3786

Billaras

Με χαμηλά λιπαρά!

Το μόνο που θα ήθελα εγώ μετά από το τριήμερο, θα είναι να…. θυμάστε ότι σας έγραψα την Τρίτη. Να το θυμάστε καλά. Να κοιτάτε τι έγινε (είτε τι έσπασε σαν την Μπάγερν, την Ζενίτ, την PSV και τόσες άλλες), να θυμάστε πως τα…είδαν όλα κάτι “άχαστες” μέχρι να κερδίσουν (Ολυμπιακός, Ντόρτμουντ), να θυμάστε πως “αντιμετώπισα” τα ματς γράφοντας χαρακτηριστικά τη φράση “Οπου κι αν γυρίσει κανείς από το πρωί, θα δει τις…ίδιες προτάσεις με μικρές παραλλαγές.

Να βγει δηλαδή ο κάθε Billaras και να αναφωνήσει “Λεβερκούζεν-Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ”; Αντε να τα πασπαλίσει με κανένα over;”. Θα ήταν το εύκολο να προταθεί-παιχθεί αυτή η τριάδα με μεγάλο μπετ και από προχθές να σκούζω και να πανηγυρίζω. Αλλά δεν θέλω το Betsellers να γίνει…ένα από το σωρό. Και κυρίως οι αναγνώστες του. Να “φουσκώσω” πέτσινα την κάβα, “άιντε σκίσαμε τους μπουκ” και άλλα ωραία τέτοια γραφικά και δείγματα πλήρους ασχετοσύνης.

Αυτό λοιπόν να θυμάστε. Αν μετανοιώνω γιά κάτι όλες αυτές τις μέρες που πέρασαν; Ναι, που…δεν έπαιξα χθες βράδυ την Πάτερμπορν! Την έγραψα στην εφημερίδα, την είπα και στο ράδιο. Μετά από ευρωπαικό τρίημερο, εκεί κρυβόταν η παικτική αξία. Σε ένα ματς Β' Γερμανίας! Anyway, έχουν ήδη περάσει αυτά, πάμε στα φρέσκα. Ο Μάκης το έγραψε ήδη.

Παίζουμε άμυνα ώσπου να βρούμε τη στιγμή να κάνουμε επίθεση. Το νέο κουπόνι είναι…χλιαρό. Με χαμηλά λιπαρά. Και ουδόλως με “ζορίζει” το γεγονός ότι δεν έπαιξα τίποτα τις περασμένες μέρες. Οπότε, αφού δεν με τρελλαίνει κάτι, θα παίξω ΛΙΓΑ και χαλαρά και θα περιμένω. Χιλιάδες φορές έχω αναφερθεί στο….καρτέρι. Μην το πολυκουράζουμε.

Σαουθάμπτον (μου τη..φύτεψε ο Μάκης), Γέοβιλ, Ιπσουϊτς, Ντέρμπι, Σκάνθορπ και Σριούσμπερι κοιτάω στο νησί. Διαισθητικά έσβησα την Αρσεναλ, έσβησα και δύο ακόμα “υποψήφιες” (Μπρίστολ Ρόβερς και Ολνταμ) γιατί έχουν ρεβάνς κυπέλλου σε λίγα 24ωρα και σίγουρα θέλουν μιά πρόκριση γιά τον λαμπερό 3ο γύρο, τελειώσαμε. Αντε, να βάλω και δύο φαβοράκια σωστά στη Σκωτία, την Αλόα στο 2.

10 (γουστάρω αυτή την ομάδα ελέω Χάρτλεϊ, το έχω ξαναγράψει, ήταν μεγάλη μορφή ο άνθρωπος ως παίκτης και δείχνει ότι και ως προπονητής ανεβάινει επίπεδα) και την Στρανράερ στο 1.90. Αυτά είναι. Ποιό με τρελλάινει; Κα-νέ-να. Ούτε ένα δεν με ψήνει γιά καλό μπετ. Από τις έξι άνω του 2.00, η Ντέρμπι είναι φαβορί στο 2.15 . Μένουν πέντε. Θα κάνω ένα trixie περισσότερο… τροχειοδικτικό, και αυτό ήταν.

Ανακατεύω και..τραβάω τρία μπαλάκια. Σαουθάμπτον-Γιόβιλ-Σριούσμπερι. Στην ίδια μοίρα ήταν και τα πέντε, πήρα τα τρία από ένστικτο. Στο 3,20 η Σαουθάμπτον που ήταν μιά χαρά με την Σίτι και ξέρω τις δυνατότητές της, στο 3.50 η Γέοβιλ (που έχει μιά φορμίτσα και η άλλη είναι με υπηρεσιακό), στο 3.30 η Σριούσμπερι (που δεν δέχομαι μιά αποδεδειγμένα ομάδα έδρας να είναι τόσο αουτσάιντερ με ντεφορμέ αντίπαλο).

Είδατε πως είναι το κουμάρι; Τι έπαιξα το περασμένο Σάββατο; Νιουκάστλ στο Ολντ Τράφορντ. Σήμερα την κοντράρω. Οι αποδόσεις και οι ειδήσεις με οδηγούν (τεράστιο κενό ο Καμπάιγ). Συν βέβαια ότι μιλάμε γιά…ασανσέρ ολκής. Ας πάει στο υπόγειο σήμερα, καλά ήταν στο ρετιρέ! Και μετά; Εκτός νησιού, σε λίγο είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ, πιό μετά οι Λουκέρνη, ο Ατρόμητος και η Γρανάδα! Μιλάω γιά μεγάλα.

Από μικρά, μιά Νις, δύο over (σε Ναϊμέγκεν και Χιρόνα). Ψίχουλα κι εδώ. Στη Βασιλεία βλέπω κούραση και το έγραψα και την Τρίτη, τώρα θα έχει και απογοήτευση. Το ωραίο εδώ; Ο Γιακίν ήταν πέρυσι στη Λουκέρνη, ενώ στη Λουκέρνη τεχνικός είναι ο Φράι, μιά σημαία της Βασιλείας. Η Βαγιεκάνο είναι…σταθερή αξία γιά κόντρα (έχει δοντάκια εκτός η Γρανάδα), όσο γιά το ελληνικό ματς, δέχομαι ότι ο ΠΑΟ ανεβαίνει σταθερά, αλλά…ανεβαίνει και ο Ατρόμητος (έρχεται από την πιό άνετη και πειστική νίκη του).

Και -συγγνώμη- τα 4.20 είναι θεόρατα. Η Φορτούνα είναι νωρίς, θα την αφήσω. Η Λουκέρνη μπορεί να πατήσει και στο Χ (η Βασιλεία αν δείτε, δεν κερδίζει τον τελευταίο καιρό, αλλά λόγω κλάσης δεν χάνει κιόλας). Τι μου μένει; Ατρόμητος και Γρανάδα; Με τι να τα συνδυάσω; Μπα…. Αποφασίζω να ΜΗΝ τα συνδυάσω, γιατί…δεν θα τα παίξω. Είπαμε, καραούλι.

Αύριο-μεθαύριο είναι καλύτερα. Οπότε, αφού νωρίς έχω το εγγλέζικο trixie, αργά ας πάω με ένα παρολί. Νις 1-Ναιμέγκεν over- Χιρόνα over. Μοιάζει με του Μάκη, απλά δεν έβαλα κάποια σκωτσέζα μέσα εγώ, το έκανα αμιγώς “ευρωπαϊκό” και βραδυνό. Δίνει 4.98, άμα περάσει θα βγάλω τα…ποτάκια της αποψινής εξόδου, άμα δεν περάσει θα είναι σαν να έχω πληρώσει 2-3 ποτά παραπάνω… Από το γράψιμό μου (και κατόπιν από τις μονάδες) καταλαβαίνετε πόσο χαλαρός είμαι σήμερα και πόσο λίγο νοιάζομαι.

Είπαμε, περιμένουμε. Γιορτές έχουμε σε λίγο καιρό, θα παίζουμε απανωτά νησί. Κανένας λόγος…ορμήγματος. Οποιος το κάνει, κακό του κεφαλιού του. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 9.880 μονάδες. Ποντάρισμα 14/12: Trixie: Σαουθάμπτον 2 (3.20)-Γέοβιλ 2 (3.50)-Σριούσμπερι 1 (3.30). Με 55 μονάδες η κάθε δυάδα και 15 η τριάδα. Ολο μαζί 180 μονάδες.

Παρολί: Νις 1-Ναιμέγκεν over- Χιρόνα over (4.98) με 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 280 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.600 μονάδες. Πιό…σαφής δεν μπορώ να γίνω. Αν έρθει κέρδος, καλώς να ορίσει. Αν όχι, δεν θα θυμάμαι καν τη μέρα αύριο το πρωί. Μόλις 280 μονάδες παιχνίδι. Τα ξαναλέμε αύριο με νέα στήλη, ίδια ώρα, που κάτιτις καλύτερο έχει. Και το απόγευμα σήμερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras