187

Thassios

Βάρος σε διπλές και γκολ

Καλημέρα τσολιάδες μου!

Επέτειος σήμερα και όπως κάθε χρόνο θα πούμε να μην ξεχνάμε και να φροντίσουμε να μάθουν και οι νέες γενιές. Είναι κληρονομιά και υποχρέωσή μας. Να μάθουν ποιοι είναι όλοι αυτοί που έδειξαν τι πάει να πει Έλληνας και να πούμε κάποια στιγμή και το δικό μας ‘ΌΧΙ’ σε όλα αυτά που τραβάμε καθημερινά και γίνονται εις βάρος μας.

Και για να πάμε στα δικά μας , το Betsellers λέει πάντως το δικό του ‘ΟΧΙ’ σε όλα αυτά τα τερτίπια των μπουκ που έγραψε και σε εκείνο το κορυφαίο Editorial ο Billaras.

Στα στοιχηματικά τώρα τζίφος τη Πέμπτη με τα σκοράκια μας. Βασικά αξίζαμε ένα , αυτό της Αλκμαάρ και ίσως οριακά το 2-2 σε Μπεσίκτας που είχε πολλές φάσεις. Από τα άλλα είδαμε μια χάλια Γουέστ Χαμ (και έναν εξαιρετικό Ολυμπιακό), έναν χάλια Άγιαξ ενώ στην Γκενκ δε μπορούσε καμία να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Προχωράμε στα φρέσκα όπου δε με ενθουσιάζει και πολύ το αποψινό πρόγραμμα.

Ξεκινάω από την Ελλάδα. Στάση στο Βόλος – Κηφισιά. Ο Βόλος είναι ένα ματς που θέλει να κερδίσει καθώς βρίσκεται στη τελευταία θέση και δεν έχει νίκη ακόμη. Εντός έδρας έχει μόνο g/g + όβερ 3,5 και με την άμυνα να μην είναι το δυνατό του στοιχείο. Η Κηφισιά είναι ομάδα που μπορεί να βρει γκολ (είδαμε ένα εξαιρετικό 4-4 με τον Πανσερραϊκό ενώ σκόραρε μέσα σε ΠΑΟΚ και Άρη).

Το ματς ξεκινάει από το 1-1 (2,75 σαν anytime score) ενώ δε νομίζω να μείνει εκεί με τον Βόλο να καίγεται. Το κόμπο ”g/g + όβερ 2,5” δίνει 2,40. Πολύ τίμιο για κάποια δυάδα.

Πάμε τώρα στην Ισπανία. Έχουμε το Μαγιόρκα – Χετάφε. Η Χετάφε εκτός έδρας έχει μόνο όβερ και τα τρία τελευταία είναι g/g + όβερ 3,5. Τα περισσότερα παιχνίδια της ξεκινάνε από το 1-1 όπου μια από τα ίδια είναι και η Μαγιόρκα.

Στα 5 τελευταία έχουμε 4 όβερ και όλα ξεκίνησαν από το 1-1. Εξαιρετικό το 3,10 σαν anytime score ενώ το g/g + όβερ 2,5 δίνει 3,45. Στα μάτια μου έχει αξία.

Πάμε στη Γαλλία όπου έχουμε το Λανς – Ναντ. Η Λανς προέρχεται από μια καλή εμφάνιση με την Αϊντχόφεν και άξιζε κάτι παραπάνω από το 1-1. Φυσικά η Κούραση θα είναι ένα θέμα και απέναντι έχει να αντιμετωπίσει μια Ναντ που είναι πολύ καλή.

Με 4 νίκες στα τελευταία 5 θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Θεωρώ ότι θα σκοράρουν αμφότερες όπως γίνονται σε όλα τα παιχνίδια τους σχεδόν και είναι ακόμη ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το 1-1. Από εκεί και πέρα αν αξίζει κάτι άλλο είναι η μη νίκη της Λανς. Οπότε κρατάμε και το Χ2+ g/g ή και το Χ2 + όβερ 1,5.

Στάση στην Γερμανία και στο Στουτγάρδη – Χόφενχαιμ.

Τα είπανε τα παιδιά την εκπομπή. Μια εξαιρετική εκτός έδρας ομάδα , αντιμετωπίζει μια γηπεδούχο που θα είναι χωρίς τον καλύτερό της παίκτη. Είναι ένα παιχνίδι που περιμένω να έχει γκολ ενώ δε βλέπω να ξεφεύγει από το Χ2. Το κόμπο Χ2 + όβερ 2,5 δίνει 3,45 και είναι τίμιο. Δεν είναι παιχνίδι που βλέπω να λήγει 0-1. Ίσως το 1-1 να με φοβίζει λίγο αλλά το Χ2 + g/g δίνει 2,65 και είμαι 1 μονάδα σχεδόν κάτω.

Οπότε κρατάω το κόμπο που το όβερ που μου αρέσει πιο πολύ από.

Από εκεί και πέρα καλό είναι και το g/g ημιχρόνου στο Βέρντερ – Ουνιόν αν και δε ξέρω τι κούραση θα κουβαλάει η κακή Ουνιόν.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα για γκολ. Στις κάρτες σκέφτηκα για κόκκινη το Μπόρνμουθ – Μπέρνλι. Δύο ομάδες που βρίσκονται στο πάτο της βαθμολογίας και θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια.

Αν δεν κερδίσουν και το αποψινό , τότε πότε. Η Μπέρνλι φέτος έχει ήδη 3 κόκκινες (τις 2 εκτός έδρας) και η Μπόρνμουθ βγάζει νεύρα , πράγμα που το είδαμε και στο τελευταίο με τη Γουλβς που πήρε κόκκινη. Τίμιο το 5,5αρι στη κόκκινη κάρτα όταν στην Αγγλία είδαμε τη προηγούμενη αγωνιστική 4 κόκκινες.

Μετά στη Πορτογαλία έχω ένα ζευγάρι που μου ξυπνάει ωραίες μνήμες.

Το Δεκέμβριο του 2016 λοιπόν ήταν σε αυτό το ζευγάρι όταν έμαθα τον κοκκινάκια ρέφερι Verisimo. Τότε λοιπόν προς το τέλος του αγώνα και μετά από διαφωνία δύο ποδοσφαιριστών (αντιπάλων) πήγαν με έντονο ύφος στον ρέφερι. Χωρίς πολλά πολλά τους βγάζει από 2η κίτρινη και κόκκινες. Από τότε τον έβαλα στην λίστα. Το παιχνίδι ήταν το Γκιμαράες – Τσάβες.

Σήμερα λοιπόν μετά από 7 χρόνια το ζευγάρι αυτό ξανασυναντάει τον ρέφερι. Βλέπω στα παιχνίδια της Τσάβες ένταση και 3 σερί κόκκινες στα ματς. Αποκλείστηκε από το κύπελλο και θα τα δώσει όλα από στο Πρωτάθλημα. Από την άλλη η Γκιμαράες δεν είναι κανένα θηρίο. Αν δε της βγαίνει το ματς είναι από τις ομάδες που νευριάζουν οι παίκτες της.

Επειδή μου αρέσουν αυτές οι συμπτώσεις θα κρατήσω εδώ το κόμπο ”κίτρινη στο ημίχρονο Τσάβες + κόκκινη”.

Αυτά ήταν όλα. Μέτριο πρόγραμμα. Ωστόσο αυτά τα λίγα μου αρέσουν. Τι θα παίξω ;;

Θα ποντάρω το παρακάτω τρίξι.

Μετά θα ποντάρω χαλαρά με 2 μοναδούλες τη κόκκινη στην Αγγλία. Ήθελα να παίξω και το κόμπο που ανέφερα στην Πορτογαλία, αλλά αποφάσισαν οι μπουκ ξαφνικά εκεί να μην δώσουν πολλές αγορές με κάρτες (π.χ. όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες ημίχρονο).

Επειδή λείπουν και οι ομαδικές κόκκινες θα παίξω λίγο το όβερ 1,5 κόκκινες κάρτες για το καλό της Ιστορίας.

Αύριο το πρωί νέα στήλη. Το απόγευμα τα λέμε στο chat. Να περάσετε όμορφα σήμερα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS