2736

Billaras

Με φόρμα παράδοση και στατιστική

Χαιρετώ την παρέα.Παρά το ότι χάθηκαν δύο σημεία, Φράιμπουργκ (0-3) και Στόουκ (1-1), στο τέλος μετράμε θετικό πρόσημο, με 5 περασμένα σημεία στα 7. Burnley (3-2 με απόδοση 3,50), Eupen (4-2 με απόδοση 2,30), Angers (1-0 με απόδοση 2,55), Βερόνα (1-4 με απόδοση 2,40) και Περούτζια (0-1 με απόδοση 2,80). Μια χαρά, τι λέτε ; Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά .. Caen vs Nice (2) : Αν είχε μεσοβδόμαδο ταξίδι η Nice ίσως να ήμουν πιο κρύος για το διπλό.

Αφού έπαιξε εντός δεν έχει την καταπόνηση του ταξιδιού. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ως τώρα η Nice, αξίζει νομίζω το ρίσκο,τώρα αν φάει καμιά 3άρα αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Sassuolo vs Atalanta (2) : Περιορισμένο το ροστερ της γηπεδούχου, και πρωτάρα στην Ευρώπη, και όχι συνηθισμένη θαρρώ σε τέτοιες καταστάσεις. Σε καλό φεγγάρι η Atalanta, αν εκμεταλλευτεί την κούραση της γηπεδούχου από τον δυνατό αγώνα μεσοβδόμαδα, και την απογοήτευσή της, αφού κέρδιζε 2-0 και ισιφαρίστικε σε 2-2.

τότε η Atalanta έχει τύχη για το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ. Metz vs St Etienne (2) : Από 4 σερί ήττες προέρχεται η Metz, έχοντας δεχτεί 13 γκολ.Εντός έδρας δε, προέρχεται από 3 σερί ήττες. Η St Etienne είναι σε καλό φεγγάρι, πέρασε και με νίκη μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη, έπειτα από ανατροπή στο σκορ. Από την μια η Metz δεν είναι καλά, και από την άλλη τα τρώει με ευκολία.

Η St Etienne είναι καλά, είναι καλύτερη ομάδα, και έχει και καλή παράδοση. Επιλογή το διπλό. Lillestrøm vs Molde (1) : Εδώ το μεγαλύτερο ζόρι το έχει η γηπεδούχος Lillestrøm. Τελευταία αγωνιστική είναι, ρίξτε μια ματιά λίγο στη βαθμολογία, με ποιες και που παίζουν οι από κάτω ομάδες από την Lillestrøm. Στον άσσο θα πάω. Porto vs Benfica (1) : Μεγάλο ντέρμπι.

Ότι θέλεις έρχεται. Εδώ θα πάω με την έδρα, κυρίως λόγο παράδοσης και στατιστικής. Παραδοσιακά η Porto κερδίζει εντός την Benfica, και στατιστικά έχουν παίξει 5 φορές μήνα Νοέμβριο, με την Porto να μετρά 5 στα 5, με 15 γκολ υπέρ, και 1 μόλις γκολ κατά. Με ρίσκο άσσος. @ Nice (2)___(2,45) @ Atalanta (2)___(3,10) @ St Etienne (2)___(2,20) @ Lillestrøm (1)___(2,30) @ Porto (1)___(2,20) Ευχαριστώ τον Βασίλη και όλους του συντελεστές του site για την ευκαιρία προβολής στη στήλη Blogger of the week.

Τα λέμε και πάλι στο φόρουμ. Καλά να περνάτε … Σ.Σ: Τη σκυταλη παίρνει απο Τρίτη ο χρήστης Hank Moody, ο Σωτήρης Λάσκος.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras