2695

Billaras

Με “φυσιολογικό” παιχνίδι!

Ουδέν σχόλιο γιά τις μέρες που αφήσαμε, δεν με εξέπλησε η ήττα της Αρσεναλ την Τρίτη (έγραφα ότι θέλει μεγάλη προσοχή το αήττητο εντός της Εβερτον), ούτε η ήττα της Λέστερ (επίσης έγραφα ότι θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το τραγικό 0-1-7 εκτός έδρας), ενώ και κι από όσες κέρδισαν οι μισές…λαχτάρησαν πρώτα (και η Γιουνάιτεντ, και η Γουέστ Χαμ και η Τσέλσι).

Πάμε στα φρέσκα απ' ευθείας. Τελευταίο μεγάλο κουπόνι, όπου είναι όλες μαζί. Μεσοβδόμαδα έχει μπόλικο πράμα με εμβόλιμες και μετά…αγγλοκατάσταση. Μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα εν ολίγοις. Το φρέσκο κουπόνι είναι μέτριο, ειδικά στο νησί μέχρι και κακό το λέω. Ελάχιστα ξεχωρίζουν. Καλό κουπόνι γιά μένα είναι όταν έχει αξίες και λάθη των μπουκ.

Οχι αμα έχει αμφίροπα ή φαβορί. Εσβησα όλη την Premier σήμερα. Χαίρετε. Σκέφτομαι λίγο αύριο την Αρσεναλ αλλά αυτό..θα το δούμε αύριο. Σήμερα τίποτα. Στην Championship οριακά ένα, επειδή ανέβηκε στο 3.40 η Ντέρμπι. Καλή και άγια η Φούλαμ, αλλά ομάδα με 7 σερί νίκες (και καλή μπάλα) στο 3.40 με προκαλεί. Στην 1η τελικά επίσης τίποτα. Ροτσντέιλ βούλιαξε στο 2.

87, πάει αυτό και τέλος. Οσο γιά την 2η; Εδώ έσβησα Στιβενέιτζ επειδή επίσης βούλιαξε στο 2.75, “στραβοκοιτάω” Μάνσφιλντ (είναι σίγουρα λάθος ο φαβοριτισμός της Εξετερ, μιλάμε γιά ομάδα χωρίς νίκη εντός, αλλά δεν θέλω να πάω τυφλά, την βλέπω ότι ανεβαίνει και είναι θέμα χρόνου να κερδίσει και μέσα στο σπίτι της), πολύ ύπουλο (προσέξτε το) το Καρλάιλ-Γέοβιλ και τέλος, μου κάνει ο άσος της Κρόουλι στο 2.

90. Δηλαδή η τελευταία Νιούπορτ φαβορί εκτός έδρας; Γιατί; Και κυρίως όταν έχει ματς-καρότο μεθαύριο με την Πλίμουθ γιά το κύπελλο (και είναι καρότο γιατί ο νικητής θα πάει το Γενάρη στο Ανφιλντ με τη Λίβερπουλ άρα…δόξα και χρήμα πακέτο). Να μην τα πολυλογώ, Ντέρμπι και Κρόουλι. Μένει το τρίτο. Κοίταξα προς Σκωτία μεριά. Προκαλεί η Νταμφέρλιν στο 3.

20 (αν και έπεσε), κόντρα σε ομάδα που έχει δέκα ματς να κερδίσει! Και καλή μπόμπα είναι ίσως και η Κουίνς Παρκ, που σαρώνει τελευταία. Θέλει έμπνευση εδώ. Καταλήγω στην Νταμφέρλιν, κάνω ένα trixie και τέλος από το νησί. Δείτε πάντως και τα άλλα που ανέφερα. Εκτός νησιού, ξεκάθαρα παίζω μιά δυάδα με σωστά φαβορί. Βιγιαρεάλ τώρα σε μιά ώρα, στο 2.

10. Εντυπωσιακή με Ατλέτικο, στα μέτρα της η κάκιστη Χιχόν. Οκ, σαφώς υπάρχουν και χρωστούμενα (πέρυσι έκατσε να χάσει η Βιγιαρεάλ στο φινάλε), αλλά δεν τα μετράω. Είδατε και προ ημερών στο Γρανάδα-Σεβίλλη. Πάω καθαρά αγωνιστικά. Και στο άλλο πάω προς Ολλανδία και Τβέντε στο 2.45. Και καλύτερη και από μεγάλη νίκη με Αγιαξ, και η ΑΖ εκτός…μπάζει τρελλά.

Αμα δεν κερδίζεις Ρόντες και Εξέλσιορ, λέει πολλά (συν ότι έχει και σοβαρές αμυντικές απουσίες). Τρίτη επιλογή μικρού σημείο θα ήταν (αν έπαιζα παρολί) το g/g στο Γκινγκάμπ-Παρί. Στα μεγάλα; Τριπλέτα γερμανική με προκαλεί. Και Αμβούργο (4.00) και Αίντραχτ (2.87) και … Χέρτα (6.00). Μιά Σιντ Τρούιντεν είναι στο πλάνο (3.80), βάζω και μιά Κόνιασπορ (3.

00) επειδή είναι νωρίς αύριο, στις 12.30. Αυτά είναι. Τι να κρατήσω; Η Χέρτα με “τρώει” γιά ένα μονούλι. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει η Λειψία στην πρώτη στραβή και ενώ έχει το τεράστιο ματς μπροστά της, με την Μπάγερν. Νομίζω ιδανικό μομέντουμ γιά να την κοντράρω πρώτη φορά. Στο 6.00 εξάλλου έχω λάθος, δεν είναι κανένα μπάζο η Χέρτα. Θα αφήσω Αμβούργο, θα πάω σε ένα ακόμα trixie με τις άλλες τρεις.

Αιντραχτ (σε φουλ φόρμα με την Βόλφσμπουργκ να μην βλέπεται), Κόνια (ανεβασε στροφές μετά την Ευρώπη) και Σιντ Τρούιντεν (η Γάνδη εκτός…δεν υπάρχει στο χάρτη). Και κλείσαμε. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 5.000 μονάδες. Ποντάρισμα 17/12: Μονό αποδεκτό: Λειψία-Χέρτα 2 (6.00) με 40 μονάδες. Δυάδα: Βιγιαρεάλ 2-Τβέντε 1 (5.14) με 60 μονάδες.

Trixie: Ντέρμπι 2 (3.40)-Νταμφέρλιν 2 (3.20)-Κρόουλι 1 (2.90) με 40 μονάδες κάθε δυάδα και 10 η τριάδα. Ολο μαζί 130 μονάδες. Trixie: Κόνιασπορ 2 (3.00)-Αιντραχτ 2 (2.87)-Σ.Τρούιντεν 1 (3.80) με 40 μονάδες κάθε δυάδα και 10 η τριάδα, όλο μαζί 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 360 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.640 μονάδες. Κάνω “φυσιολογικό” παιχνίδι. Εξάλλου παίζω μαζεμένα εδώ και καιρό, μέχρι να δω…σημάδι.

Κι αύριο θα παίξω λιγότερα, περίπου τα μισά. Με αυτές τις αποδόσεις είναι σωστό που πήγα σε trixie, ας ζητάω 66%. Μιά δυάδα είτε στα συστήματα είτε η “ξερή” με πατσίζει. Νέα στήλη αύριο ίδια ώρα και το απόγευμα στο chat. Με τόσο κρύο έξω, ιδανικά να μαζευτούμε και με μπαλίτσα και στοίχημα να περάσουμε ωράια (σίγουρα), επικοδομητικά (σίγουρα) και κερδοφόρα (το εύχομαι).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras