1313

Thassios

Με combo και ειδικά!

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!!Καλημέρα παικταράδες μου!

Φυσικά και αναφέρομαι στο χθεσινό g/g που παίξαμε (το οποίο έδινε 1,80 στη σέντρα του ματς) και στο γεγονός ότι για μια ακόμη φορά με αδικεί και η μπάλα δεν θέλει! Έχει πεισμώσει ρε παιδί μου! Σε ένα ματς με 42 σουτ ( 18 εντός εστίας , 9 για τη κάθε ομάδα) , 2 δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ (για το 1-1) κατάφερε να λήξει 2-0.

Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο νομίζω. Κοιτάζω να παίζω σωστά και να εκμεταλλεύομαι τα λάθη των αποδόσεων και από εκεί και πέρα ας κάνει ότι θέλει η μπάλα. Άμα είναι να με πληρώσει , θα με πληρώσει !

Σήμερα είχα ξεχωρίσει αρκετά σημεία ενώ αναγκάστηκα να σβήσω και μερικά γιατί η απόδοση έπεσε .Ας δούμε λίγο με ποια κατέληξα στο χέρι και πως θα τα ποντάρω!

Ξεκινάμε με Γερμανία όπου έχουμε δύο παιχνίδια για απόψε.

Στο ματς της Βόλσφμπουργκ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να είναι τόσο φαβορί η γηπεδούχος ομάδα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες ενώ και μέσα στην εβδομάδα αποκλείστηκε με ανατροπή από την ΑΕΚ και φαίνεται ότι έχει επιθετικό πρόβλημα. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο φέτος πράγμα που απέδειξε και στο ματς με την Ντόρτμουντ.

Θα έχω σαν επιλογή το Χ2 + άντερ 4,5 που βρίσκω στο 2,05 γιατί φοβάμαι λίγο την ισοπαλία (σίγουρα υπάρχει αξία στο ξερό διπλό) στο ματς ενώ το περιμένω κλειστό καθώς και οι δύο ομάδες προσέχουν πολύ στην άμυνα .Στο άλλο ματς της Μπάγερν περιμένω ξέσπασμα της γηπεδούχου μετά  το 4-1 από τη Χοφενχάιμ αλλά το 1,90 που βρίσκω στο να κερδίσει και τα δύο ημίχρονα δεν με ικανοποιεί σε απόδοση.

Στην Αγγλία έχουμε το ματς στο Μάντσεστερ όπου διαιτητής είναι ο αγαπημένος μου Anthony Taylor ( γνωριμία μέσω του Billara). Ένας διαιτητής που θα δώσει σωστά τις κάρτες που πρέπει αλλά και τα πέναλτι με το παραπάνω . Θα τον επιλέξουμε και σήμερα να δώσει ένα πέναλτι στον αγώνα (δεν βρίσκω αξία στις κάρτες) και σίγουρα θα βοηθήσουν και οι δύο ομάδες σε αυτό καθώς και η Μαν Γιουν αλλά και η Τότεναμ πολλές φορές έχουν πέναλτι στους αγώνες τους.

Στην Ισπανία στα ματς των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα περιμένω ένταση και στα δύο παιχνίδια . Οι διαιτητές που παίζουν δίνουν πέναλτι και κάρτες ενώ ο Munuera Montero στο ματς της Ρεάλ έχει καλό μέσο όρο στις κόκκινες κάρτες.

Στην Ουκρανία η Ντιναμό Κιέβου βγάζει φωτιές . Ο Lucescu έχει δημιουργήσει ένα φοβερό σύνολο με αποτέλεσμα να βρίσκεται 2η στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία ενώ πέρασε και στους ομίλους τους Champions League με άνετη επικράτηση και στα δύο ματς επί της Γκενκ.

Είναι το φαβορί τους ματς και θα νικήσει απόψε αλλά το 1,45 δε μου λέει κάτι . Ωστόσο από την άλλη η Ζόρια είναι μια ομάδα που σκοράρει καθώς στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει βάλει 7 γκολ ενώ και η παράδοση των δύο ομάδων έχει 6/6 σερί g/g στις τελευταίες αναμετρήσεις . Το κόμπο 1 + g/g στο 3,40 που βρίσκω μου κάνει σαν απόδοση. (προσέξτε λίγο εδώ γιατί αν το βάλετε στο φτιάξε αγορά σας δίνει 3,40 ενώ από τις βασικές αγορές τους ματς το δίνει 3,25).

Από κοντά και το σκορ 3-1 που αρέσει στην Ντιναμό!

Τέλος στα ‘’δικά μου’’ πρωταθλήματα έχω ξεχωρίσει ένα καλό g/g + όβερ στο ματς της Γκουαγιακίλ Σίτι στον Ισημερινό (ή Εκουαδόρ) . Η γηπεδούχος έχει 3/3 ,στα τελευταία εντός, g/g + όβερ ενώ η Τέκνικο έχει 2/3 εκτός . Η παράδοση των δύο ομάδων έχει 4/4 g/g + όβερ 3,5 τα τελευταία δύο χρόνια .

Στη Παραγουάη θα ποντάρουμε για μια ακόμη φορά την ανατροπή στο ματς της Ολίμπια με την Γκουαϊρένια. Θα θυμάστε πιστεύω τον απολογισμό ανατροπών της φιλοξενούμενης ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια!

Θα έλεγα ότι είναι μια διαφορετική στοιχηματική μέρα από τη χθεσινή καθώς έχουμε πιο πολλές επιλογές . Δείτε τι σας αρέσει από αυτά που ανέφερα και κάντε τις δικές σας χημείες .

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS