806

Billaras

Με Χασελμπάινκ και Μουρίνιο-UPDATE!

Οτι θα πληρωνόμουν όλο το ΠΣΚ δεν το περίμενα. Εγινε όμως. Την Παρασκευή η μπάλα…μας αγαπούσε με την Μίντλεσμπρο, αλλά το ΣΚ δίκαια και άξια “φάγαμε” Κόλτσεστερ, Εβερτον, Θέλτα και Λεβερκούζεν. Οχι ότι πλούτισα, αλλά καλά ήταν, το μεροκάματο να βγαίνει. Ειδικά με τη Λεβερκούζεν, όσο άστοχος ήμουν με την Βααλβάικ, τόσο εύστοχος ήμουν με την γερμανίδα.

Πέντε και λίγα ήταν που λέμε (γέλια).

Μπορεί να συνεχίσει έτσι; Δυσκολο να γίνει 4 στα 4 αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπάλα είναι. Ας παίξουμε εμείς καλά και θα δείξει. Οπως και να έχει, σήμερα το μενού δεν με ψήνει. Μπορεί να παίζουν οι εγγλέζες μας, αλλά δεν μου κάνει το πρόγραμμα και κυρίως οι αποδόσεις. Τα τρία της Premier σβήσιμο άμεσο, στην Championship άντε με το ζόρι λίγο Μπλάκπουλ, στην 2η τίποτα εκτός από κάτι τίμια φαβορί τύπου Εξετερ, στην 1η μονάχα ένα κοιτάω, την Μπέρτον.

Βασικά δεν τρελλαίνομαι με κανένα.

Αύριο ίσως είναι καλύτερα, “κάτι” έχει και η Premier με ολίγη Νόριτς, γενικά σκέφτηκα μήπως έκανα στήλη διημέρου ή και τριημέρου (με ολίγη από Γουλβς) αλλά τελικά θα το πάω μαζεμένα. Θα μείνω στο σήμερα.

Και γιά να μην το ψειρίζω, θα παίξω ένα και μοναδικό εγγλέζικο κι ένα μη εγγλέζικο! Το εγγλέζικο είναι η Μπέρτον.

Βασικά είναι μπετ κόντρας της Πόρτσμουθ. Η Μπέρτον δεν τρελλαινει, αλλά είναι μιά μέτρια ομάδα σε μιά μέτρια κατάσταση. Η οποία τα πάει καλά τελευταία εκτός (έρχεται από διπλό με τη Λίνκολν) και έχει και σούπερ παράδοση με την Πόρτσμουθ. Το θέμα μας όμως είπαμε, είναι η γηπεδούχος. Το 2022 δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Τελευταια νίκη ηταν 11/12, ο προπονητής της χθες παραδέχθηκε ότι δεν προλαβαίνουν ούτε τα πλέι οφ, κάτι σαν λευκή πετσέτα.

Τέσσερις ήττες στα πεντε τελευταία, κακές ήττες που πονάνε, με την Οξφορντ ας πούμε ήρθαν δύο γκολ στο τέλος. Κακώς είναι στο 4,33 η Μπέρτον του Χασελμπάινκ. Είπαμε, δεν είναι καμιά ομαδάρα, αλλά αλάτι στην πληγή μπορεί να ρίξει. Εχει και πρώιμη φυσικά το σημείο.

Το άλλο είναι…ιταλικό. Εχω σκαλώσει ότι οι ρωμαίες Ρόμα και Λάτσιο θα κάνουν ζημιές σε Ιντερ και Μιλαν.

Νοκ άουτ ματς κυπέλλου φυσικά. Είδα προχθές την Ιντερ, την είδα και με τη Βενέτσια, την είδα και με την Αταλάντα, κάτι δεν μου πάει καλά. Ντεφορμαρίστηκε μάλλον. Και όχι τίποτα άλλο, ακολουθει Νάπολι εκτός και Λίβερπουλ εντός γιά το σεντόνι! Η Ρόμα σαν την…Μπέρτον. Μέτρια ομάδα σε μέτριο φεγγάρι. Αλλά αμα κάτσει πίσω, ψωμοτύρι γιά Μουρίνιο αυτά, δεν χρειάζεται να ξανοιχτεί (και πιστεύω ότι ειδικά αυτό το ματς κόντρα σε μιά αγαπημένη πρώην του, θα το παλέψει με ότι έχει).

Μεγάλα τα 5,5αρια, πιό ασφαλή όμως τα 3,40 σε πρόκριση Ρόμα. Κι ας πάει παράταση ή πέναλτι.

Update: Πέρασαν και δεν ακούμπησαν τα δύο χθεσινά σημεία, δικαίως χάσανε και η Μπέρτον και η Ρόμα. Ηρθε ένα καλό “λαϊβάκι” και μας γλύκανε με την Φόρεστ Γκριν, αλλά pre game τζίφος. Σημερα οριακά ήμουν να παίξω ισοπαλίες. Χωρίς πλάκα, μπορεί να είναι μέρα με πολλά Χ, ειδικά στην Championship! Εχει επτά ματς, πιστεύω ότι μπορει να περάσουν το 50% τα χινάρια, άρα 4 στα 7 να σταυρώσουν.

ΚΠΡ-Μπλάκμπερν-Πρέστον-Σεφιλντ θα έπαιζα, αλλά δεν έχω όρεξη γιά λόττο. Τα Χ πάντα είναι λόττο, να μην το ξεχνάμε αυτό.

Και από ασόδια; Η Νόριτς προκαλέι αρκετά, δείχνει σημάδια σοβαρής βελτίωσης (ειδικά στα μετόπισθεν), με Σμιθ είναι άλλη ομάδα, το ειδαμε και στο κύπελλο. Η Πάλας εκτός έδρας δεν τρόμαξε ποτέ κανέναν εξάλλου.

Και η Γουλβς αύριο σηκώνει κουβέντα. Εχω εκφραστεί πολλές φορές, από τις μικρομεσαίες είναι μακράν η καλύτερη φέτος, αν είχε το εύκολο γκολ θα χτύπαγε τετράδα. Και κυρίως είναι σταθερή ομάδα, ξέρεις τι περιμένεις. Σφιχτή πίσω, καλές κόντρες, ωραίο κέντρο και εξαιρετικό transition. Ενας γκολτζής και θα ήταν σούπερ. Και με τέτοιες ομάδες η Αρσεναλ συνήθως ζορίζεται.

Η Αρσεναλ σημειωτέον δεν έχει νικη το 2022.

Τέλος, το έγραψα και χθες, όπως με φαγούριζε η Ρόμα (τρομάρα της), έτσι με φαγουρίζει και η Λάτσιο. Η Μίλαν δεν με ψήνει, ακόμα και με τη νίκη επί της Ιντερ δεν με έψησε, ήταν μαγική εικόνα. Χθες πήγα σε πρόκριση Ρόμα, σήμερα οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλότερες (το φοβούνται και οι μπουκ κοινώς) οπότε ρίσκο με ξερό διπλο.

Να μην το κουράζω, τρία ζόρικα σε trixie. Ολα έχουν και πρώιμη πληρωμή. Ας περάσει έστω ένα σημερινό να εχουμε ενδιαφέρον και αύριο. Τα λέμε chat το βράδυ, Παρασκευή εκπομπη και νέα στήλη Σαββατο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras