2125

Billaras

Με τρεις ισοπαλίες

Ενα βημα πριν την ληξη και εφτασε ο καιρος να κλεισω τα τεφτερια μου στην  Σουπερ Λιγκα Ελβετιας ! Καλημερα , ονομαζομαι  Νικος Ευαγγελοπουλος  γνωστος  εδω  στο  Betsellers  ως Αρχοντας,  ξανασυστηνομαι  για τα νεα μελη ,εχω γραψει και αναλυσει  για δευτερη χρονια  στο Μπλοκ της ευδομαδας ,ευχαριστω  τους ιδιοκτητες του ,τον  Βασιλη και  τον Μακη  τον καθενα ξεχωριστα ,να ειστε καλα βρε παιδια .

Τελευταιο πονταρισμα  για την μεγαλη κατηγορια  Σουπερ Λιγκα Ελβετιας  για την χρονια 2017-18 , εχουμε την τελευταια αγωνιστικη ενω  στην  Β κατηγορια ειναι η προτελευταια ,αφηνω ενδεχομενο να υπαρξει ακομη ενα πονταρισμα στης  27 Μαιου  (τελικος Ζυριχη – Γιανγκ Μποις ) στο κυπελλο και να κανω  επειτα  τον απολογισμο  μου για μια χρονια με αρκετα χαμενα μπετ της τελευταιας στιγμης , στα χασομερια να χανω αυτο που δικαιουμαι.

Θα μου πειτε στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει δικαιοσυνη και ειναι μερος του παιχνιδιου να περνεις σημεια στα τελευταια λεπτα του αγωνα που ενω δεν τα  δικαιουμε και αλλα παλι στο παρα πεντε. Αυτα υπαρχουν και θα υπαρξουν ,ειναι  μερος του παιχνιδιου‘ και εμεις που ξερουμε το αγαπημενο μας παιχνιδι το γνωριζουμε πολυ καλα ,γιαυτο και θελει πολλα αντερα και τρομερη υπομονη  και με την καταλληλη σοβαροτητα να βγουμε στο κερδος μερα με την μερα .

Αλλη μια ποδοσφαιρικη  χρονια φτανει στο τελος της  λοιπον  και  εχω ξεχωρισει   τρεις  ισοπαλιες  που εχουνε τυχη να επαληθευτουν .   Γκολ με ισοπαλιες  βλεπω στην τελευταια αγωνιστικη μιας και οι ομαδες θα παιξουν ελευθερα χωρις να εχουν βαθμολογικο αγχος,εφοσον τα παντα εχουν κριθει στην Ευρωπη  και η Λοζαννη εχει χασει το τρενο της σωτηριας ,να μας αποχαιρετα στην Β κατηγορια και να ανεβαινει απο την Β η Ιστορικη Ξαμαξ.

Λουγκανο- Ζυριχη: Και οι δυο αδιαφορες   αλλα ειναι ιδανικο  ζευγαρι για να κλεισει με μοιρασια , εχουμε την Ζυριχη να κανει προβα για τον τελικο και να εμφανιζεται και με ελαφρο ροτεισον  και τους γηπεδουχους να θελουν να θελουν να αποχαιρετησουν τον κοσμο της με μια καλη εμφανιση . Τουν – Σιον: Ενα ακομη αδιαφορο βαθμολογικα  ζευγαρι με της ομαδες να θελουν να παιξουν ελευθερα χωρις αγχος ,η Σιον εχει σωθει και θα παιξει ελευθερα ,οπως και η Τουν αναμενεται να κανει αρκετες αλλαγες στο ροστερ της  και  με χαλαρη διαθεση’ κομενο και ραμενο για ισοπαλια .

Βασιλεια – Λουκερνη  , με τους γηπεδουχος να ειναι ανωτεροι ως ομαδα αλλα επειτα απο την καταληξη της δευτερης θεσης  θα ειναι ποιο χαλαροι  και με την Λουτσερνη να τα εχουνε καλα  δοιικητικα  και χωρις κανενα βαθμολογικο ενδιαφερων ισως δουμε ενα ομορφο παιχνιδι με σκορ 2-2  η 1-1 αφου η φυλοξενουμενοι σκοραρουν εκτος εδρας  τουλαχιστον ενα γκολ ,εχουν σκοραρει στα εννεα απο τα δεκα τελευταια εκτος.

  Το παιχνιδι μου Δυαδες – τριαδα (trixie) 20:00 FC Basel – FC Luzern  Χ 4,90 20:00 FC Thun – FC Sion Χ 3,80 20:00 FC Lugano – FC Zürich X 3,50 10 μοναδες στης δυαδες ,και  8 στη τριαδα   Αρχική κάβα 2017-2018 : 800 μονάδες  επιστροφες  μονάδες  0  Προηγουμενο παλιο υπολοιπο: 790,65 μοναδες  Ανοιχτά νεα μπετ: 38 μοναδες  Νέο υπόλοιπο: 752,65 μονάδες ΥΓ. Το χειρότερο πράγμα στο στοίχημα είναι να χάνεις και να μην ξέρεις πώς τα έχασες, ή να παίρνεις και να μην ξέρεις πώς τα πήρες.

Διότι, αν δεν ξέρεις, τότε θα επαναλάβεις τα λάθη με τα οποία τα έχασες και δεν θα θυμάσαι τον τρόπο που τα πήρες. Hθικον διδαγμα: Ξαναδιάβασε.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras