1710

Billaras

Με τρία εγγλεζάκια-UPDATE!!!!

Ενα εκ των δύο άξιζε να περάσει την Κυριακή και ήταν η Ουτρέχτη φυσικά, ειδικά στο 1ο ημίχρονο κάθε αντεπίθεσή της μύριζε γκολ, έβαλε ένα αλλά δεν το “κλείδωσε” το ματς με ένα δεύτερο γκολ να πληρωθούμε κι εμείς. Ηρθε 1-1, δεν τρέχει τίποτα, ένα…τροχειοδεικτικό ήταν εκτός Αγγλίας (γέλια).

Πάω άμεσα στο παρασύνθημα με μικρή στήλη σήμερα εκτάκτως.

Πέρα από τα εγγλέζικα, στα σημερινά “σεντονάτα” βγάζει μάτια το g/g του ΑΠΟΕΛ-Αγιαξ, αλλά το πήρε η κατηφόρα από 1,95 στο 1,72 οπότε πάσο. Κάτι άλλο στα πλέι οφ του Champions League δεν έχω, τουλάχιστον σήμερα. Και απλώς σκέφτομαι αν αύριο και μεθαύριο κάνω κάποια δυάδα με over ή g/g, έχει κάμποσα.

Απλα..δεν είναι του γούστου μου αυτό το παιχνίδι. Οπως και να έχει, θα δείτε σίγουρα update αύριο μεσημέρι-απόγευμα. Ακόμα κι αν καταλήξω στο no bet. Οπότε το νου σας.

Οπότε, γιά σήμερα μονάχα, έχουμε τις τρεις εγγλέζικες κατηγορίες. Η δική μου αίσθηση μετά από τρία ματς είναι ότι δεν έχουν βρει ρυθμό.

Είναι λίγο…ότι να’ναι. Οχι παράλογο. Θα πάω αρκετά μαζεμένος και ψυλλιασμένος, εξάλλου δεν βρίσκω και κάτι εντυπωσιακά λάθος, ακόμα και οι μπουκμέικερς βλέπουν τα “πάνω-κάτω”.

Τίμια διπλάκια μπορεί να είναι η Μπλάκπουλ, η Πιτέρμπορο, η Λίνκολν, η Εξετερ. Καμιά αντίρρηση. Αλλά…μικρουλάκια ρε γαμώτο (πάντα γιά τα δικά μας δεδομένα).

Και παράλληλα, δεν πολυσυμφωνώ με τον Μάκη σήμερα γιά Νιούπορτ ή Μπρίστολ Σίτι που παίζει. Σπάνιο, αλλά να που συμβαίνει. Δεν ψήνομαι δηλαδή γιά τα ίδια σημεία. Τα προσπέρασα.

Θα πάω σε άλλα τρία, σε ένα trixie. Το ένα μάλιστα, αυριανο. Το πρώτο, είναι από τα “μικρουλάκια”, αφού δεν έχω κι άλλο.

Η Εξετερ. Στο 2,60. Τίμιο είναι, δεν με ρίχνουν οι μπουκ, η Ολνταμ είναι χάλια μαύρα και το λέγαμε ότι φέτος θα’χει μουρμούρα άφθονη. Μόνο ήττες ως τώρα. Η Εξετερ έχασε μαρς στο Λιγκ Καπ με κάμποσους παγκίτες, αλλά στο πρωτάθλημα αήττητη. Και το έχει το ύψος.

Το δεύτερο είναι παλι απο την 2η Αγγλίας και είναι η Φόρεστ Γκριν.

Εδώ διαβάζοντας report βλέπω ότι η Πορτ Βειλ δεν παίζει τόσο άσχημα, αλλα…έλα που δεν κερδίζει! Εχει από νωρίς πήξει στις ισοπαλίες. Την ίδια ώρα, η Φόρεστ Γκριν δεν παίζει και τόσο καλά, αλλά έλα που…κερδίζει! Βασικά δεν τρώει γκολ, οπότε βάζει έστω και ένα και καθαρίζει. Με λίγα λόγια, η Βέιλ λίγο αδικείται από τα πολλά Χ, η Φόρεστ Γκριν λίγο τυχερή αλλά εμένα με κόφτει τι αποτελέσματα φέρνουν και κυρίως η απόδοση.

Στο 4,20 η Φόρεστ Γκριν, το κρατάω γιατί ξεφεύγει. Αν ήταν πχ στο 3,10 δεν θα το κοίταγα καν!

Το τρίτο, το αυριανό, είναι η Σουόνσι. Πήγε 2,80, έπεσε κι αυτό, αλλά τι να κάνω άμα δεν έχω άλλα; Η φετινή Σουόνσι μου αρέσει, αήττητη το πάει σε τέσσερα ματς μαζί με το Λιγκ Καπ και παίζει και ωραία μπάλα. Η ΚΠΡ το ανάποδο και στο τελευταίο της ματς ήταν και κάκιστη, καθαρή ήττα.

Οριακά το κρατάω. Θα ήθελα εν κατακλείδι στο 2,85 πχ την Εξετερ και στο 3,10 την Σουόνσι, αλλά “παίρνω το αίμα μου πίσω” στην Φόρεστ Γκριν που δεν είναι γιά τόσο ψηλά.

Χαλαρά με αυτό το trixie, ας περάσει μίνιμουμ το ένα σήμερα να περιμένω αύριο. Θυμίζω, θα κάνω ένα update αύριο (αργά), θα δείτε tweet όταν το κάνω.

Και να μην ποντάρω, θα αναφερθώ σε σημεία.

UPDATE: Η Εξετερ…ακόμα χάνει γκολ, άμα δεν θέλει να σε πληρώσει δεν θα συμβεί ποτέ, θα στο κάνει και σαδιστικά, ακούς το “γκλιν” του live, βλέπεις 0-1 στο 95′ και μετά ακυρώνεται ως οφ σάιντ! Κρίμα γιατί η Σουόνσι πέρασε άερας.

Σήμερα, δύο σημεία και δύο γκολ/γκολ με απασχόλησαν.

Δεν παίζω τελικά τα σημεία πρώτον γιατί οι δύο φιλοξενούμενες έχουν και ρεβάνς μπροστά τους (άρα και το Χ με γκολ τους κάνει), δεύτερον γιατί δεν έχω εικόνα τους. Αναφέρομαι σε Τραμπζονσπόρ και Σπαρτάκ Μόσχας. Η ΑΕΚ με την Κραιόβα ήταν άθλια, το ΟΑΚΑ θα ναι άδειο, οριακά το άφησα. Ομοίως, δεν στέκει το 6αρι (ή 4,00 draw no bet) της ρωσίδας που έχει φορμαριστεί, έχει μέσα Σούρλε και τον γνωστό μας Πόνσε ενώ η Μπράγκα… μάλλον ρηχά νερά.

Τα αναφέρω όμως γιά να σας δώσω ιδέες.

Τα δύο g/g θα τα ποντάρω, θα’ναι η πρώτη μου φετινή δυαδούλα. Φέγενορντ-Χάποελ Μπερ Σεβά και Σελτικ-ΑΙΚ. Στο 2,20 το ένα, στο 2,50 το άλλο. Είδα Φέγενορντ με Ουτρέχτη, πίσω είναι… μπάτε σκύλοι άλεστε. Ας έρθει 3-1. Ομοίως, είδα Σέλτικ στα ευρωπαικά, γελάει ο κόσμος με την άμυνά της, δείτε τι της έκανε η Κλουζ! Δεν έχω εικόνα Μπερ Σεβά ή ΑΙΚ, αλλά εδώ δεν ζητάω σημείο, τους “ζηταω” απλά να σκοράρουν ένα γκολ κόντρα σε τραγικές άμυνες! Και σε αυτές τις αποδόσεις, αξίζουν.

Τίποτα άλλο, το νου σας μην κάνω και άλλo update αύριο Παρασκευή γιατί….με φαγουρίζει η Αστον Βίλλα! Κανονική στήλη το Σάββατο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras