ενώ την Κυριακή μάλλον προσπέρασα κάποια ματς που έπρεπε να τα έχω στη τελική διαλογή  (Βιγιαρεάλ ,Αντάλιασπορ) ενώ άφησα έξω το Ρωσικό ντέρμπι γι αυτό της Ελλάδας.

Βέβαια όλα αυτά τα λέω τώρα ”κατόπιν εορτής” που λένε αλλά την επόμενη φορά καλό είναι να τα ζυγίσω καλύτερα . Στα φρέσκα τώρα έχουμε γεμάτη εβδομάδα με Αγγλία , Champions League ,Europa League , Copa Libertadores αλλά και κάποια παιχνίδια από τα πρωταθλήματα. Φυσικά και ο περισσότερος κόσμος θα ποντάρει στη κορυφαία οργάνωση, πράγμα που εδώ στο Betsellers έχουμε μάθει ότι αποτελεί μεγάλη παγίδα , ενώ για την Αγγλία υπάρχουν  ο Μπιλ κι ο Μάκης οι πλέον ειδικοί στη Ελλάδα (μην σου πω ότι την ξέρουν καλύτερα και από τους ίδιους τους Άγγλους) που θα ασχοληθούνε για να σας δώσουνε τα φώτα τους.

Εγώ θα επικεντρωθώ στο δικό μου ”σεντόνι” Libertadores αλλά και κλασικά σε ειδικά στοιχήματα όσο αναφορά τα υπόλοιπα.

Στο Libertadores λοιπόν φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική όπου υπάρχουν ενδιαφερόμενες και μη. Χθες να σας πω την αλήθεια είχα ετοιμάσει update όπου θα πόνταρα μια δυάδα για να προλάβω αποδόσεις έχοντας ποντάρει τον άσσο της Πενιαρόλ και το Χ2 της Ντεφένσα μέσα στην αδιάφορη Σάντος.

Δυστυχώς μέχρι να ανεβάσω (κυριολεκτικά μέσα σε 4 λεπτά) ο άσσος της Πενιαρόλ από 2,20 που άνοιξε έπεσε στο 1,80 (τώρα δίνει 1,65) με αποτέλεσμα τελικά να μην ανεβάσω ποτέ το update  αφού χάθηκε η όποια αξία. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται φυσικά αφού αρκετές φορές καραδοκούμε και δεν προλαβαίνουμε εν τέλη αλλά το θέμα είναι ότι ”περιμένουμε στη γωνία” τον μπουκ από την αρχή της σεζόν.

Τα περισσότερα λοιπόν παιχνίδια στο Libertadores είναι για το live καθώς ότι πριγκέιμ θα μπορούσε βαθμολογικά να έχει ενδιαφέρον είτε έχoυν κατρακυλήσει σε απόδοση είτε δεν έχουν αξία. Τώρα θα μου πεις ποιος κάθετε ρε Thassie εκείνη την ώρα να δει live τα ματς να ποντάρει;; Και θα συμφωνήσω μαζί σας (πάντως ας έχετε ανοιχτά τα κινητά το βράδυ αυτές τις μέρες).

Τα ξημερώματα λοιπόν έχουμε 6 παιχνίδια για το Libertadores και εγώ θα σταθώ σε 3 από αυτά όπου βρίσκω ενδιαφέρον σε κάποια ειδικά στοιχήματα. Στον αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με την Λίγκα Ντεπ. Ουν. Κίτο θα έχουμε μάχη για την πρώτη θέση . Θα είναι ένα ματς που θα έχει σκληρές μονομαχίες όπως και στον πρώτο αγώνα και η κόκκινη κάρτα είναι κάτι που θα είναι στις επιλογές μου.

Μια επιλογή που επιβεβαιώθηκε και στον πρώτο αγώνα αλλά και στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων (το 2015 για το Sundamericana). Στα άλλα δύο παιχνίδια θα πάω με τα γκολ στο τελευταίο τέταρτο των παιχνιδιών καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν το παιχνίδι για τους δικούς τους λόγους. Αναφέρομαι στο ματς του 7ου ομίλου μεταξύ της Ολίμπιας και της Ντέλφιν αλλά και στο παιχνίδι του 3ου ομίλου μεταξύ της Κόλο Κόλο και της Βίλστερμαν.

Από εκεί και πέρα όπως ανέφερα είναι καλύτερα να τα δει κάποιος live αυτά τα ματς ώστε να έχει εικόνα και να ποντάρει ανάλογα.

Στο champions League τώρα δεν βρήκα κάτι με πολύ αξία απλά θα αναφέρω ότι μου άρεσε και από εκεί και πέρα εσείς θα αποφασίσετε. Στον αγώνα της Λάτσιο με την Ντορτμουντ σφυρίζει ό Γάλλος ρέφερι Clement Turpin o οποίος σε 30 αγώνες champions League που έχει παίξει έχει δώσει 16 πέναλτι.

Η μάξιμουμ τιμή είναι το 2,70 που βρίσκω και η αλήθεια είναι ότι δεν με τρελαίνει τόσο για το ποντάρω σε μονό. Στα υπόλοιπα Κράσνονταρ και Μπασακσεχίρ είναι δύο ομάδες που κάνουν πολλά φάουλ και παίρνουν αρκετές κίτρινες κάρτες πράγμα που περιμένω να κάνουν και σήμερα για να μπορέσουν να σταματήσουν τις επιθέσεις των Ρεν και Λειψία αντίστοιχα.

Το να είναι νικήτριες καρτών στα ζευγάρια τους δίνει 1,72 απόδοση και στις δύο περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα περιμένω γκολ στο ζευγάρι Τσέλσι  – Σεβίλλη ενώ στο Ντιναμό – Γιουβέντους είναι ένα ζευγάρι όπου σφυρίζει ο Ρουμάνος Ovidiu Hategan και δεν αποκλείεται να δούμε αρκετές κάρτες.

Τέλος στην Χιλή έχει τρεις αγώνες για απόψε και αν κάτι αξίζει αυτό είναι ο άσσος της Ντεπόρτες Ικίκε με την αδύναμη εκτός έδρας Λα Σερένα ή αν θέλετε κάτι με λιγότερο ρίσκο  το 1Χ και όβερ 1,5 που δίνει 1,87 ενώ αναμένετε να είναι μια αναμέτρηση που θα έχει γκολ (ίσως και ανατροπή).

Αυτά από εμένα για σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα παιχτούν όλα. Ότι αφήσω πάντως εσείς μην το ξεγράψετε (δείτε Αϊντχόφεν , Λίγκμπι και Ντιναμό την Κυριακή) και κάντε τις δικές σας χημείες.

Καλό απόγευμα και τα λέμε το βράδυ στο δικό μας ‘’στέκι’’!!

UPDATΕ

Καλησπέρα! Τι ήθελα χθες και έμπλεξα με τις Ευρωπαίες !Μια χαρά στη θέση της Μπασακσεχίρ θα μπορούσα να βάλω τον ωραίο άσσο της Ικίκε (η έστω το 1Χ και όβερ 1,5 που ανέφερα) ή θα μπορούσα να την κάνω δυάδα από γκολ στο τελευταίο τέταρτο των ματς που ανέφερα για το Libertadores και να είχα πληρωθεί .

Με αυτά και με εκείνα έχω φτάσει να χάνω 36 μονάδες και θα πρέπει να μπει κάπου στοπ στην κακή από ότι φαίνεται τελική διαλογή.

Σήμερα θα πάμε πάλι χαλαρά καθώς ενώ στην αρχή είχα επιλέξει μια μεταμεσονύκτια δυάδα με γκολ μετά έπεσε το μάτι μου στο παιχνίδι της Σέφιλντ με την Μπρέντφορντ. Συγκεκριμένα είδα τον ρέφερι που σφυρίζει (Darren Bond)  ο οποίος ενώ πέρυσι είχε μέσο όρο λίγο πάνω από το 3, φέτος σε 3 ματς έχει βγάλει 15 κίτρινες και 1 κόκκινη.

Ξέρω ότι η Αγγλία και ειδικά η Championship είναι από τα πρωταθλήματα που οι κάρτες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και οι ομάδες δεν έχουν υψηλούς μέσους όρους καρτών αλλά όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Τι εννοώ;; Οι μπουκ στο συγκεκριμένο ματς δίνουν σαν φαβορί να βγούνε πάνω από 2 κάρτες και θα συμφωνήσω μαζί τους . Κάπου εκεί είναι το σωστό! Ναι αλλά γιατί όταν το όβερ 3,5 κάρτες μου το δίνει κάπου στο 2,20 ,το ειδικό  να πάρει η κάθε ομάδα από 2 κάρτες (πάλι 4 θέλουμε δηλαδή) μου το δίνεις 5,50 ;;Για εμένα που ασχολούμαι με κάρτες αυτό το νούμερο είναι εκτός πραγματικότητας και ας μην βγει.

Το μάξιμουμ που θα έδινα θα ήτανε κάπου στο 3 -3,5 και γι αυτό θα το παίξω!Αλλωστε δεν θέλει πολύ ένα ματς να ξεφύγει σε κάρτες.

Τέλος για να κλείσουμε είδα και κάποια άλλα κυρίως από Ευρώπη όπως στο ματς της Μπάγερν που σφυρίζει το δικό μας παιδί ο Michael Oliver (πέναλτι ή κοκκινη) ή στο ματς της Αταλάντα τις πολλές κάρτες  αλλά είπα να μην ανοιχτώ και να τα αφήσω για live.

Όσο αναφορά την μεταμεσονύκτια δυάδα των γκολ, στο ένα ζευγάρι, στο ματς της Χιλής ανάμεσα σε Ούνιον και Κομπρεσάλ, η απόδοση στο g/g και όβερ 2,5 που είχα επιλέξει έπεσε στο 1,72 και έχασε την παραμικρή αξία . Στο άλλο ζευγάρι ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε και Μπαρτσελόνα για το Libertadores δίνει 2,20 και μπορείτε να το κρατήσετε σαν επιλογή εσείς άμα θέλετε να το κάνετε με κάποιο δικό σας δυάδα.

Εγώ λέω να πάρω τις ανατροπές και στα δύο παιχνίδια καθώς μιλάμε για ομάδες που κάνουν ανατροπές.

Καλό απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS