41

Thassios

Με φαβορί εκτός έδρας

Καλημέρα παικταράδες μου!

Μεσοβδόμαδα οι Λατίνοι έσωσαν την παρτίδα και έτσι δε χάσαμε μιας και το τρίξι με τα πέναλτι πήγε άκλαυτο. Από εκεί και πέρα νομίζω πως πανηγυρίσαμε πολύ το γκολ του παικταρά Κουλιεράκη , ειδικά με τον τρόπο που έγινε και την Uefa που για κάποιο λόγο πήγε και χρέωσε το πρώτο αυτογκόλ. Το αλάνι μας όμως πείσμωσε μόλις το έμαθε στα αποδυτήρια και το παστέλωσε ξανά στο 2ο ημίχρονο.

Ωραίο , αντρίκιο 13άρι στο live όπως είπατε και εσείς στο chat. Φανέλα ΠΑΟΚ δεν έχω , οπότε ευκαιρία μία του Κουλιεράκη (χοχοχο).

Χθες ήρθαμε μια ωραία ισοπαλία με το ματς της Λυών. Στο Περού δε περίμενα με τίποτα αυτό το 0-4 της Γκαρκιλάσο όπου ουσιαστικά μας χάλασε το παιχνίδι. Ένα ματς που είχε μεγάλη ένταση στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε δύο φορές έλεγχο var για κόκκινη κάρτα και 3 κίτρινες.

Μετά το 0-3 το ματς πάγωσε και λογικό. Για Πορτογάλους δε μιλάω καν. Μιλάμε για αηδία πλέον να δείχνουν τόσο απάθεια. Ενώ το ξημέρωμα όποιος άκουσε εκπομπή και έπαιξε τον άσσο της Ουέλινγκτον από Αυστραλία , η ομαδάρα κέρδισε με ανατροπή.

Πάμε στα φρέσκα όπου θα κάνω πρώτη στάση στην Αγγλία που έχουμε λίγα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και κλασικά μπορούμε να κρατήσουμε το anytime score 1-2 της Τότεναμ στην Αγγλία.

Κλασικές ομάδες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους ενώ η Τότεναμ το κάνει πολύ συχνά (να προηγείται με 2-1). Στο 3,7 η απόδοση.

Στην Ισπανία κάνω στάση στο Χετάφε – Χιρόνα όπου είναι ένα παιχνίδι μου έχει κάτσει από χθες που μελετούσα. Πείτε το έμπνευση αλλά περιμένω γκολ και κάρτα εδώ. Το ειδικό ”g/g + όβερ 2,5 + όβερ 2,5 κάρτες και οι δύο” δίνει 6 και μου αρέσει.

Ξαναλέω ότι γενικά στατιστικά δεν βγαίνει εύκολα αλλά όταν έχω έμπνευση για κάτι θέλω να το ποντάρω.

Τίποτα άλλο από την Ισπανία.

Πάμε στα υπόλοιπα.

Στην Ολλανδία και την Ελβετία έχω δύο ομάδες που μου βγάζουν το ίδιο στατιστικό. Από τη μία η Εξέλσιορ και από την άλλη η Βίντερτουρ είναι ομάδες με πολλά g/g στο 2ο ημίχρονο. Με 9 στα 12 εντός για την Εξέλσιορ και 10 στα 13 εκτός για τη Βίντερτουρ. Με αποδόσεις 3 το καθένα είναι πολύ τίμια. Βέβαια η Βαλβάικ εκτός χάνεται αλλά οι γηπεδούχοι είναι σε τραγική φόρμα.

Στην Ελβετία είναι σε πολύ καλή κατάσταση η Βίντερτουρ και μπορεί να πάρει και αποτέλεσμα μέσα στην Βασιλεία.

Στην Ιταλία έχουμε το Φροζινόνε – Λάτσιο όπου μπορούμε να δούμε κι εδώ όπως τη Τότεναμ το 1-2 anytime score.

Η Φροζινόνε εντός έδρας βγάζει παιχνίδια με γκολ και με τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται θα θελήσει να παίξει επιθετικά και να πάρει βαθμό η βαθμούς απέναντι σε μια Λάτσιο που δε μπορώ προσωπικά να την ψυχολογήσω. Πάντως θεωρώ ότι η Φροζινόνε είναι στα κυβικά της και με την εκτός έδρας συμπεριφορά της Λάτσιο, όπου έχασε μόνο από Φιορεντίνα και Αταλάντα τελευταία δείχνει ότι μπορεί να πάρει προβάδισμα.

Στο 4,5 αξίζει απέναντι σε μια Φροζινόνε που έχει 5 ήττες στα τελευταία έξι αν και είχε δύσκολο πρόγραμμα. Βέβαια δε ξέρω πως θα επηρεάσει η παραίτηση του Sari αλλά νομίζω ότι δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Το ίδιο κρατάω και στο Χοφενχάιμ – Στουτκάρδη. Εντός έδρας η Χοφενχάιμ τα πάει χειρότερα ενώ σε όλα τα παιχνίδια της βλέπουμε γκολ.

Η Στουτκάρδη έχει τρεις σερί νίκες εκτός έδρας , όλες με g/g. Και στα τρία εμφανίστηκε το 1-2 υπέρ της. Στο 3,5 η απόδοση εδώ.

Μένοντας στη Γερμανία , τα ίδια anytime μπορούμε να δούμε και στο Χαιντεχάιμ – Γκλάντμπαχ. Και λέω τα ίδια γιατί δε μπορώ να αποφασίσω εδώ ποια θα προηγηθεί. Ναι μεν εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ δεν είναι καλή αλλά και η φόρμα της γηπεδούχου δείχνει χάλια.

Στο 50-50 εδώ.

Το τελευταίο που κρατάω από τους Γερμανούς είναι το g/g ημιχρόνου στο Βόλσφμπουργκ – Άουγκσμπουργκ αλλά και το Χ2 + g/g εδώ. Τα παιδιά ανέλυσαν το λόγο του διπλού στην εκπομπή ενώ είναι ένα ματς που στατιστικά βγάζουν γκολ οι δύο ομάδες.

Στη Γαλλία τώρα σήμερα νομίζω ότι μπορεί κάποιος να παίξει κόκκινες και στα δύο παιχνίδια.

Με τίμιους διαιτητές ενώ βαθμολογικά είναι πολύ σημαντικά ματς. Οπότε με τις πολύ καλές αποδόσεις που έχουμε μπορούμε να ρισκάρουμε εδώ. Γιατί πλέον το να παίζεις κόκκινη είναι ρίσκο μεγάλο. Παλιά θα ήμουν σίγουρός ότι ένα θα πιάναμε για πλάκα σε αυτά τα παιχνίδια.

Κλείνοντας τα ξημερώματα έχει πάλι Fla – Flu που έχουν παίξει ήδη δύο φορές το τελευταίο 20μερο και θα ξαναπαίξουν αλλά σε ένα παιχνίδι που έχει καθαρίσει νομίζω από το πρώτο ματς η πολύ καλύτερη Φλαμένγκο.

Πάντως το 7αράκι στην απευθείας κόκκινη είναι τίμιο.

Λοιπόν τι παίζω. Καταρχήν θα κάνω μια δυαδούλα με τα g/g στο 2ο ημίχρονο. Στην Ολλανδία και στην Ελβετία. Μετά θα ποντάρω τα τρία φαβορί που παίζουν εκτός έδρας , Τότεναμ , Στουτκάρδη και Λάτσιο. Όχι φυσικά ξερά αλλά με υπέρ τους 2-1 anytime score. Περιμένω και οι τρεις να δεχτούν γκολ.

Έπειτα θα ποντάρω σαν μονό την έμπνευση στη Χετάφε. Τέλος από 1 μονάδα με ρίσκο χωρίς να περιμένω πολλά , στις απευθείας κόκκινες στα δύο Γαλλικά. Σε αποδόσεις 11 και 12.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας! Τα λέμε το απόγευμα μετά τις Αγγλίδες στο στέκι μας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS