170

Billaras

Με φορμαρισμένες αγγλιδούλες!

Eλα, οκ, καλές οι Εθνικές, αλλά…φτάνει. Δεν θέλω να πείσω κανέναν, απλά εγώ δεν τις μπορώ σε προκριματικές φάσεις, ειδικά όταν μιλάμε για στοίχημα. Μας κόβουν ρυθμό βασικά. Ξεκινάμε αρχές Αυγούστου τη σαιζόν, μετά απο ένα μήνα διακοπή. Ξαναρχίζουμε, αλλά μέσα Οκτώβρη ξανά διακοπή. Ξαναρχίζουμε, τώρα μέσα Νοέμβρη τα ίδια. Δεν το αντέχω, θέλω τη…ρουτίνα μου (γέλια).

Και στοιχηματικά και ως θέαμα. Ξέρετε ότι σε τελικές φάσεις παίζω. Κανονικά. Και κερδίζω και καλά. Το τελευταίο Euro (αυτό ντε, που ήταν να γίνει το 2020 και εγινε το 2021 ελέω covid) και το τελευταίο Παγκόσμιο (του Κατάρ ντε) αλλά και τα προηγούμενα ήταν απολύτως επικερδή, εύστοχα και σε μακροχρόνια (Ιταλία και Αργεντινή στις δύο τελευταίες διοργανώσεις) και σε pre game παιχνίδι (ωρε θυμήθηκα εκείνο το ατόφιο yankee του 2016 με την Ισλανδία μέσα) και σε live (τι ωραία εκείνα τα μαζεμένα 2-2 στο φινάλε ομίλων του 2021, δεν ξεχνιούνται).

Αλλά αυτά είναι ρουτίνα. Ξέρουμε ότι για ενάμισι μηνα σερί θα έχουμε Εθνικές. Και τώρα, τον Μάη του 2024, θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα και θα ασχοληθούμε σοβαρά με το Euro (14/6 με 14/7). Ομως το ξαναλέω, τα προκριματικά είναι άλλη φάση. Σπαστική (για μένα).

Πόση μπάλα είδα; Το Αργεντινή-Ουρουγουάη (όλο) και το Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία (το…μισό, το πρώτο ημίχρονο).

Πάπαλα. Σειρές έβλεπα και ταινίες. Οχι τιποτα άλλο, αυτό με έβγαλε από τη πρίζα. Η πρίζα είναι μεγάλη υπόθεση στο κουμάρι. Την Τρίτη, αν ήμουν στην πρίζα, θα έπαιζα ενδεχομένως την Κρου στις ρεβάνς του FA CUP. Δεν το έκανα. Και χθες, αν ήμουν στην πρίζα, θα ανέβαζα στήλη. Και όχι σήμερα. Τα ματς εξάλλου που με (μας) αφορούν ειναι λίγα, αυτά τα εγγλέζικα που έχει.

Οτι είναι λίγα ομως-δεν έχει κάτι άλλο- σημαινει ότι…τραβάνε μάτια περισσότερα. Και σήμερα, ένα σημείο που “φώναζε”, η Ντάγκεναμ, πήγε απ΄το 2,90 στο 2,40. Anyway.

Εχω να παίξω από την περασμένη Κυριακή, να είναι καλά η Λυών (αυτό δεν θα μας ξέφευγε με τίποτα), αλλά σήμερα κάτι θα ακουμπήσω.

Αρχικά, στα δύο και μοναδικά της Λιγκ 1, αυτά τα 6αρια ειναι θεόρατα.

Ούτε καμιά επίκη φόρμα έχει η Μπλάκπουλ, ενώ στο άλλο, έχουμε μιά Λινκολν με νέο προπονητή (τον Σκούμπαλα, πρώην under 21 της Λιντς) και σε ντεμπούτο να βλέπω 6αρια…κάτι μου κάνει. Μέχρι 4,50 κάθε διπλό δεν θα τα κοίταγα, τώρα με…τρώνε.

Στην Λιγκ 2 έχουμε ένα καθαρό σημείο φόρμας (την Χαρογκείτ στο 3,60, η οποία οσο μέτρια κι αν είναι εντός έδρας δεν μπορεί να είναι τόσο αουτσάιντερ κόντρα στην εντελώς χάλια Σουίντον).

Και έχουμε και δυο υπό σκέψη, το ένα ειναι η Μπράντφορντ (μόλις 2ο ματς με τον Αλεξάντερ στον πάγκο, κάπου θα πάρει μπρος και η Νοτς Κάουντι κάνει νερά δύο σερί ματς) στο 4,00. Και το άλλο η Σάλφορντ. Εδώ θα ήμουν πιό ζεστός αν δεν είχα δύο “κόντρες”. Πρώτον, μολις το 2ο ματς του επίσης νέου προπονητή Κλέμενς στην Τζιλιγχαμ (πως γεράσαμε έτσι, εγώ μεγάλωσα με τον πατέρα του, τον τεράστιο Ρέι Κλέμενς, να παίζει τερματοφύλακας σε Λίβερπουλ και Τότεναμ).

Δεύτερον, μεσοβδόμαδα η Σάλφορντ έπαιξε 120′ με την Πιτέρμπορο, γύρισε ματς απο 1-3 στα 90′ σε 3-3, προηγήθηκε στην παράταση και ισοφαρίστηκε 4-4 στο 122′! Και τελικά έμεινε έξω από το FA CUP στα πεναλτι. Αρα επιβάρυνση μεγάλη και αγωνιστική και ψυχολογική κυρίως.

Τέλος, η Ντάγκεναμ ως φόρμα βγάζει μάτια, το 2,40 πλέον είναι νορμάλ, εγώ στο 2,30 θα το έβγαζα κόντρα στην ημιθανή Κιντερμνίστερ.

Και το άλλο που βαση φόρμας αξίζει είναι προφανώς η Ολντερσοτ στο 4,00 γιατί δεν γίνεται καραφαβορί η Ροτσντέιλ απλα επειδη έχει το “όνομα”. Μιλάμε ότι έχει μιά νίκη όλη κι όλη σε οκτώ ματς (και καμιά εντος εδώ και τέσσερα) την ώρα που η Ολντερσοτ είναι μιά χαρά.

Αυτά κοιτάω. Προβληματιζομαι αν πρέπει να κάνω “εκπτωση” με την Ντάγκεναμ και τελικά ποιά να επιλέξω.

Προφανώς και δεν παίζω κάτι άλλο από Εθνικές, προφανώς και θα ξαναπαιξω στις…25 του μήνα, το άλλο Σάββατο (σε κανονικούς ρυθμούς δηλαδή)!

Βάση φόρμας, το μπετ πρέπει να είναι πάνω σε Ολντερσοτ-Ντάγκεναμ-Χαρογκέιτ. Κόντρα δηλαδή τριών που είναι χάλια. Το “κακό” είναι ότι η Νάσιοναλ Λιγκ δεν έχει πρώιμη. Με “τρώνε” (λίγο) και η Λίνκολν, όπως και η Μπράντφορντ.

Λοιπόν, χαμηλά μπετ. Σε trixie με Νταγκεναμ μέσα, τα τρία που ανέφερα δηλαδη. Και Λίνκολν/Μπράντφορντ σε μονά/δυάδα για το…μεράκι μου. Απαξ και δεν εχω παίξει τίποτα τόσες μέρες και δεν θα παίξω και τις επομενες, με παίρνει. Η Χαρογκέιτ, η Λινκολν και η Μπράντφορντ έχουν πρώιμη. Τα δύο της Νάσιοναλ όχι. Το νου σας, η Μπράντφορντ παίζει νωρίς.

Τα λέμε αργότερα σήμερα στο chat (κατά τις 5), επόμενη στήλη (μάλλον) την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras