1572

Billaras

Με τρεις πιθανές εκπλήξεις!

Μία η άλλη χθες, η χασούρα μου ήταν οι δύο μοναδούλες του live. Να’ναι καλά η Γκρίσμπι που παρότι με 10 παίκτες…όλο το ματς (απ’ το 10′), κέρδισε. Τιτάνας Χάλουγουεϊ, δεν τον λατρεύω άδικα (γέλια). Κατα τα άλλα, υπήρξαν μικροατυχίες (και η αποβολή που ανεφερα και πέναλτι νωρίς υπέρ Σουίντον και κυρίως χαμένο πέναλτι από Λούτον στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους).

Αλλά μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά.

Σήμερα δεν θα εκπλήξω κανέναν. Εκανε και ο Μάκης update, εκεί επικεντρωνόμαστε. Ντέρμπι, Μιντλεσμπρο και προσωπικά θα πάω και σε Νότιγχαμ. Εβερτον δεν αγγίζω, δεν έχει καμιά αξία το 3,25 ενώ το αυριανό Αρσεναλ-Λιντς αν το ποντάρω θα κάνω update.

Τα δεδομένα τα ξέρετε.

Οπως επίσης ξέρετε ότι δεν θα παίξω και τίποτα άλλο πέραν των αγώνων του FA CUP, αυτό είναι επιλογή, τα είδα ξανά όλα και δεν ψήθηκα (είδατε και το Εσπανιόλ-Μπάρτσα 2-2 χθες, αποτέλεσμα ακριβώς της διακοπής και της αλλαγής προπονητή).

Τα δεδομένα λοιπόν είναι απλά: Ρούνεϊ στην Ντέρμπι που της δίνει άλλη δυναμική, φάνηκε με το καλημέρα.

Παίζει ως ηγέτης στα χαφ, περιβραχιόνιο μονομιάς. Και η Πάλας χωρίς Ζαχά (και άλλους), μιά Πάλας που στο Λιγκ Καπ ας πούμε, την πάτησε από την Κόλτσεστερ.

Μίντλεσμπρο στο πικ, με μεγάλες νίκες, καλή έδρα και Τότεναμ που δεν βλέπεται. Θα μεταμορφωθεί σήμερα; Είναι και χωρίς Κέιν (και άλλους). Την βλέπω συνέχεια, δεν παίζει τίποτα.

Καθαρά επιλογή αγωνιστική.

Και τέλος, έχω μιά Τσέλσι που με τις “μικρές” θολώνει. Το κάνει συνέχεια. Δείγμα ανωριμότητας, νεανική ομάδα είναι. Θα έχουμε και αλλάγες. Η απόδοση έπεσε αρκετά αλλά και πάλι είναι οκ, δέχομαι το 8,00 του draw no bet. Μονά δυάδα τα δύο πρώτα και εντελώς μόνη της η Νότιγχαμ.

Τίποτα άλλο, νέα στήλη την Τρίτη και αργότερα σήμερα στο chat.

Χρόνια πολλά σε εορτάζοντες γιά αύριο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras