1810

Billaras

Με τρεις δυάδες!

Ούτε στα fun bets δεν μας θέλει (γέλια). “Αγκαλιά” με 14 μονάδες καθαρού κέρδους είμαστε την Τετάρτη, με το σκορ 1-0 ως το 75′ και τίποτα να μην δείχνει πολλά γκολ. Μπήκαν όμως, χαίρετε. Ντάξει, δεν έκατσα και να σκάσω, ένα fun bet ήταν, αλλά why not όταν δείχνει ότι ήταν σωστό;

Το προσπέρασα, “σβηστός” ημουν αυτές τις μέρες έτσι κι αλλιώς, το βάρος είναι στα φρέσκα.

Σε ένα κουπόνι κάπως περίεργο. Οκ, σαφώς ευκαιρίες γιοκ (τέτοια εποχή θα ήταν…θαύμα να υπήρχαν). “Τίμια” έχει κάμποσα, αν κάνεις και λίγο τα στραβά μάτια έχει ακόμα περισσότερα. Οκ, δεν μιλάω γιά Θέλτα του 1,85 (είπαμε ρε παιδιά) ή Τσάβες του 1,65 (το…τερματίσαμε), αλλά κάπως πιό “υποφερτά” έχει. Ουσιαστικά είμαστε το 85′ της σαιζόν, σε λίγο θα μπούμε στα χασομέρια.

Απαξ και τελειώνουν οι αγγλιδούλες, το μεγάλο μας αβαντάζ χάνεται.

Nα τα πάρω με τη σειρά: Εκτός Νησιού, τέσσερα ξεχώρισα. Καέν, Εξτρεμαδούρα, Στουτγάρδη και Βέρντερ. Τίποτα άλλο. Τα…ψειράκια τα ανέφερα παραπάνω, ζωή σε λόγου τους (γέλια). Στα τέσσερα αυτά έχω αξία. Να μην το παιδεύω, έσβησα Καέν (καίγεται και η άλλη, με παραξενεύει η απόδοση που ίσως “κάτι” κρύβει), έσβησα και Στουτγάρδη (παραπήγε χαμηλά γιά διπλό στη Γερμανία) και έμεινα με Εξτρεμαδούρα και Βέρντερ.

Φορμα μεγάλη η μιά, βρίσκει προβληματική Ντόρτμουντ η άλλη. Η Ταραγόνα έχει χαιρετήσει, η δε Βέρντερ ελπίζει σε Ευρώπη και άμα βλέπω Ντόρτμουντ να χάνει το ντέρμπι από αυτή τη φετινή Σάλκε και να μην έχει και Ρόις, δεν μπορώ να προσπεράσω. Αρα, δύο στο χέρι σε μονά και δυάδα.

Και πάμε στο Νησί…

Η διαλογή έβγαλε Γουέστ Χαμ, Κάρντιφ, Μπόρνεμουθ (από Premier), Σριούσμπερι, Μπράντφορντ ξερό Χ, Οξφορντ γιά ένα κουλό, Ακριγκτον γιά δεύτερο κουλό, Πλίμουθ, Μάκλεσφιλντ ξερό Χ και Νιούπορτ.

Μιά κατηγορία είναι τα δύο κουλά του 8,00. Στο ένα ζύγισα τα…γλέντια της Λούτον, στο άλλο ζύγισα την απογοήτευση της Πόρτσμουθ. Καταλήγω να τα αφησω, αλλά άπαξ και τα ανέφερα, είναι στην διάθεση όποιου νοιώθει τυχερός και έχει έμπνευση.

Τα επόμενα που αφήνω είναι τα δύο φαβορί της Premier.

Η Γουέστ Χαμ άξιζε με την Τότεναμ (είχε “προειδοποιήσει” κόντρα στην Γιουναιτεντ). Η δε Κάρντιφ όλο θέλει αλλά μάλλον δεν μπορεί κιόλας. Να την ποντάρω 2,60 ενώ έχει και σοβαρούς απόντες; Με την πεσμένη Φούλαμ δεν μπόρεσε. Γιατί να μπορέσει (και κυρίως γιατί να την ποντάρω εγώ) τώρα; Ας πάει στο καλό!

Μετά είναι τα δύο χινάρια.

Εδώ ζορίστηκα. Με Χ η Μάκλεσφιλντ σώζεται σίγουρα, η Γουίμπλεντον κατά 95% (αυτής μπορεί και να μην της αρκεί). Η Μάκλεσφιλντ σώζεται σίγουρα γιατί έχει μεγάλη διαφορά τερμάτων από την Νοτς Καουντι (γιά την οποία ίσως κάνω ενα αφιέρωμα σύντομα, μιλάμε για 157 σερί χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν είναι μιά τυχαία ομάδα και γιά πρώτη φορά όλα δείχνουν ότι πάει στην Νάσιοναλ Λιγκ).

Σβήνω το ένα χινάρι λοιπόν, μένω με το άλλο.

Επόμενη στάση, δύο φαβορί Πλίμουθ και Νιούπορτ. Με νίκη η μιά οριστικά στα πλέι οφ, με νίκη η άλλη ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία (αρκεί να μην κερδίσει η Σάουθεντ). Γιατί τα συζητάω; Στην Πλίμουθ (που με πίκρανε προ ημερών), άλλαξαν όλα. Προπονητής δρόμο, συσπείρωση άμεση (sold out), παίκτες να δηλώνουν ότι θα καταθέσουν ψυχή, τα θέματά της ήταν εσωτερικά-όχι αγωνιστικά.

Στη Νιούπορτ τα ξέρετε, κάνει ντεμαράζ και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Πλίμουθ ΔΕΝ θα έπαιζα ούτε χάρισμα αν 1)δεν είχε αλλάξει ο προπονητής και 2) αν δεν αυτοκτονούσε η Σκάνθορπ που μάλλον έχει πάρει απόφαση ότι έπεσε αλλά και να μην το έχει πάρει, σήμερα θα πρέπει να βγει στο ξεφωτο. Κάνω τα στραβά μάτια; Προφανώς. Ισως και να θεωρηθεί και λάθος μπετ.

Θα τα βάλω σε μιά δυάδα πακέτο. Εκανα ένα σοβαρό λάθος τότε με τη Ραπίντ, έχω “δικαίωμα” και σε ένα δεύτερο (γέλια).

Τελευταίες σκέψεις πλέον. Μπόρνεμουθ; Σκαλώνω. Η Τότεναμ έσκασε. Κάνει μπαμ. Και έχει και τη ρεβάνς με τον Αγιαξ. Αλλά ρε γαμώτο δεν είναι καλά και η άλλη. Χάλια είναι και με τρύπια άμυνα. Και γυρίζει και ο Σον σήμερα στην ομάδα του Ποκετίνο.

Θα το αφήσω. Και θα κρατήσω Σριούσμπερι χωρίς υπερανάλυση, τα είπε όλα απο χθες ο Μάκης εξάλλου. Θα χαρούν πολύ να τους ρίξουν!

Αρα, κατέληξα σε τρεις δυάδες. Μιά “ξερή” και δύο σε μονά δυάδα. Θα είμαι στο chat από νωρίς και αύριο νέα στήλη κανονικά, ίδια ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras