1285

Billaras

Με φθινοπωρινή διάθεση…

Oι χαλαρές μέρες συνεχίζονται, χρειάζονται κι αυτές. Μιά ωρίτσα εκπομπή χθες, πιστεύω την ακούσατε, πιάσατε λοιπόν το κλίμα. Ειλικρινά, αυτά τα 24ωρα αν μου’χει λείψει κάτι είναι οι συνάξεις μας. Τώρα, χθες και σήμερα, έπρεπε να τα λέγαμε από κοντά. Στη Σαλονίκη, την “αιώνια ερωμένη μου”. Γεννήθηκα Αθήνα, μένω Μαρούσι, αλλά εδώ και πολλές δεκαετίες, πριν καν ασχοληθώ με το στοίχημα, ελέω Ομοσπονδίας Βόλεϊ όπου ήμουν γραφείο Τύπου, πήγαινα συνέχεια Σαλονίκη.

Εχω δύο κουμπαριές, παραλίγο να έμενα κιόλας εκεί και να εργαζόμουν αλλά τότε δεν δέχθηκα μιά καλή πρόταση, τα χρόνια πέρασαν, οι φιλίες πολλές και δυνατές, η πόλη οικία σε μένα ίσως και περισσότερο από την Αθήνα, οι συνάξεις πάντα ήταν το…κερασάκι. Στην διακοπή ελέω Εθνικών τον Σεπτέμβρη κάναμε τη σύναξη στην Αθήνα, σε τούτη εδω του Οκτώβρη κάναμε στην Θεσσαλονίκη.

Δηλαδή χθες και σήμερα. Μου λείπει λοιπόν. Στιγμές…απείρου κάλλους έχουμε περάσει παρέα και γέλιου μέχρι δακρύων. Ας είναι. Θα περάσει όλο αυτό με τον covid-19, θα κάνουμε…διπλό γλέντι του χρόνου να είμαστε καλά. Aυτό είναι υπόσχεση!

Στοιχηματικά, λίγα πράγματα. Πολλά έγραψε ο Μάκης απο χθες (και εγώ στην εφημερίδα) γιά τη Γουίγκαν.

Αυτό είναι το καλύτερο ανάμεσα σε λίγα παιχνίδια. Κοίταξα και μιά Ιπσουϊτς, κοίταξα και μιά Αλμερία στην Β’ Ισπανίας, αλλά μαζεύτηκαν καλούτσικες απουσίες και στις δύο και προσπέρασα. Υπήρχε και μιά Μόρκαμ επίσης, αλλά..κάτι με αποτρέπει, ενστικτωδώς το αφήνω αυτό. Δείτε όμως κι εσείς.

Οπότε, πλην Γουίγκαν (που ανέβηκε κιόλας στο 3,50), τι να προσθέσω στο παιχνίδι μου; Εθνικές δεν παίζω.

Με τίποτα. Στο live αν δούμε κάτι, καλώς. Αλλά pre game τρίχες κατσαρές. Ποτέ δεν ήμουν φαν, πόσο μάλλον φέτος με όσα έχουνε γίνει.

Να μην το ψειρίζω, θα πάω σε μιά ακόμα χαλαρή δυαδούλα από φαβορί και τέλος. Ολα είναι από την 2η Αγγλίας, Σάλφορντ-Μπόλτον-Μπράντφορντ (τη Δευτέρα αυτό). Στις λεπτομέρειες εντελώς, άφησα έξω την Σάλφορντ.

Μπορώ να περιμένω ως τη Δευτέρα, ας περάσει σήμερα η ομάδα μου η Μπόλτον. Εκανε νίκη, θα κανει αντεπίθεση, 20 μέρες έχει να παίξει η Γκρίσμπι του Χάλογουέι που δεν φημίζεται και γιά τις αμυντικές της αρετές (το αντίθετο, κάθε ομάδα του αγαπημένου “Ολι” είναι σκορ και θέαμα). Οπότε, χωρίς άλλα λόγια, μιά Γουίγκαν και μιά δυάδα φαβορί και πάμε παρακάτω.

Συνιστώ να κάνετε το ίδιο. Νέα στήλη Τρίτη ή Τετάρτη (επίσης χαλαρή), να κερδίσει και η Εθνική μας και να έρθει η 17η του μήνα να ξαναρχίσουν οι Λίγκες και το σοβαρό κουμάρι. Τα λέμε τουλάχιστον στο chat απόψε αλλά κυρίως αύριο, να δούμε παρέα την Εθνική μας.

Υ,Γ: Η φωτό είναι τραβηγμένη προ μηνός, αλλά νομίζω ταιριάζει σήμερα, υπάρχει μιά φθινοπωρινή διάθεση με ένα τόνο μελαγχολίας και νοσταλγίας…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras