3372

Billaras

Με το φτωχό μου μυαλό…

Το μόνο που θα πω για χθες, είναι οτι στεναχωριέμαι που κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) είτε δεν διαβάζουν, είτε διαβάζουν αλλά δεν καταλαβαίνουν τι γράφω! Οχι τώρα, όχι χθες, αλλά γενικά. Κανένα πρόβλημα με τα αποτελέσματα. Τέσσερα σημεία μεγάλα, ήρθε ένα, ένα ήρθε ισόπαλο, δύο χάθηκαν στο γκολ (και το ένα με ανατροπή). Πολύ φυσιολογικά. Γράφω όμως, από την αρχή της σαιζόν, ότι εγώ κάνω ένα πείραμα.

Το έγραψα και την Τρίτη, το έγραψα και χθες. Αν τα έπαιζα όλα μονά χθες (που ήταν και το σωστό και είναι προφανές και γράφτηκε), σήμερα θα είχα βγει και από πάνω. Η Ντάγκεναμ που ήρθε, πλήρωνε πάνω από 5.00. Αλλά κάνω κάτι εν γνώσει μου. Το ρισκάρω να ζητήσω δύο μίνιμουμ. Δικαιώμά μου να το κάνω. Δοκιμάζω κάτι. Το αναφέρω. Γράφω ότι δεν είναι το ενδεδειγμένο.

Τι στο καλό δεν είναι καταννοητό σε όλα αυτά; Βίτσιο μου και καπέλο μου να αποφασίσω να δοκιμάσω έτσι. Οπως και βίτσιο και καπέλο του καθενός να παίζει όπως γουστάρει. Τα σημεία θα…άλλαζαν αν τα έπαιζα μονά; Αδυνατώ να καταλάβω την στενομυαλιά, σηκώνω τα χέρια ψηλά στην …φτωχομυαλιά, με φρικάρει η….παντελής έλλειψη προσπάθειας κάποιου να μην θέλει να καταλάβει.

Και με εξαγριώνει η βλακεία. Είμαι αιώνια πολέμιός της. Ας είναι. Εχουν δει τόσα τα μάτια μου, που δεν χαμπαριάζω έτσι εύκολα. Θα πρεπε να παίζω Λεβαδειακό χθες. Να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Και να τον έχω σε παρολί με Τσέλσι και Ντόρτμουντ. Και να βρίζω τον (κάθε) Κομπότη χθες. Θα ήταν πιό καταννοητό σε κάποιους…. Γιά σήμερα ψίχουλα.

Θα έπαιζα Κιέβο αν δεν είχε αναβληθεί, θα έπαιζα Χιρόνα αν δεν έπαιρνε νέο τεχνικό η Τενερίφη, θα έπαιζα Σασουόλο αν δεν είχε όλη την επίθεση έξω, θα έπαιζα και Παλέρμο αν επίσης δεν είχε απόντες. Σβήστηκαν όλα. Οπως σβήστηκε χθες και η Ατλέτικο. Πόσο ήρθε η Ατλέτικο; 4-0 κέρδισε. Ποιό ήταν το μοναδικό ντέρμπι που έγραφα από προχθές ότι θα παίξω; Αυτό.

Θα ήμουνα δηλαδή μάγκας αν επέμενα να την παίξω στο 2.62. Η…φτωχομυαλιά που λέγαμε παραπάνω. Ηταν ΜΑΘΗΜΑ ότι εγώ έκανα πίσω στο 2.62. Την είχα 3.20, πήγε εκεί που πήγε, την άφησα και ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΑ γιατί δεν με σύμφερε! Τι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι; Εκτός από το προφανές της απόδοσης, δεν μπορούν να καταλάβουν και πόσο δύσκολο είναι να διαλέγεις αυτόν τον δρόμο….

. Γιά να μην ψειρίζω πολύ το σήμερα, ιδού πόσο "φτωχό" είναι το δικό μου μυαλό: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πληρώνει τόσο ο Παναιτωλικός. Στο 6.00 η πιό φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μάλιστα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πληρώνει τόσο η Τσεζένα. Στο…6.50, όταν έρχεται από νίκη επί της Λάτσιο, παίζουνε μπάζο εναντίον μπάζου και το.

.άλλο μπάζο έχει εννιά ματς χωρίς νίκη! Δεν μπορώ και να καταλάβω το 4.00 της Βέρντερ που'ναι αήττητη το 2015. Ή μάλλον οκ, εδώ εχει κάποια λογική, γιατί έχει απέναντι το “όνομα” που λέγεται Λεβερκούζεν. Αλλά και 4αρι στη γηπεδούχο; Αν παίζανε εκτός θα ήταν κι αυτή στο 6.00 δηλαδή; Βάλτε στο σακούλι και δύο over σε Κάλιαρι (2.15) και Ιντερ (1.

80) και κλείσαμε. Γιά να …αστειευτώ λίγο, μήπως να βάλω στο σακούλι και τον…άσο του Πανιωνίου στο 1.57; Αχαστο στο 1.05 είναι, ότι …αν το έκανα, πολλοί θα ακολουθούσαν (γέλια). Γιά τους…φτωχόμυαλους, μιλάω ειρωνικά φυσικά…. Λοιπόν, ένα και ένα και ένα. Τρία μονά και ψιλουλια και στις δυάδες. Χαλαρά. Και τα δύο over μαζί, σαν να παίζω τέσσερα μονά σήμερα.

Ούτε draw no bet, ούτε τίποτα. Ερθουν δεν έρθουν, εγώ το βράδυ θα μελετάω τα μεσοβδόμαδα εγγλέζικα. Εκεί είναι το ψωμάκι…. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 3.800 μονάδες. Ποντάρισμα 8/2: Μονό αποδεκτό: Παναιτωλικός 2 (6.00) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Τσεζένα 2 (6.50) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Βέρντερ 1 (4.00) με 75 μονάδες. Δυάδες (τρεις) από 15 μονάδες.

Σύνολο 45 μονάδες. Δυάδα: Κάλιαρι over/Ιντερ over (3.87) με 85 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.500 μονάδες. Ραντεβού την Τρίτη, έχει φουλ Αγγλίες, άρα…κάτι καλό θα προκύψει! Υ.Γ: Γιά να φτάσει εδω που έφτασε αυτη η χώρα, πρώτα φτώχυναν τα μυαλά και μετά οι τσέπες….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras