1332

Billaras

Με τρεις τουρκάλες και μιά ουαλλέζα!

Μιά χαρά τα έγραψε ο Μάκης, με κάλυψε στο 101%! Αυτό που έγινε στην Championship είναι απλά…Αγγλία. Ο κακός χαμός, όλα τα απίθανα μαζί. Αλλά μήπως τελικά δεν είναι τόσο απίθανα και έτσι έπρεπε να είναι παντού; Τι πάει να πει “αδιάφορη” και “καιόμενη”; Τι πάει να πει “δεν γίνονται αυτά”; Να που γίνονται. Η αδιάφορη Στόουκ να βάζει ντόρτι στη Νότιγχαμ με το τελευταίο και καθοριστικό “καρφί” να είναι αυτογκολ στο 95′! Η Μπάρνσλεϊ να σώζεται (έτσι φαινεται τουλάχιστον), με γκολ στο 94′ με την Νότιγχαμ και στο 92′ με την Μπρέντφορντ.

Και…να μας πληρώνει ένα 8αρακι.

Καλά πάει τελευταία. Τώρα που τελειώνουν όλα, εγώ φορμαρίστηκα (γέλια). Μάλλον “φταίει” που χαλάρωσα και ξεκουράζομαι, αλλιώς γράφεις άμα είσαι 10 μέτρα απ’ τη θάλασσα. Λέω να νοικιάσω ένα δωματιάκι να το’χω όλο το χρόνο (γέλια). Οπως και να έχει, εγώ δεν χαιρετώ σαν τον Μάκη, θα με ξαναδιαβάσετε και τις επόμενες μέρες, εξάλλου από Πέμπτη γυρίζω στην Αθήνα, ενώ η δράση στο Betsellers δεν σταματάει ποτέ, έρχεται φορτσάτο το NBA και ο Ζαφείρης θα ρίξει άφθονο ξενύχτι, άφθονες προτάσεις και άφθονα μαστιγώματα στον μπουκ!

Απλα κι εγώ θα κλείσω κιτάπια ως το άλλο Σαββατο.

Θα μηδενίσουν και οι κάβες τέλος του μήνα, γενικώς -ποδοσφαιρικά- θα χαλαρώσουμε λίγο, καμιά βδομαδούλα, μέχρι να ξεκινήσουν τα ευρωπαικά. Οχι ότι δεν θα μελετάω. Σκανδιναβούς (και ιταλούς όσο ακόμα παίζουν) θα τσεκάρω, απλά δεν ξέρω αν και πότε θα παίξω/προτείνω κάτι. Αυτά δεν τα παραγγέλνεις, ούτε το Betsellers είναι από τα sites που σας βάζουνε στον μύλο του μπουκ γιά άλεση κάνοντας προτάσεις κάθε μέρα και ώρα σε ότι πετάει και κολυμπάει (να σας δώσω ένα άχαστο; το 2% όσων σας προτείνουν απιθανιές κάθε μέρα και ώρα γνωρίζει τι παίζει και όντως τα παιζει.

Το άλλο 98% απλά εξυπηρετεί τα “πρέπει” του κάθε site, δεν τα παίζουνε καν).

Πάμε τώρα στα φρέσκα, στα…τελευταία φρέσκα.

Φινάλε Premier League δεν με ψήνει. Αντίθετα με της Championship, τούτο εδώ δεν με ψήνει. Τα τσέκαρα όλα, μόνο γιά live είναι. Τίποτα pre game.

Φινάλε Πορτογαλίας επίσης τίποτα.

Αγωνιστική Ιταλίας επίσης τίποτα.

Και τι παίζουμε; Θα παίξουμε…τουρκάλες! Why not; Τρεις τουρκάλες και μιά εγγλέζα θα παίξω, αλλά όχι της Premier League. Ας το πάρω ανάποδα: Θα παίξω Σουόνσι!

Προχθές γιά το Μπρέντφορντ-Μπάρνσλεϊ έγραφα “θα σηκώσει κεφάλι μετά από τέτοια φάπα”; Δεν το σήκωσε.

Και έφαγε κι άλλο. Γιατί θυμίζω, προχθές η Γουέστ Μπρομ δεν κέρδιζε, άρα ως το τέλος η Μπρέντφορντ μπορούσε νίκη/άνοδο. Μέχρι που το…έφαγε στο 91′!

Με τι ψυχολογία μπαίνει στα πλέι οφ; Δύο ματς μπολ είχε (ως η πλέον φορμαρισμένη) και τα έχασε! Της έκανε δώρα η Γουέστ Μπρομ και τα πέταγε! Καλή ομάδα είναι, δεν το συζητώ.

Η καλύτερη απ’ τις τέσσερις. Αλλά εδώ παίζουνε ρόλο το άγχος και τα ψυχικά αποθέματα. Κι εδώ η Μπρέντφορντ δείχνει να γονατίζει…

Και ανάποδα. Η Σουόνσι είχε τόσες ελπίδες να μπει πλέι οφ όσες έχω εγώ να πιάσω συναγρίδα με το καλάμι απ’ την παραλία. Κι όμως μπήκε. Σερί φάπες η Νότιγχαμ, προχθές έπρεπε να φάει 4, να βάλει η Σουόνσι 4, έγιναν όλα στο “θάνατο” και…τσουπ τρύπωσε! Εδώ το ηθικό είναι στο Θεό.

Και η ψυχολογία στα ύψη. Και κανένα άγχος (η φωτό είναι από το 1-4 με την Ρέντινγκ).

Λέω λοιπόν να παίξω άσο του 3,80. Αυριανό. Το timing δείχνει καλό, το ανέλυσα. Και δεν αποκλείω ουαλλικό τελικό Σουόνσι-Κάρντιφ. Πλάκα θα έχει, αντί λονδρέζικο (Μπρέντφορντ-Φούλαμ) να δούμε ουαλλικό (με μίσος μεγάλο και έχθρα, αλλά δυστυχώς θα λείπει ο κόσμος).

Και τώρα πάω Τουρκία.

Ρε παιδιά, το είχα σχολιάσει το χειμώνα. Εχετε δει αυτή τη Μαλάτιασπορ; Τώρα αν βγω στο μπιτς μπαρ και μαζέψω ακόμα δέκα παιδιά, παίζει να τους κερδίζουμε. Μιλάμε γιά τραγική ομάδα. Αθλια. Που της αξίζει να πέσει. Οκ, είναι Τουρκία εδώ και όχι Αγγλία. Και η Γκαζιαντέπ αμολάει αετό. Αλλά τον αμολάει όντως; Γιατί επτά σερί ματς απ΄την επανέναρξη, είναι αήττητη! Πουθενά δεν χαρίστηκε, όλα σπαθί τα έπαιξε.

Και σκόραρε σε όλα. Αμα κάνει χατηράκι σήμερα οκ. Αλλά αν δεν κάνει, αυτό το 3,80 είναι σούπερ. Επειδή καίγεται η Μάλατια; Ε και; Σημειώστε κάτι ακόμα: Η Μαλάτια σε όλες σχεδόν τις ισοβαθμίες (μετράνε τα μεταξύ τους) πέφτει! Σώζεται μόνο σε διπλή με την Ντενιζλί. Δηλαδή σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (ακόμα και τετραπλής ή της πιό πιθανής τριπλής) παλι πέφτει.

Κάτι μου λέει ότι το έχουν πάρει και απόφαση, στον “τελικό” με τη Ρίζε άρπαξαν τρίμπαλο προ ημερών…

Το άλλο είναι το Καϊσερί-Τραμπζόν. Μόνο με νίκη ελπιζει η ομάδα της Καισάρειας. Με την πρωταθλήτρια Μπασακ το πάλεψε όσο πήγαινε, δεν το παράτησε, έπεσε όρθια. Και έρχεται η Τραμπζον σήμερα, που αυτή και χατήρια κάνει (με το τελευταίο προχθές από 3-1 σε 3-4 απο το 80′ και μετά από την Κόνιασπορ που σώθηκε) και χωρίς στόχο είναι και χωρίς προπονητή είναι (απολύθηκε μετά το 3-4 ο Σιμσίρ) και έχει και τελικό κυπέλλου με την Αλάνια σε λίγα 24ωρα μπροστά της! Θα ασχοληθεί με το σημερινό; Πολύ αμφιβάλλω…

Τέλος, Φενέρ-Ρίζεσπορ.

Η Ρίζε με πόντο σώθηκε. Και δεν της κάνει ακόμα και η ήττα γιατί ναι μεν υπερτερει της Μαλάτια, αλλά όχι της Καισερί (σε διπλή μονάχα αναφέρομαι, μεταξύ τους). Σχέσεις έχουν, παίκτες ανταλλάσουν, η Φενερ δεν πάει πουθενά, εκτός 5αδας, με υπηρεσιακό δίδυμο, τρώει και κάτι πρόστιμα, γενικως σε φάση “άντε να τελειώνει το βάσανο”. Το Χ στο 3,30 σε κανονικές τιμές δηλαδή, ενώ δεν θα το έδινα πάνω από 2,70.

Αξίζει.

Αυτά ήταν. Πως παίζουμε; Φυσικά το νου σας στο live, αλλά pre game λέω να παω με μονό την Σουόνσι και σε trixie τα τρια τούρκικα. Μπορείτε να το αλλάξετε (πχ σε patent τα τούρκικα ή να κάνετε yankee και με τα τέσσερα ματς). Μάλλον το τελευταίο σοβαρό μπετ ως τις 7 Αυγούστου από εμένα.

Νέα στήλη την Τρίτη, χαλαρά. Και από Πέμπτη θα είμαι και chat, αφού τέρμα οι διακοπές.

Υ,Γ: Υπενθυμίζω, αύριο τελειώνει η προσφορά + 2 μήνες σε όσους ανανεώσουν. Οκ, αν κάποιος το κάνει τη Δευτέρα, θα του προσθέσουμε 2 μήνες δώρο, ας είναι “εκπρόθεσμος”. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν. Επίσης υπενθυμίζω κάτι που “πέταξα” προχθές.

Από αρχές Σεπτέμβρη θα δείτε “πραγματάκια” που ξέρω ότι τα ζητάγατε, σας έλειπαν. Και τέλος υπενθυμίζω σε όσους ληγει η συνδρομή τους Αυγουστο ότι δεν θα λήξει (γέλια). Ηδη -με τα χεράκια μου που λένε- πρόσθεσα εγώ ένα μήνα σε όλους τους “αυγουστιάτικους”, γιά να ανανεώσουν Σεπτέμβρη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras