2701

Billaras

Με τρία…θηρία!

Οταν δεν θέλει….δεν θέλει. Και δεν το ζορίζεις. Χθες ότι δεν ήθελε φάνηκε στο “απλό” παιχνίδι. Παρολί με over. Γράφω επί λέξη χθες: “Κάμποσα καλά over (σε Εουπεν, Σοσιεδάδ, Τουλούζ, Χέρτα, άντε και της Θέλτα αύριο)”. Να με θυμάστε, θα περάσει και η Θέλτα. Αλλα κοιτάξτε τα χθεσινά. Κάλλιστα μπορούσα να επιλέξω Σοσιεδάδ αντί Χέρτα.

Πήγα στο γερμανικό, χάθηκαν …αυτά που χάθηκαν, πάει το παρολί. Οπότε, “μήνυμα” εστάλη. Απλώς περιμένω. Δεν αλλάζω τίποτα, απλά φυλάγομαι όπως κάνω όλο το τελευταίο διάστημα. Πολύ σύντομος θα είμαι γιά σήμερα, αφού παραμένω εκτός έδρας και τρέχω. Εχω ήδη Αλαβές διπλό, το περιμένω. Οπότε δεν το ξαναπαίζω. Επισημαίνω απλώς ότι αν δεν το είχα μονό σήμερα θα το ξαναπαίζα.

Από εκεί και πέρα; Από μικρά, λίγο Φιρτ άσος, λίγο Μπολόνια άσος, άντε και το over της Θέλτα που επίσης ανέφερα από χθες. Αλλά δεν τα παίζω. Θα πάω μόνο με μεγάλα. Τι ξεχωρίζει; Ο Ατρόμητος (3.60), η Μίντλεσμπρο (7.50), η Νις (8.50), η Λουκέρνη (3.80), μιά… όχι τόσο αγωνιστική σκέψη έκανα γιά Παλέρμο (2.80), και αύριο η Σασουόλο (5.50), η Μίλαν (5.50) και η Αντάλιασπορ (5.

25). Αυτά είναι. Σε κάποια από αυτά μιλάει η φόρμα (πχ Λουκέρνη ή Ατρόμητος), σε κάποια η απόδοση είναι σκέτη πρόκληση (πχ Νις), σε κάποια άλλα δεν δέχομαι τις αποδόσεις όπως έχουν βγει (δηλαδή οκ, φαβορί η Φενέρ, αλλά…δείτε τι κάνει η “μικρούλα”, και οκ, φαβορί η Ρόμα αλλά…μιά τόσο παλαβή ομάδα κόντρα στην Μίλαν δεν στέκει με τόσο φαβοριτισμό).

Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, θέλω να ξεδιαλέξω αρκετά. Για αρχή, επειδή είμαι και λίγο ψυχάκιας, σβήνω τα…μικρότερα. Αν είναι να σπάσει το κακό σερί, ας σπάσει με κρότο. Η τακτική μου δεν αλλάζει από το “φεγγάρι”. Η μίζα αλλάζει, η φιλοσοφία ποτέ. Λοιπόν, σβήνω Λουκέρνη και Ατρομητο. Σβήνω και την Παλέρμο, δεν ξέρω την διάθεση της Κιέβο , αλλά έχετε το στο νου σας γιά live (δεν θα είμαι στο chat ούτε σήμερα).

Και μένουν πέντε. Βουνά. Μίντλεσμπρο-Νις-Αντάλιασπορ-Σασουόλο-Μιλαν. Το μικρότερο 5.25! Ομορφιές… Θέλω να σβήσω άλλα δύο και να πάω σε patent. Εδώ μιλάει μόνο το ένστικτο, εσείς αποφασίστε διαφορετικά αν θέλετε. Θα σβήσω Αντάλιασπορ και θα σβήσω και Σασουόλο (αλλά κι αυτά θα τα κοιτάω στο live, αφού θα είμαι πλέον στην έδρα μου και είναι αυριανά.

Δεν τα ξεγράφω δηλαδή οριστικά, απλά δεν ποντάρονται pre game). Αρα, έμεινε η τριάδα με…ψυχή. Νις (8.50)-Μίντλεσμπρο (7.50)-Μίλαν (5.50). Ούτε καλύψεις κάνω, ούτε τίποτα. Αφού είναι όλα (και) μονά. Εχω και την Αλαβές, καθάρισα. Τέσσερα “θηρία”. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 5.300 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Αλαβές 2 (4.50) με 40 μονάδες.

Ποντάρισμα 11/12: Patent: Μίντλεσμπρο 2 (7.50)-Νις 2 (8.50)-Μίλαν (5.50). Με 4 μονάδες η τριάδα. Με 12 κάθε δυάδα. Και στα μονά βάζω 40 σε Μίντλεσμπρο, 36 σε Νις, 54 σε Μίλαν. Ολο μαζί 170 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5.130 μονάδες. Είναι προφανές ότι παίζω λίγα, αλλά και ότι ρισκάρω. Θέλει…άντερα να είσαι σε κακό φεγγάρι και να παίζεις 7αρια και 8αρια. Αν σε κυριεύσει ο πανικός ψάχνεις όλα τα…άχαστα.

Αλλά εδώ είναι Betsellers, λέξεις όπως “πανικός”, “ρέφα”, “άχαστα” είναι απλώς…άγνωστες. Προφανές επίσης ότι και με ένα έχω καλούτσικο κέρδος. Οπως ότι αν βγει νωρίς η Αλαβές πήρα…όλο το ποντάρισμα το σημερινό πίσω και μέτα παίζω free τα σημερινά. Θα με πείτε τρελλό, αλλά είμαι αισιόδοξος. Τόσα χρόνια στο στοίχημα, έχω δει τα πάντα.

Ξέρω ότι πέρασε 1,5 μήνας ανομβρίας. Οπότε έρχεται ο καιρός γιά γύρισμα. Και ξέρω επίσης ότι ενώ σε συντριπτικό ποσοστό αυτή η εποχή είναι η καλύτερη, εμένα φέτος με πάει ανάποδα. Ας είναι, ας γυρίσει πριν τις γιορτές με τις απανωτές εγγλέζες (γέλια). Νέα στήλη την Τρίτη πλέον.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras