1223

Billaras

Με fun bets και g/g…

Σαν να μου γυρίζει λίγο το φεγγαράκι εδώ και καμιά εβδομάδα. Ετσι το νοιώθω. Λογικό και αναμενόμενο βέβαια. Εκανε μιά “κοιλιά” και τον Οκτώβρη, ήταν μικρούλα, έτσι θέλω να είναι και τώρα. Αμα κερδίζαμε σερί, δεν θα είμαστε εδώ (γέλια). Γιά να το κλείσω αυτό το κεφάλαιο, πολυ εύκολα-αν ήθελε- θα κέρδιζα και Σαουθάμπτον (δεν στέκομα στο δοκάρι, στέκομαι περισσότερο στην κόκκινη της Αρσεναλ που μου έκανε πολύ κακό, ταμπουρώθηκαν πίσω) και θα έπαιρνα και το Χ στο Ανφιλντ.

Δέχθηκα όμως γκολ στο 90′ (καιρό είχε να συμβεί).

Θα μαζευτώ λοιπόν. Με “βοηθάει” και το στοιχηματικό μενού που είναι κακό. Μην πω κάκιστο. Θα κρατήσω χρήμα και δυνάμεις γιά τις απανωτές γιορτινές εγγλέζικες αγωνιστικές. Φυσικά, αν το μενού ήταν καλό, θα το σκεφτόμουν, εξάλλου έχω κέρδη καλά και άνεση να παίξω. Ομως, δεν είναι.

Στις “μικρές” Αγγλίας ας πούμε, τι να παίξω; Τα διέγραψα σχεδόν όλα! Ναι, ενα κλικ μου το κάνει και μένα η Ντέρμπι Κάουντι, βρήκε σφυγμό με τον Ρούνεϊ. Αλλά το είδαν και οι μπουκ και έχω 2,45 δυστυχώς και ζορίζομαι. Και λίγο Κάρντιφ είδα (άνευ Μουρ όμως δεν την ποντάρω), και λίγο Νότιγχαμ είδα (σαν να “κουνιέται”), σε 1η και 2η…είδα πίσα σκοτάδι, ούτε καν αναφέρω ομάδα.

Οπότε; Οπότε ένα μεγαλοπρεπές πάσο στις “μικρές”. Αφήνω την Premier γιά το τέλος.

Εκτός Αγγλίας; Μιά Λεβερκούζεν μου κλείνει το μάτι, στο 3.75. Ειλικρινά, άλλο σημείο να με “προκαλέσει” δεν είδα. Να πάω να παίξω Φιορεντίνα στο 2,05 με το σκεπτικό ότι θα το αφήσει η φιλενάδα Βερόνα; Να παίξω μήπως…Σάλκε ως φαβορί του 2,25 επειδή ανέλαβε υπηρεσιακό ο Στέφενς και παίζει με το άλλο μπάζο την Αρμινια; Σόρυ, ομάδα χωρίς νίκη 28 ματς (!!), δεν αγγίζω ούτε δώρο να μου την έκαναν.

Ας κερδίσει, απαξιώ. Εψαξα τα πάντα σε όλες τις Λίγκες, τζίφος.

Οπότε;

Οπότε λέω σήμερα να το πάω χαλαρά όσο δεν πάει. Αυριο είναι καλύτερα. Σήμερα θα το πάω με κάτι ειδικά, κάτι σκοράκια-fun bets. Ας πούμε, το 1-2 σκορ της Λίβερπουλ έχει έρθει σε 3 από τις τελευταίες 5 συναντήσεις τους στο Λονδίνο. Ενα “τιμιο” fun bet του 9,00. Ας πουμε, το 2-2 σκορ στη Γκλάντμπαχ, με…προκαλεί! Η Γκλάντμπαχ έχει τρεις σερί ισοπαλίες με όλα τα σκορ πλην 0-0.

Μεταξύ τους, με την Χοφενχάιμ, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, έχουμε 1-1, 2-2, 3-3 και 1-1! Καλή βάση κι αυτό γιά ένα ακόμα fun bet του 11,00.

Μετά, αυτό το 3,00 του g/g ημιχρόνου στο Λεβερκούζεν-Μπάγερν μου κλείνει το μάτι επίσης. Τιμιότατο (μην πω και ευκαιρία) το 3,00. Η Μπάγερν σε πέντε σερί εκτός δέχεται πρώτη γκολ απο ημίχρονο! Η Λεβερκούζεν έχει σκοράρει πριν το 30′ σε 4 από τα 5 τελευταία εντός!

Και κλείνω με ειδικά και fun bets.

Φυσικά, όταν με βλέπετε να αναλύω…τέτοια, το πιάνετε το όλο νοημά μου.

Και από σημεία; Μου έμεινε η Premier League. Ψάχτηκα λίγο σήμερα με Εβερτον. Ανέβηκε ο άσος πολύ και με φαγούρισε. Γιά την Αρσεναλ δεν έχω να γράψω κάτι. Το αφήνω ελέω απουσιών της Εβερτον (μάλλον γι αυτό ανέβηκε ο άσος). Στο Πάλας-Λίβερπουλ αναφέρθηκα, παρόμοιο g/g και over μπορεί να βγει και το Σαουθάμπτον-Σίτι.

Η Σαουθάμπτον την έχετε δει, δεν κλείνεται. Τις κοιτάει στα μάτια τις μεγάλες. Αυτό είναι καλό (και να βρεθεί πίσω δεν το παρατάει, έχει τα φόντα να το γυρίσει) και κακό (θυμηθείτε πχ, 2-0 με Τότεναμ, τελικό 2-5. 2-0 με Γιουνάιτεντ, τελικό 2-3). Το 2,05 στο g/g με over μαζί είναι οκ. Και προφανώς εδω προκύπτει και σημείο. Ο άσος του 6,00. Θέλετε με κάλυψη dnb που δίνει 4,33; Επεσε, ο Μάκης το πήρε στο 5,50! Λογικό αφού έπεσε και ο άσος.

Πάλι έχει αξία όμως, αν εβγαζα αποδόσεις ο άσος δεν πέρναγε το 4,70 ταβάνι.

Αν σας..μπέρδεψα, θα σας ξεμπερδέψω. Παίζω τα δύο σκορ μονά και μιά..τσιχλα στη δυάδα μπας και. Παίζω μονό το g/g στο Λεβερκούζεν-Μπάγερν, ως το…πιό βαρύ ποντάρισμά μου. Ακόμα ένα μονό χωρίς κάλυψη στην Σαουθάμπτον. Και τέλος, παίζω και μιά δυάδα Ντέρμπι διπλό με g/g+over στην Σαουθάμπτον.

Μικρή μίζα, πολύ μικρή, 10 μονάδες όλα μαζί. Εξάλλου, με τέτοιες επιλογές (fun bets, σκορ, g/g ημιχρόνου, combos) δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς. Αύριο νομίζω καλύτερο πεδίο δράσης, οπότε νέα στήλη κανονικά. Και τα λέμε αργότερα στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras