3161

Billaras

Μην σε πιάνουν κορόιδο…

Πως το έγραφα χθες (και συνέχεια); “Δεν έχει πήξει τίποτα”. Ε, αν δεν το πήρανε χαμπάρι (και) χθες κάποιοι, κακό του κεφαλιού τους. Μετά την Παρασκευή και την Μαρσέιγ ήρθαν χθες Τσέλσι και Λίβερπουλ να “καθαρίσουν” κόσμο και κοσμάκη, αυτούς που πάνε ντουγρού σε τετράδες-πεντάδες φαβορί. Ομολογώ ότι πίστευα πως έχουν λιγοστέψει αυτοί οι παίκτες.

Οτι ρε παιδί μου, μετά από 15 χρόνια στοίχημα στην Ελλάδα, θα έχουν ξυπνήσει, θα έχουν αλλάξει μυαλά. Χθες…μου ήρθε η ανώμαλη προσγείωση! Μπαίνω στο chat, είχε λαό, λίγο μετά μου έρχεται πριβε μήνυμα. Και ο διάλογος είναι ο εξής: “——: γεια σ φιλε μ…πρωτη φορα μιλαω μαζι σ billaras: τρωω. σε λιγο πλιζζζζζζ ——: οκ ——: δν ηθελα να ενοχλησω…απλα ηθελα να σε χερετησω billaras: δεν ενοχλησες, billaras: καθε αλλο.

να σαι καλα —– ——: σε διαβαζω τοσο καιρο κ εδω κ στην εφημεριδα billaras: θενκς ——: απλα κανω μαλακιες κ κουβαδιαζομαι συνεχεια billaras: να παψεις να τις κανεις. απλο. ——: οπως μαθει κανεις billaras: να ξεμαθεις. κι αυτο απλο. ——: να σ πω…μπορεις να μ προτινεις 4 βραδυνα ? billaras: γεια σου ——”.. Είπατε κάτι; Δεν θα έβαζα ποτέ το nick name του φίλου (έβαλα παύλες), τον οποίο χθες προσπάθησα να τον προστατέψω και του έκοψα τον διάλογο μαχαίρι και τώρα προσπαθώ (όπως και όσους σκέφτονται-παίζουν έτσι) να τον ταρακουνήσω.

Να τον κάνω να συνέλθει! Αναγνωρίζει ότι “κάνει μαλακίες”, αλλά…5' μετά, “δώσε βραδύνη τετράδα”. Νομίζω δεν χρειάζονται άλλα σχόλια… Πάμε στα δικά μας. Δεν έχω παράπονο. Ενα μονό καλό και μιά δυάδα, μου έδωσαν το χαρτζιλίκι. Οπως το ονομάζω: Χαρτζιλίκι. Να περνάει η ώρα. Μιά καλή νίκη το μήνα θέλω να έχω. Ολο τον υπόλοιπο, ας είμαι στο…Χ με τον μπουκ.

Χθες, μόνο με Λιβερπουλ και Τσέλσι, κάποιοι μπουκ είχαν ανάψει πούρο και απολάμβαναν το ουίσκι τους (λέγοντας “στην υγειά των κορόιδων”). Εγώ δέχομαι να χάσω και 100 φορές, αλλά όχι να πιαστώ κορόιδο. Στα αγωνιστικά, επιστρέφω στον πρόλογο, είδατε ότι οι ομάδες…δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Βλέπεις τη Λίβερπουλ με την Αρσεναλ να μην δέχεται φάση γιά 70' και να παίζει μπαλάρα.

Την βλέπεις χθες, γελάγανε και τα τσιμέντα του Ανφιλντ. Οτι να΄ναι. Και κάθεσαι εσύ να ψάχνεις ποιά θα έχει-επιτέλους- σταθεροποιήσει την απόδοσή της… Anyway, πάμε στα φρέσκα. Δεν έχει πολλά, αλλά…κάτι έχει. Ομολογώ ότι κοίταξα και Νόριτς και Σουόνσι στο νησί. Τις άφησα. Δεδομένο ότι η Σαουθάμπτον δεν είναι καλά, αλλά δεν με πείθουν και τα “καναρίνια”.

Στην Ουαλλία από την άλλη, πάει η…ξεμπουκωμένη Μάντσεστερ. Οπότε πάσο. Θα αναφέρω τι έβαλα στην άκρη: Ιντερνασιονάλ 2 (2.50), Ναντ 2 (4.20), Σαμπντόρια Χ-2 (4.50-7.50), Κιέβο 1 (3.40), Φιορεντίνα 2 (2.90), Μονακό over (2.30), Σάντος 2 (3.80), Φέγενορντ Χ-2 (3.70-4.20) και Μπέβερεν Χ-2 (4.00-6.50). Αυτά είναι. Εκτός νησιού φυσικά όλα, αλλά…δεν με χαλάει, μιά χαρά με πληρώνει ως τώρα (γέλια).

Γιά τα ιταλικά με βοήθησε πολύ ότι την περασμένη Κυριακή έκατσα και είδα…περίπου όλα τα ματς! Και ομολογώ ότι οι αποδόσεις ξενίζουν πολύ. Και προκαλούν. Από εκεί και πέρα, στις κάτω χώρες έχω μιά PSV ντεφορμέ, ένα τοπικό ντέρμπι γιά τη Λόκερεν, ενώ στη Γαλλία, έχω μιά Μπορντό που…έκανε το γύρο του κόσμου μεσοβδόμαδα και ένα ματς στο πριγκιπάτο όπου- βλέποντας την Μονακό διαπίστωσα ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην άμυνά της, καμιά σχέση με πέρυσι.

Τέλος, στη Βραζιλία, το ένα είναι καλοπληρωμένο φαβορί (δείτε φόρμα), το άλλο…βγάζει μάτι, γιατί οκ, η Κρουζέιρο είναι Κρουζείρο, αλλά πάει κατά διαόλου, όταν η Σάντος έχει αναγεννηθεί κυριολεκτικά. Δεδομένα δύο: Πρώτον, θα παίξω…χαλαρά. Μην λέμε τα ίδια. Δεύτερον, δεν θα τα παίξω όλα. Ο καθένας ας επιλέξει, εγώ έχω ήδη καταλήξει.

Μιά δυάδα με Μονακό over- Ιντερνασιονάλ 2. Μου κάνει μιά χαρά. Κι ένα patent με Σάντος-Ναντ-Φιορεντίνα. Ζορίστηκα να ξεδιαλέξω, αλλά κατέληξα εκεί. Θα μπορούσα να ποντάρω και σε ένα μονό ακόμα (πχ Σαμπντόρια ή Μπέβερεν) αλλά δεν θέλω να πλατιάζω τα μπετ. Μένω με αυτά. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 29/8: 414 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.414 μονάδες.

Ποντάρισμα 30/8: Δυάδα: Μονακό over- Ιντερνασιονάλ 2 (5.75) με 64 μονάδες. Patent: Σάντος (3.80)-Ναντ (4.20)-Φιορεντίνα (2.90) με 20 μονάδες κάθε δυάδα, 10 στην τριάδα. Και στα μονά, βάζω 57 στην Σαντος, 53 στη Ναντ και 70 στην Φιόρε. Ολο μαζί 250 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 314 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.100 Θυμίζω, δεν θα παίξω μεσοβδόμαδα, το έχω αποφασίσει. Γιά το Λιγκ Τρόφι θα διαβάσετε -αν θέλετε να πάρετε κάποιες ιδέες- στην εφημερίδα την Τρίτη.

Νέα στήλη το άλλο Σάββατο. Μεσοβδόμαδα θα γράψει ο Μάκης. Σε λίγες ώρες θα τα πούμε στο chat, όπως και την Τετάρτη το βραδάκι. Επίσης, πηγαίνετε στο φόρουμ, είτε γιά το excel, είτε γιά το “Betsellers υπέρμετρο αγαθό”, είτε γιά να δηλώσετε συμμετοχή στη σύναξη που θα γίνει στην Αθήνα! Υ.Γ: Στη φωτό ο αργεντινός Λανζίνι της Γουέστ Χαμ, που…τον είχαμε (ξε)χάσει κάπου στα Εμιράτα, αλλά οι λονδρέζοι μάλλον πέτυχαν το λαχείο με τον δανεισμό του γιά όλη τη σαιζόν.

Ο Λόβρεν ακόμα…τον ψάχνει.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras