418

Billaras

Με τρία μεγάλα διπλά!

Γυρίζει το σεντονάκι, γεμίζουν τα μεσοβδόμαδα βράδια μας, πάλι καλά γιατί η μαυρίλα εμένα τουλάχιστον με είχε τυλίξει για τα καλά. Στοιχηματικά θέλω να το ξεχάσω το περασμένο ΣΚ, φάνηκε κιόλας ότι “δεν ήμουν εδώ”. Ημουν κάπου αλλου. Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξω. Ακόμα έχω πολλά μέσα μου, αύριο θα πάω μετά από πολλά χρόνια σε διαδήλωση.

Ναι, θα βγω στο δρόμο. Να φωνάξω. Μπας και ακουστούμε και μπας και μου φύγει όλη αυτή η οργή που νοιώθω. Αν μπορείτε κάντε το κι εσείς. Αν δεν σηκωθούμε τώρα από τους καναπέδες, πότε θα σηκωθούμε δηλαδή;

Τέλος πάντων, ας μην λέω συνέχεια γι αυτά. Ας μείνω στα δικά μας.

Ελπίζω να είδατε το χθεσινό vidcast, αν όχι δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=fFFczyZftWM . Καλύπτουμε περίπου τα πάντα με τον Μάκη. Λέμε και για την 7αρα της Λίβερπουλ, λέμε για πολλά, λέμε φυσικά και γιά τα όσα έχουμε μπροστά μας.

Εχω ήδη αποφασίσει τι θα παίξω. Απόψε Ντόρτμουντ και Σριούσμπερι. Αύριο τίποτα. Και την Πέμπτη τη Φράϊμπουργκ. Οποιος ακολουθήσει, ας διαλέξει τον τρόπο.

Με κάλυψη; Με χάντικαπ; Με dnb; Με διπλή; Εγώ δίνω την κατεύθυνση.

Απ τα αγγλικά σκέφτηκα πολλά, Χάτερσφιλντ, Ρέντινγκ, ακόμα και Τζίλιγχαμ, αλλά τελικά κατέληξα σε ένα. Την Σριούσμπερι. Ομάδα που είναι καλά (μιά ήττα εδω και 11 ματς απο μέσα Γενάρη), που μας έχει πληρώσει και πρόσφατα, που δεν παρατάει ματς (προχθές έχανε μέσα στη Ντέρμπι 2-0 και το έφερε 2-2, σαν νίκη είναι αυτό) και που μας την δίνουν στο 5,00! Κόντρα στην αφερέγγυα Πιτέρμπορο, το…ασανσέρ αυτό.

Στις 11/2 Πιτέρμπορο-Μπόλτον 0-5. Στις 25/2 Πιτέρμπορο-Πλίμουθ 5-2! Και μετά δύο σερί δεν σκοράρει. Αντε βγάλτε άκρη…

Οσο γιά το Τσέλσι-Ντόρτμουντ δεν χρειάζεται να πω πολλά. Μιά μη ομάδα κόντρα σε μιά ομάδα. Η Τσέλσι δεν είναι ομάδα. Ισως γίνει. Παίζουν άγνωστοι μεταξύ αγνωστων, τρομερό θέμα στο γκολ, άγχος στα κόκκινα. Η Ντόρτμουντ το ανάποδο.

Κάνει υπέρβαση φέτος, είναι στο όριό της, το τιμώ αυτό. Της κανει και το Χ, αλλά αν ανοιχτεί η λονδρέζα, μιά χαρα παίζω το 4,75.

Αυτά τα δύο είναι. Βάζω και το 5,25 της Φράιμπουργκ που δεν θέλει συστάσεις και δεν θέλει και τρομερή ανάλυση. Γενικά οι αποδόσεις είναι βγαλμένες σαν να μιλάμε γιά άλλων εποχών Τσέλσι και Γιούβε. Προμοτάρουν φανέλες, αλλά δεν παίζουν οι φανέλες.

Και φέτος είναι και οι δύο κάκιστες.

Αν θέλετε ειδικά και fun bets ψαχτείτε γιά Μπέλινγκαμ any time, αν θέλετε over ψαχτείτε γιά το Σπόρτινγκ-Αρσεναλ, αλλά εγώ θα μείνω με αυτά τα τρία. Αύριο αποκλείεται να κάνω update. Την Πέμπτη ίσως όμως προσθέσω κάτι. Στο chat πάντως θα είμαι και στις τρεις μέρες, να “ρεφάρω” λίγο την απουσία μου του Σαββατοκύριακου.

Και τα τρία έχουν πρώιμη, πάω με patent και θα δουμε τι θα γίνει, άλλη κάλυψη δεν κάνω. Σέκα διπλά, με ρίσκο και ψυχή!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras