1832

Billaras

Με το ζόρι μιά δυάδα…

Τα…λόγια είναι περιττά που έλεγε και το τραγούδι, σε ότι αφορά στα ματς τα μεσοβδόμαδα. Νοιώθω λίγος να πιάσω να αναλύω αγωνιστικά το Σίτι-Τότεναμ ας πούμε. Τι να γράψω; Οπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, λίγα χιλιοστά τα έκριναν όλα. Αν ο Αγουέρο ήταν 20 πόντους πιό πίσω, θα είχαμε τίτλους γιά “επική πρόκριση” και “λιποβαρή” Τότεναμ.

Ηταν όμως πιό μπροστά, δεν μέτρησε το γκολ, οι τιτλοι πήγαν…ανάποδα. Το κοντράστ απίστευτο, σε καθήλωνε, τα μόνα που θα σχολιάσω είναι αυτό που είπε και ο Μάκης περί VAR, ότι άλλαξε-αλλάζει τα πάντα. Με VAR πέρυσι θα είχαμε οτι είχαμε στο Ρεάλ-Γιούβε; Με VAR πρόπερσι θα είχαμε ότι είχαμε στο Μπάρτσα-Παρί; Η απάντηση είναι “όχι”.

Θα είχε γραφτεί αλλιώς η ιστορία. Και το άλλο που θέλω να σχολιάσω είναι ότι τα φράγκα δεν σημαίνουν απαραίτητα και επιτυχία. Το μηδέν (μηδέν κανονικό, ρεκόρ γιά Premier League) της Τότεναμ στις μεταγραφές υπερκέρασε το 200-300-600 της Σίτι! Α, κάτι ακόμα: Προ καιρού στην τελευταία διακοπή έκανα θέμα στην Kingbet γιά άντε πόστ παρότι δεν παίζω.

Είχα σταθεί στην Αιντραχτ. Επιμένω ότι μπορεί να πάει ως το τέλος…

Στα φρέσκα πλεόν: Λίγα πράγματα. Κακό πρόγραμμα οι αγγλιδούλες, θα κάνω κράτει ως την Δευτέρα. Στήλη την Δευτέρα δεν θα ανεβάσω (γράφουμε γιά τις εφημερίδες), αλλά θα τις δούμε την Κυριακή με την άνεση μας, αφού έχει λίγα ματς γιά την ημέρα (ελέω Πάσχα Καθολικών) και θα ασχοληθώ με τις “μικρες” της Δευτέρας.

Αρα, σήμερα-αύριο-μεθαύριο κανονικά στήλη, αλλά όχι την Δευτέρα.

Στα σημερινά, δύο ώρες έψαχνα με τι να συνδυάσω την Πιτέρμπορο! Που έπεσε κιόλας στο 2,62. Δεν είναι μόνο η φόρμα, δεν είναι μόνο το κίνητρο, είναι και όσα “όμορφα” έγιναν με τον Μπάρτον όλα τα προηγούμενα 24ωρα στην Φλίτγουντ. Πλάκωσε ή δεν πλάκωσε στις μάπες τον αντίπαλο προπονητή στη φυσούνα; Χαμούλης κανονικός…

Μετά την Πιτέρμπορο; Τσάρλτον είχα σημειώσει (έσπασε το αήττητο της Λούτον), αλλά από το μέχρι χθες τίμιο 2,55 πήγε 2,37! Να στραφώ προς Νιούπορτ είναι μιά σκέψη, ακόμα απλήρωτοι στην Μπέρι και απειλούν με νέα απεργία.

Να στραφώ προς Καρλάιλ (το γλεντάνε στην Λίνκολν με την άνοδο, πρώτη φορά μετά 20 χρόνια θα είναι στην Λιγκ 1 τη νέα σαιζόν). Να στραφώ προς Μάκλεσφιλντ ή θα πάρει τον πόντο και τέλος; Γέοβιλ πάντως, δεν παίζω που να έρθει 0-25 (γέλια). Εχει και μερικά μικρά, πχ Μίντλεσμπρο και Σάλφορντ απίθανο να σπάσουν αλλά αυτά…μακριά απο εμένα. Μόνο γιά παρολί και παρολί στην Αγγλία έχω να παίξει ίσαμε 15 χρόνια!

Ο Μάκης πήρε Πιτέρμπορο και Μάκλεσφιλντ.

Αντε βρε, ας πάμε χεράκι-χεράκι. Τα ίδια κι εγώ. Θα πήγαινα με Τσάρλτον αλλά η απόδοση πλέον με ξυνίζει. Λίγο “αναγκαστικά” λοιπόν, πάω με την ίδια δυάδα. Χαλαρά.

Νέα στήλη αύριο, επίσης μεθαύριο. Σήμερα πάντως λόγω υποχρεώσεων δεν θα είμαι στο chat (αύριο θα είμαι).

Υ,Γ: Επτά μηνάκια, στο ξεκίνημα ακριβώς του νέο Betsellers (τέλη Σεπτέμβρη), “φαγαμε” report και μπλοκ από το Facebook.

Εξακολουθω να πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο. Πλέον επιστρέψαμε, η σελίδα μας είναι ξανά στο FB κανονικά μετά από ένα σκασμό διαβουλεύσεων και e-mail…

Y,Γ 2: Το νου σας στο chat (γίνεται ειδοποίηση μέσω twitter), ανεβαίνουν κι εκεί κείμενα-διαμαντάκια με την μορφή word γιά τέννις και Eurovision.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras